Новости за 28.06.2023

Volkswagen показав пікап та позашляховик ScoutVolkswagen показав пікап та позашляховик Scout
Серійне виробництво електромобілів відродженого бренду розпочнеться у 2026 році.
У Китаї розробили безпілотне літаюче авто з вертикальним зльотомУ Китаї розробили безпілотне літаюче авто з вертикальним зльотом
GAC GOVE складається з колісного шасі і відокремлюваної літаючої капсули з пасажирською кабіною. Автомобіль пересувається дорогами і повітрям на автопілоті.
Volkswagen представив T-Cross з двигуном від Tiguan LVolkswagen представив T-Cross з двигуном від Tiguan L
У Китаї дебютувала нова версія кросовера Volkswagen T-Cross. Модель 2023 відзначена шильдиком 300 TSI, який вказує на новий мотор.
У профільному комітеті ВР заспокоїли українців через платні дорогиУ профільному комітеті ВР заспокоїли українців через платні дороги
Наразі жоден законопроєкт, який би запроваджував платні дороги, не надходив до Верховної Ради. Профільним парламентським комітетом не розглядалася відповідна законодавча ініціатива.
Fiat відмовляється від сірих кольорів на користь яскравих відтінківFiat відмовляється від сірих кольорів на користь яскравих відтінків
4 липня Fiat представить новий кросовер 600е. Напередодні дебюту італійська марка запустила маркетингову кампанію, яка демонструє новий Fiat 600е в яскраво-жовтогарячому кольорі.
Колишній глава Audi отримав умовний термін у справі про «дизельгейт»Колишній глава Audi отримав умовний термін у справі про «дизельгейт»
Колишній глава Audi Руперт Штадлер став першим членом ради директорів VW, засудженим у справі про «дизельгейт».
Nissan показав позашляхову версію пікапа Navara для КитаюNissan показав позашляхову версію пікапа Navara для Китаю
Позашляхова версія відрізняється іншим, потужнішим бампером, збільшеними розширювачами колісних арок, решіткою радіатора з товстого незабарвленого пластику.
Вперше у перегонах візьме участь автономний автомобільВперше у перегонах візьме участь автономний автомобіль
Вперше у легендарних італійських перегонах Mille Miglia візьме участь автономний автомобіль, за кермом якого не буде людини: Міланський політехнічний університет виводить на гоночну трасу безпілотний болід.
BMW представила найпотужніший X1BMW представила найпотужніший X1
Компанія BMW представила нову версію базового кросовера X1 з індексом M35i xDrive. Модель отримала найпотужніший чотирициліндровий двигун, який виробник використовував у серійних машинах.
Культове американське авто 70-х понад 30 років простояло покинутимКультове американське авто 70-х понад 30 років простояло покинутим
Plymouth Road Runner у рідкісній версії 440 Six Pack оснащений величезним 7,2-літровим V8 на 390 к. с. Авто розганялося до сотні за 6 с і розвивало понад 200 км/год.
Електромобілі Volvo оснащуватимуться зарядними портами NACSЕлектромобілі Volvo оснащуватимуться зарядними портами NACS
Слідом за американськими автогігантами GM і Ford готовність перейти на стандарт для електромобілів NACS, який просуває Tesla, почали висловлювати дрібніші автовиробники.
MAN працює над економічним відновленням автомобільних акумуляторівMAN працює над економічним відновленням автомобільних акумуляторів
Нещодавно запущений проект REVAMP спрямовано на автоматизацію процесу оцінки стану вживаних автомобільних акумуляторів.
Tesla представила нову концепцію роздрібної торгівліTesla представила нову концепцію роздрібної торгівлі
Tesla представила нову концепцію роздрібної торгівлі під назвою «Giga Laboratory», яка демонструє її виробничі потужності.
Skoda представила унікальний кемпер на базі кросовера EnyaqSkoda представила унікальний кемпер на базі кросовера Enyaq
Студенти професійного училища Skoda представили свій 9-тий проект, над яким працювали понад 2000 годин. Ним став кемпер під назвою Roadiaq.
Як «Дизельгейт» вплинув на український та європейський авторинкиЯк «Дизельгейт» вплинув на український та європейський авторинки
В поточному році доля дизельних автомобілів в Європі склала 13%, тоді як рік тому їх доля була 15,5%.
Chevrolet Silverado EV вийшов у версії із запасом ходу 720 кмChevrolet Silverado EV вийшов у версії із запасом ходу 720 км
Представникам преси General Motors надала можливість проїхатися на товарних екземплярах пікапа Chevrolet Silverado EV, які почнуть надходити до комерційних автопарків вже найближчим часом.
Lamborghini Diablo повертається у якості рестомодуLamborghini Diablo повертається у якості рестомоду
Міланська компанія Eccentrica анонсувала дебют свого нового проєкту - рестомоду Lamborghini Diablo.
Український всюдихід Sherp планують перевести на електротягуУкраїнський всюдихід Sherp планують перевести на електротягу
Український всюдиход-амфібія Sherp невдовзі може отримати гібридну версію.
У Литві організували доставку продуктів на безпілотних автоУ Литві організували доставку продуктів на безпілотних авто
Безпілотні авто почали працювати в службі доставки покупок із супермаркету у Вільнюсі. Вони здатні розвинути швидкість до 25 км/год і перевозити до семи замовлень одночасно.
Електричні вантажівки Volvo Trucks отримали запас ходу 450 кмЕлектричні вантажівки Volvo Trucks отримали запас ходу 450 км
Компанія Volvo Trucks представила для своїх розвізних електричних вантажівок - моделей FL та FE Electric нові акумуляторні батареї.
Туреччина залишається головним напрямком для російського ДПТуреччина залишається головним напрямком для російського ДП
Туреччина знову стане основним пунктом експорту російського дизельного пального в червні, тоді як загальні постачання зростуть після сезонного ремонту НПЗ.
Китай обігнав Японію за експортом автомобілів на тлі різкого зростання продажів до РФКитай обігнав Японію за експортом автомобілів на тлі різкого зростання продажів до РФ
У першому кварталі Китай продав більше автомобілів за кордон, ніж будь-яка інша країна, частково через стрибок продажів клієнтам в Росії.
Опубліковано зображення прозорого Lamborghini CountachОпубліковано зображення прозорого Lamborghini Countach
Показані на одній зі сторінок Instagram кілька зображень прозорого Lamborghini Countach світову спільноту заінтригували і навіть поставили в глухий кут - нічого подібного бути не може…
Першому у світі таксі виповнилося 127 роківПершому у світі таксі виповнилося 127 років
26 червня 1896 року підприємець Фрідріх Грейнер із Штутгарта замовив у компанії Daimler Motoren Gesellschaft автомобіль-таксі. І це була перша машина такого призначення не тільки в Німеччині, а й у світі.
Оптимальне рішення для захисту двигунаОптимальне рішення для захисту двигуна
З 19 червня по 23 липня 2023 року в роздрібній мережі по всій Україні можна придбати моторні оливи OPTIMAL SYNTH 5W-40 та OPTIMAL 10W-40 у 4-літрових каністрах зі знижкою 15%.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015