Оновлений Hyundai Tucson виїхав на тести

17:38 29.06.2023
Оновлений Hyundai Tucson виїхав на тести

Нинішнє покоління Hyundai Tucson дебютувало три роки тому. Незважаючи на те, що кросовер є цілком актуальним, компанія підготувала для нього планове оновлення. Прототипи моделі виїхали на тести.

Фотошпигунам вдалося зробити кілька знімків тестових Hyundai Tucson у щільному камуфляжі. Судячи з них, кардинальних змін у зовнішності кросовера не станеться. Можна відзначити перероблені блоки світлотехніки, решітку радіатора як у Santa Cruz та інший бампер.

На кормі маскування ширше, тому про зміни судити складно. Очікується, що оновленому Tucson підкоригують бампер та ліхтарі. Також перероблять і кабіну, оскільки її було замасковано. Масштаб змін незрозумілий. Ймовірно, з'явиться нове кермо і більш сучасна мультимедійна система.

Зміни у моторній гамі Hyundai Tucson не очікуються. Кросовер, як і раніше, пропонуватимуть з 2,5-літровим чотирициліндровим двигуном потужністю 187 к.с. (241 Нм) та 1,6-літровим турбодвигуном з віддачею 226 к.с. (349 Нм). Також доступний гібридний варіант на 265 к.с., здатний проїхати на електротязі до 53 км.


Источник: Авто Центр
Фото: Carscoops
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015