Hispano-Suiza готує новий електричний гіперкар

17:50 28.11.2023
Hispano-Suiza готує новий електричний гіперкар

Hispano-Suiza готує новий електричний суперкар, який назвуть на честь району Ла Сагрера в Барселоні, де компанія побудувала фабрику на початку 1910-х років. Відомо, що модель стане еволюцією вже знайомого авто Carmen. Однак, очевидно, він не замінить цей автомобіль, оскільки компанія заявила, що Sagrera доповнить модельну лінійку, й приєднається до Carmen і Carmen Boulogne.

Компанія також підтвердила, що новинка матиме акумулятор ємністю 103 кВт.год. Автовиробник також оголосив про «важливу еволюцію з точки зору аеродинаміки».

«Sagrera була створена, щоб зберегти легенду, піднявши продуктивність, спортивність і пристрасть до розкоші на абсолютно новий рівень», - йдеться у повідомленні компанії.

Генеральний директор Hispano-Suiza Серхіо Мартінес Кампос повторив ці слова та сказав, що автомобіль закладає основу для лінії дизайну, якої бренд слідуватиме в найближчі роки.

«Я поки що не можу розкривати надто багато деталей, але Sagrera тут, щоб продовжувати виконувати бажання наших клієнтів: вони попросили нас про такий автомобіль, щоб і надалі залишатися унікальними», - додав він.

Нагадаємо, що Hispano- Suiza почала виготовляти автомобілі на зламі позаминулого та минулого століть і випустила понад 12 000 автомобілів між 1904 і 1946 роками. Зрештою компанія відродилася у 2019 році, представивши Carmen.


Источник: Autogeek
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015