В Асоціації транспорту Польщі сказали, що не так зі страйком польських перевізників

20:56 27.11.2023
В Асоціації транспорту Польщі сказали, що не так зі страйком польських перевізників

Наступного тижня Асоціація транспорту і логістики Польщі може представити пропозиції щодо вирішення проблем, які є причиною блокування кордону України та Польщі зі сторони польських перевізників. Очікується, що це станеться 28 листопада.

«Ми підходимо з розумінням і доброзичливістю до людей, які розпочали протест. Ми знаємо, що проблема існує, і її не можна замітати під килим. Можна обговорювати, чи час і форма протесту є оптимальними», - сказав президент Асоціації транспорту і логістики Польщі Мацей Вронський в інтерв'ю RMF FM.

За його словами, страйкарі обрали не найкращі час та форму протесту. Зараз у Польщі пішов у відставку уряд після парламентських виборів. Право сформувати новий надано Матеушу Моравецькому (як представнику партії «Право і Справедливість», яка набрала найбільше голосів), але навряд чи Сейм його затвердить, оскільки коаліція Дональда Туска, яка має більшість у парламенті хоче сформувати свій уряд.

«Хто є адресатом цього протесту? Ті, хто блокує кордон, повинні чекати, поки з'явиться хтось, хто не тільки вислухає їх, але й матиме владу, щоб вирішити проблеми… Я розумію причини, але форма і час проведення протесту - не найкраще рішення протестуючих перевізників», - пояснив Вронський, додавши, що влада, яка йде, обов'язково залишить цю проблему своїм наступникам.


Источник: ZN.UA
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015