Новости за 27.11.2023

Toyota представила доступний пікап Hilux ChampToyota представила доступний пікап Hilux Champ
Пікап Toyota Hilux Champ не отримав багате оснащення, але має бюджетний цінник і може впоратися з безліччю завдань. Новинку запропонують із трьома двигунами на вибір.
Уперше в історії в США буде продано понад 1 мільйон електромобілів за рікУперше в історії в США буде продано понад 1 мільйон електромобілів за рік
За оцінками Atlas Public Policy, за 2023 рік американці вперше куплять понад 1 мільйон електромобілів. Незважаючи на уповільнення зростання, цей рік стане рекордним для електромобілів у США.
Lancia показала перші зображення салону нового YpsilonLancia показала перші зображення салону нового Ypsilon
Одним із ключових елементів салону майбутнього Ypsilon стане «столик», що символізує італійську вітальню.
Повністю розсекречено кросовер Audi Q3 нового поколінняПовністю розсекречено кросовер Audi Q3 нового покоління
Кросовер Audi Q3 наступного покоління розділить платформу з новим Volkswagen Tiguan. Новинку запропонують із гібридними установками потужністю до 268 сил.
Оголошено сім фіналістів конкурсу «Європейський автомобіль року 2024»Оголошено сім фіналістів конкурсу «Європейський автомобіль року 2024»
Організатори премії «Європейський автомобіль 2024 року» (The Car of the Year 2024) опублікували шорт-лист фіналістів змагання. До нього увійшло сім моделей. Усі вони електрифіковані.
Tesla готує запуск системи «повного автономного водіння» в КитаїTesla готує запуск системи «повного автономного водіння» в Китаї
Tesla готується представити свою бета-версію системи «повного автономного водіння» у Китаї, і хоча дата запуску не оголошена, це може відбутися до кінця цього, або на початку наступного року.
Культова модель Nissan Skyline стане електромобілемКультова модель Nissan Skyline стане електромобілем
Електромобіль Nissan Skyline презентують у 2025 році. Елегантний спортивний седан оснастять 450-сильною установкою з повним приводом.
BMW Motorrad презентував родстер і круїзер R 12BMW Motorrad презентував родстер і круїзер R 12
BMW Motorrad дебютує з новими R 12 nineT - родстером для динамічної їзди сільськими дорогами, а також R 12 - класичним круїзером для неквапливих подорожей.
Проєкт «прозорих іспитів» на посвідчення водія розширили на всю УкраїнуПроєкт «прозорих іспитів» на посвідчення водія розширили на всю Україну
Сервісні центри МВС надалі працюють над забезпеченням максимально прозорих умов складання іспитів. Тому пілотний проєкт із забезпечення прозорих іспитів з 1 грудня розширюється по всій Україні.
Українець навчився робити бензин із пластикуУкраїнець навчився робити бензин із пластику
Українець переробив старий самогонний апарат на установку з виробництва бензину. Отриманим паливом він заправляє свій мотоцикл.
Ford Mustang із пробігом 25 км виставили на аукціонFord Mustang із пробігом 25 км виставили на аукціон
Поні-кари Ford Mustang GT є магнітом для аварій. На аукціонах можна зустріти чимало представників цієї моделі та всі вони після ДТП. Однак представлений екземпляр унікальний.
Volkswagen замовив австрійцям розробку електричних позашляховиків лінійки ScoutVolkswagen замовив австрійцям розробку електричних позашляховиків лінійки Scout
Volkswagen звернувся до австрійського виробника автомобілів та інженерної компанії Magna Steyr за допомогою у розробці електричних позашляховиків під новим суббрендом для американського ринку Scout.
У сараї знайшли покинутим культовий американський седан 60-хУ сараї знайшли покинутим культовий американський седан 60-х
Седан Pontiac Tempest був однією з найпопулярніших моделей бренду в 1960-х роках. Цей автомобіль вдалося повернути на дороги вже через кілька годин роботи з двигуном.
Великобританія інвестує 2 млрд фунтів стерлінгів в автомобільну промисловістьВеликобританія інвестує 2 млрд фунтів стерлінгів в автомобільну промисловість
Уряд Великобританії обіцяє 2 млрд фунтів стерлінгів інвестицій у британське автомобільне «стратегічне виробництво», яке, безумовно, включатиме електромобілі ZEV та ланцюги поставок.
Обмін та відновлення посвідчення водія відтепер доступний і в ІталіїОбмін та відновлення посвідчення водія відтепер доступний і в Італії
Італія стала сьомою країною, де наші співгромадяни мають можливість отримувати одну з найпопулярніших послуг сервісних центрів МВС за кордоном.
Чеська Tatra Trucks обговорює поставки вантажівок для ЗСУЧеська Tatra Trucks обговорює поставки вантажівок для ЗСУ
За словами експертів Defense Express, спеціалізовані шасі від автогіганта добре зарекомендували себе в українській армії.
В Асоціації транспорту Польщі сказали, що не так зі страйком польських перевізниківВ Асоціації транспорту Польщі сказали, що не так зі страйком польських перевізників
Наступного тижня Асоціація транспорту і логістики Польщі може представити пропозиції щодо вирішення проблем, які є причиною блокування кордону України та Польщі зі сторони польських перевізників.
Бронеавтомобіль «Козак 7» випробовують у медичному виконаннБронеавтомобіль «Козак 7» випробовують у медичному виконанн
На базі вітчизняного бронеавтомобіля «Козак 7», збудованого компанією «Практика», нещодавно було розроблено медичну машину для евакуації поранених.
На ринок виходить найдоступніший електромобіль MitsubishiНа ринок виходить найдоступніший електромобіль Mitsubishi
Електромобіль Mitsubishi Minicab-MiEV оснащений 42-сильним мотором і може проїхати 180 км без підзарядки. Модель доступна в пасажирській і вантажній версіях.
Електромобіль Volkswagen ID.7 отримав ціни у КитаїЕлектромобіль Volkswagen ID.7 отримав ціни у Китаї
Volkswagen розпочав попередні продажі електричного ID.7 Vizzion у Китаї через спільне підприємство FAW-VW. Хоча китайська версія ID.7 по суті ідентична варіанту, що продається на закордонних ринках, вона значно дешевша.
На АЗК ОККО в Києві відкрито перший корнер «АЛЛО Express»На АЗК ОККО в Києві відкрито перший корнер «АЛЛО Express»
У листопаді на АЗК ОККО, що у Софіївській Борщагівці на Київщині, розпочав свою роботу перший пункт видачі мережі магазинів «АЛЛО» - «АЛЛО Express».
Професійний автоперегонник показав унікальну колекцію спорткарів PorscheПрофесійний автоперегонник показав унікальну колекцію спорткарів Porsche
Автоперегонник Рон Гудман колекціонує автомобілі Porsche сірого кольору. Більшість спорткарів пофарбовані в сірий колір Goodman і мають аерографію на кузові.
Mercedes-Benz S-Class отримав раніше небачений двигунMercedes-Benz S-Class отримав раніше небачений двигун
Такий силовий агрегат запропонують тільки в Китаї, причому у двох варіантах форсування: S 400 L розвине 313 кінських сил (450 Нм), а S 450 L 4Matic - 367 кінських сил (500 Нм). Mercedes-Benz S-Class подешевшав і коштує менше мільйона юанів ($140000).
Україна пропонує Польщі відкрити додатковий пункт пропуску для порожніх фурУкраїна пропонує Польщі відкрити додатковий пункт пропуску для порожніх фур
Україна та Польща обговорюють варіанти вирішення проблеми переміщення вантажного транспорту між країнами. Зокрема, розглядається можливість відкриття одного чи кількох додаткових пропускних пунктів для порожніх фур.
Електромобіль Tesla Model 3 отримав інноваційний капот із захистом пішоходівЕлектромобіль Tesla Model 3 отримав інноваційний капот із захистом пішоходів
Оновлена Tesla Model 3 стала безпечнішою і технологічнішою за попередника. Електромобіль автоматично підіймає капот у разі зіткнення з пішоходом.
Топовий Porsche Panamera 2024 отримав позолочений кузовТоповий Porsche Panamera 2024 отримав позолочений кузов
Porsche має програму під назвою Sonderwunsch, що можна перекласти з німецької як «особливе бажання».
У Польщі збираються цілодобово блокувати КПП «Медика-Шегині»У Польщі збираються цілодобово блокувати КПП «Медика-Шегині»
Польські перевізники, які з 6 листопада блокують три КПП на кордоні з Україною для вантажівок, з 27 листопада розпочнуть цілодобову блокаду пункту пропуску «Медика-Шегині».
На аукціон виставлено перший суперкар FordНа аукціон виставлено перший суперкар Ford
У 1966 році випустили лише 30 серійних Ford GT40. Суперкар оснащений 4,7-літровим 335-сильним V8 і здатний розвинути 264 км/год.
У Києві облаштували 40 транспортних «кілець»У Києві облаштували 40 транспортних «кілець»
У кожному районі міста КК «Київавтодор» спільно з ШЕУ вже облаштували від трьох до 5-ти кільцевих розвязок.
Новий PEUGEOT E-3008 став фіналістом СОТУ 2024Новий PEUGEOT E-3008 став фіналістом СОТУ 2024
Це вже сьомий раз за останні 10 років, коли модель PEUGEOT обирається фіналістом.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015