Новости за 27.07.2023

Представлено новий Mitsubishi L200 2024-го модельного рокуПредставлено новий Mitsubishi L200 2024-го модельного року
Новий Mitsubishi L200 змінився зовні і побудований на сучасній рамній платформі. Пікапу розширили комплектацію, а його дизель став потужнішим.
Nissan має намір інвестувати у новий підрозділ Renault EVNissan має намір інвестувати у новий підрозділ Renault EV
Очікується, що ця інвестиція буде зроблена в рамках оновленої угоди про альянс між автовиробниками.
Chevrolet анонсував випуск нового покоління BoltChevrolet анонсував випуск нового покоління Bolt
Доступний електромобіль Chevrolet Bolt готується до зміни покоління. Його побудують на новій платформі і додадуть передові функції безпеки.
Новий електрокросовер Audi показали на офіційних фотоНовий електрокросовер Audi показали на офіційних фото
Електричний кросовер Audi Q6 e-tron побудований на платформі нового Porsche Macan. Модель запропонують у версіях на 396 і 510 к.с.
Світові експортери викопного палива готуються до випуску акумуляторівСвітові експортери викопного палива готуються до випуску акумуляторів
У довгостроковій перспективі конгломератам, які працюють з викопним паливом, це може бути навіть вигідно.
Porsche заявив про намір електрифікувати всі моделі автоPorsche заявив про намір електрифікувати всі моделі авто
Автовиробник Porsche планує поступово електрифікувати лінійку автомобілів, щоб електромобілі складали 80% продажів до 2030 року. Культова модель 911 залишиться єдиною моделлю з двигуном внутрішнього згоряння.
Ford представив кросовер Bronco Sport у ретроверсії Free WheelingFord представив кросовер Bronco Sport у ретроверсії Free Wheeling
Ford Bronco Sport Free Wheeling можна впізнати за темно-сірим кольором кузова з декоративними смугами. Вартість такого кросовера становить 35 325 доларів.
Аудитори розцінили безподаткові закупівлі пального військовими  як «збитки держави»Аудитори розцінили безподаткові закупівлі пального військовими як «збитки держави»
Механізм закупівлі пального Міноборони з нульовою ставкою ПДВ, запроваджений урядом, зіштовхнувся з проблемами звітності та аудиту.
CUPRA Born EV помічено практично без камуфляжуCUPRA Born EV помічено практично без камуфляжу
Офіційний дебют посвіжілого електричного хетчбека очікується до кінця року.
Перший електричний пікап Geely виходить на глобальний ринокПерший електричний пікап Geely виходить на глобальний ринок
Radar GD6 має запас ходу до 632 км на одному заряді. На вибір будуть доступні дві версії електропікапа потужністю 268 або 406 сил.
В Україні перевірять популярну мережу АЗС через махінації з фінансамиВ Україні перевірять популярну мережу АЗС через махінації з фінансами
В Україні Агентство з розшуку та менеджменту активів розпочало перевірку ефективності управління популярною мережею автозаправних станцій Glusco, яку арештували та передали агентству минулого року.
Toyota показала найдешевшу модифікацію седана AvalonToyota показала найдешевшу модифікацію седана Avalon
Великий седан Toyota Avalon 2023 модельного року одержав нову базову модифікацію. Такий автомобіль є найдешевшим у лінійці, ще й двигун економічний.
Легендарний інженер представив незвичайний суперкарЛегендарний інженер представив незвичайний суперкар
Суперкар Nichols N1A буде випущено обмеженим тиражем. Новинка оснащена 650 сильним двигуном, а її вага становить лише 900 кг.
Nissan R35 GT-R із кінофільма «Gran Turismo» продадуть на аукціоніNissan R35 GT-R із кінофільма «Gran Turismo» продадуть на аукціоні
Британський автомобільний аукціон Silverstone виставив на продаж спорткар Nissan R35 GT-R Яна Марденборо, наймолодшого переможця конкурсу Nissan GT Academy.
«Приват» заборгував «Приватбанку» за користування АЗС понад 10 млрд грн«Приват» заборгував «Приватбанку» за користування АЗС понад 10 млрд грн
Компанії з групи АЗС «Приват» бізнесмена Ігоря Коломойського заборгували державному «Приватбанку» понад 10 млрд грн за договорами лізингу.
Майбутні автомобілі Volvo отримають гнучке антикрилоМайбутні автомобілі Volvo отримають гнучке антикрило
Антикрило складається з декількох елементів, деякі з яких є рухомими. Конструкція може змінювати свою форму та напрямок залежно від ситуації на дорозі.
Електрична вантажівка Nikola спалахнула вдруге за місяцьЕлектрична вантажівка Nikola спалахнула вдруге за місяць
В штаб-квартирі компанії Nikola в Арізоні, США, вдруге загорілась електрична вантажівка. Зазначається, що пожежа цього разу виникла на раніше пошкодженому вантажному електромобілі.
Mitsubishi запустила 5-хвилинну «заправку» електричних вантажівокMitsubishi запустила 5-хвилинну «заправку» електричних вантажівок
Японські компанії Ample та Mitsubishi розпочали спільне випробування технології швидкої заміни тягових акумуляторів в електромобілях.
Toyota опублікувала офіційне фото нового Prado 2024Toyota опублікувала офіційне фото нового Prado 2024
Новий Toyota Land Cruiser Prado зміниться до невпізнання і стане брутальнішим на вигляд. Позашляховик запропонують у бензинових, дизельних і гібридних версіях.
Біля Бородянки побудували новий стометровий міст замість зруйнованого росіянамиБіля Бородянки побудували новий стометровий міст замість зруйнованого росіянами
У Київській області з 26 липня відкрили рух новим мостом через річку Здвиж біля Бородянки на трасі М-07 Київ - Ковель - Ягодин.
Lamborghini Urus зі зниженою витратою палива показали на фотоLamborghini Urus зі зниженою витратою палива показали на фото
Новий Lamborghini Urus PHEV потрапив на фото під час дорожніх випробувань. Кросовер виїхав на дороги у гібридній модифікації, яка дозволить заощадити на паливі завдяки частково електричному запасу ходу.
Китайське місто заборонило автомобілі Tesla під час візиту Сі ЦзіньпінаКитайське місто заборонило автомобілі Tesla під час візиту Сі Цзіньпіна
У місті Ченду обмежили експлуатацію Tesla під час відкриття Літньої універсіади. Це ухвалено із-за візита глави КНР Сі Цзіньпіна.
На європейський ринок виходить місткий фургон Nissan Townstar L2На європейський ринок виходить місткий фургон Nissan Townstar L2
Цього літа європейський ринок легких розвізних автомобілів поповнився новим гравцем - моделлю Nissan Townstar L2, розробленою на одній платформі з Renault Kangoo.
ОККО встановила 15 кас самообслуговуванняОККО встановила 15 кас самообслуговування
На сьогодні вже встановлено 15 двосторонніх кас. Ними обладнано 14 АЗК у Києві й один - у Львові.
General Motors можуть повернути у виробництво культовий пікапGeneral Motors можуть повернути у виробництво культовий пікап
Дизайн пікапа має схожість із моделями Chevrolet El Camino та Camaro. Якщо така модель вийде на ринок, то її можуть оснастити не тільки бензиновими двигунами, а й електричною установкою.
У Великій Британії тестують новий тип еклектичної зарядної станціїУ Великій Британії тестують новий тип еклектичної зарядної станції
Компанія GridServe у співпраці з Cornwall Services встановила на території популярного курортного центру у Великій Британії гігантський концентратор енергії, який забезпечує електроживленням 12 зарядних станцій для електрокарів (EV).
Нові вантажівки DAF готові працювати на біопаливі HVOНові вантажівки DAF готові працювати на біопаливі HVO
Компанія DAF Trucks постійно працює над підвищенням екологічності своїх автомобілів. Так, всі вантажівки нового покоління, що випускаються сьогодні, підготовлені для роботи на біопаливі HVO.
Рідкісний американський кабріолет 50-х пішов з молотка за 331 000 доларівРідкісний американський кабріолет 50-х пішов з молотка за 331 000 доларів
Dual-Ghia Convertible є рідкісним та одним з найдорожчих автомобілів свого часу. Цей екземпляр має чудовий стан і 65 років належав одній родині.
Компанія Nissan продала 1 мільйон електромобілівКомпанія Nissan продала 1 мільйон електромобілів
Японський автовиробник Nissan оголосив про те, що продав 1 мільйон електрокарів. Для цього йому знадобилося 12 років.
Компанія Alef Aeronautics отримала 2 500 передзамовлень на летючий автомобільКомпанія Alef Aeronautics отримала 2 500 передзамовлень на летючий автомобіль
Виробництво «Model A» планується розпочати в четвертому кварталі 2025 року, а постачання розпочнуться незабаром після цього.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015