Новости за 28.11.2023

Toyota представила компактний позашляховик у ретростиліToyota представила компактний позашляховик у ретростилі
Тридверний Toyota Land Cruiser 70 надійшов у продаж в ОАЕ за ціною від 46 000 доларів. Новинка оснащена 228-сильним бензиновим двигуном V6.
Перший електромобіль спортивного підрозділу BMW отримає назву iM3Перший електромобіль спортивного підрозділу BMW отримає назву iM3
Серед прихильників бренду точаться дискусії стосовно того, навіщо було реєструвати нову назву, якщо електромобіль просто замінить M3 з двигуном внутрішнього згоряння.
Перші автомобілі Tesla Cybertruck отримають лише співробітники компаніїПерші автомобілі Tesla Cybertruck отримають лише співробітники компанії
Tesla офіційно підтвердила, що захід, присвячений запуску Tesla Cybertruck, розпочнеться 30 листопада о 21:00 за київським часом. Початок заходу зрушили на годину вперед.
Daihatsu Taft отримає позашляхову версію з повним приводомDaihatsu Taft отримає позашляхову версію з повним приводом
Кей-кар Daihatsu Taft отримає нову позашляхову версію. Вона конкуруватиме з популярним компактним позашляховиком Suzuki Jimny.
Volkswagen розробляє план з економії 11 млрд доларівVolkswagen розробляє план з економії 11 млрд доларів
Volkswagen планує масштабне скорочення персоналу та інші антикризові заходи у намаганні зекономити майже 11 млрд доларів. Менеджери компанії повідомили персоналу очікувати звільнення в рамках стратегії заощадження.
Skoda оновлює фірмовий стиль більш ніж у 4000 дилерських центрахSkoda оновлює фірмовий стиль більш ніж у 4000 дилерських центрах
Компанія Skoda, яка входить до концерну VAG, почала впровадження нового фірмового стилю у мережі дилерських центрів.
В Європі стартують продажі китайського кросовера Wey 03В Європі стартують продажі китайського кросовера Wey 03
Кросовер Wey 03 - преміальна середньорозмірна модель завдовжки близько 4,7 м. Його запропонують виключно в потужних плагін-гібридних версіях і в багатих комплектаціях.
BMW XM Label Red перетворили на «автомобіль безпеки» чемпіонату MotoGPBMW XM Label Red перетворили на «автомобіль безпеки» чемпіонату MotoGP
BMW оголосила, що офіційним автомобілем безпеки для чемпіонату MotoGP 2024 року стане новий гібридний кросовер XM Label Red.
Словацькі перевізники анонсували блокаду кордону з Україною з 1 грудняСловацькі перевізники анонсували блокаду кордону з Україною з 1 грудня
Асоціація словацьких перевізників UNAS погрожує перекрити вантажний рух на пункті пропуску «Вишнє Німецьке - Ужгород».
Кросовер Haval Veyron показали до презентаціїКросовер Haval Veyron показали до презентації
Новий Haval Veyron - великий кросовер із трьома рядами сидінь. Автомобіль оснастять плагін-гібридною установкою потужністю 462 к.с.
Дебютувала нова трекова Toyota Camry для NASCARДебютувала нова трекова Toyota Camry для NASCAR
Toyota представила нову Camry XSE Next Gen, яка візьме участь у серії кубків NASCAR у наступному році. Гоночний дебют новинки відбудеться на Clash у Колізеї на початку лютого.
Toyota буде маркувати свої гібридні автомобілі по-новомуToyota буде маркувати свої гібридні автомобілі по-новому
З 2009 року Toyota використовує блакитний ореол у межах свого значка на автомобілях, обладнаних гібридними силовими агрегатами. Уважні автомобілісти помітили, що нова гібридна Camry не має логотипу з синім фоном.
Автомобілі Ford отримають інноваційні 3D-принтери у своїх багажникахАвтомобілі Ford отримають інноваційні 3D-принтери у своїх багажниках
3D-принтер працюватиме в парі з роботизованою рукою. Пристрій можна буде використовувати на будівельних майданчиках, для ремонту доріг або для інших завдань.
Опубліковано подробиці нового гібридного Ford MondeoОпубліковано подробиці нового гібридного Ford Mondeo
Китайське видання Autohome опублікувало фото та технічну інформацію про гібридний Ford Mondeo. Зовні він практично не відрізняється від звичайної паливної версії.
Європа поглинає дизель з Індії, ключового покупця російської нафтиЄвропа поглинає дизель з Індії, ключового покупця російської нафти
Європа заборонила більшість постачань нафти з Росії майже рік тому, але вона наїдається дизельним пальним, яке, можливо, було зроблено з російської сирої нафти.
У Великій Британії виявлено покинуту колекцію ретроавтоУ Великій Британії виявлено покинуту колекцію ретроавто
Вінтажні автомобілі простояли 45 років у дворі старого будинку. У колекції зібрані рідкісні британські Jaguar, MG і Jensen-Healey.
Hispano-Suiza готує новий електричний гіперкарHispano-Suiza готує новий електричний гіперкар
Hispano-Suiza готує новий електричний суперкар, який назвуть на честь району Ла Сагрера в Барселоні, де компанія побудувала фабрику на початку 1910-х років.
У Китаї виявлено покинутий склад із Volkswagen 2012 року без пробігуУ Китаї виявлено покинутий склад із Volkswagen 2012 року без пробігу
На складі зберігаються 5-ть Volkswagen Santana 2012 року випуску. Седани мають заводський стан, а їхні пробіги близькі до нуля.
Електричний Mercedes-Benz EQG випробували на бездоріжжіЕлектричний Mercedes-Benz EQG випробували на бездоріжжі
Перші оглядачі концепту Mercedes-Benz EQG підтверджували, що на центральній консолі було дві спеціальні кнопки. Одна призначена для G-Turn, а призначення іншої розкрили лише зараз.
Відео нового Dacia Duster 2024 злили в мережуВідео нового Dacia Duster 2024 злили в мережу
Третє покоління популярного кросовера Dacia Duster офіційно представлять 29 листопада. Однак утримати новинку у секреті компанії не вдалося. У мережу потрапило відео моделі.
Виробник пилососів Roborock розпочав продаж свого позашляховикаВиробник пилососів Roborock розпочав продаж свого позашляховика
Компанію Rox Motor у 2021 році засновав Чанг Цзін - генеральний директор виробника пилососів Roborock. Зараз вона розпочала постачання на ринок свого позашляховика Polestones 01 EREV.
Mercedes-Benz Sprinter перетворили на розкішний автобудинокMercedes-Benz Sprinter перетворили на розкішний автобудинок
Автодім Mercedes-Benz Sprinter обладнаний кухнею, спальнею і санвузлом. Повнопривідний мікроавтобус підготували до бездоріжжя.
Підрозділ розкішних електромобілів Lotus Tech залучив 870 млн доларівПідрозділ розкішних електромобілів Lotus Tech залучив 870 млн доларів
Lotus Technology, підрозділ розкішних електромобілів бренду спортивних автомобілів Lotus, заявила у вівторок, що отримала фінансування у розмірі 870 млн доларів.
Європа залишається сприятливим напрямком постачань пропану з СШАЄвропа залишається сприятливим напрямком постачань пропану з США
Падіння рівня води в Панамському каналі призводить до зростання вартості перевезень скрапленого газу в Азію. Водночас постачання американського скрапленого газу в Європу на цьому тлі зберігає економічну доцільність.
Рідкісний суперкар Ford GTX1 виставили на продажРідкісний суперкар Ford GTX1 виставили на продаж
Ford GTX1 був розроблений спільно з американським ательє Genaddi Design Group. Цей суперкар оснащений 710-сильним двигуном і здатний розвивати швидкість понад 330 км/год.
Changan обіцяє продати майже півмільйона електромобілів у 2024 роціChangan обіцяє продати майже півмільйона електромобілів у 2024 році
Бренд Deepal, який належить китайському Changa,n прискорить свою експансію на ринки Європи та Південно-Східної Азії.
Tesla подала до суду на профспілки ШвеціїTesla подала до суду на профспілки Швеції
Tesla подала до суду на шведське транспортне агентство та поштову службу через страйк профспілки, який блокує постачання номерних знаків компанії в країні.
У Китаї надійшов у продаж стильний електромобіль від HuaweiУ Китаї надійшов у продаж стильний електромобіль від Huawei
Luxeed S7 отримав стильний дизайн, багате оснащення і передові технології. Топова версія оснащена 496-сильною установкою і здатна розганятися до сотні за 3,3 секунди.
Уряд Польщі підтримав позицію своїх перевізників, які блокують кордон з УкраїноюУряд Польщі підтримав позицію своїх перевізників, які блокують кордон з Україною
Як ідеться у повідомленні на сайті польського уряду в понеділок, 27 листопада, Адамчик вказав, що однією з причин акції протесту польських перевізників є запровадження українською стороною системи так званої «електронної черги».
Шведський електромобіль буде доставлятись у розібраному виглядіШведський електромобіль буде доставлятись у розібраному вигляді
Портфель замовлень на презентований ще весною стокгольмським стартапом Luvly надлегкий електромобіль Luvly O для міської дистрибуції почав зростати. Клієнти - служби доставки, компанії та приватні особи.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015