ОККО встановила 15 кас самообслуговування

16:59 27.07.2023
ОККО встановила 15 кас самообслуговування

Мережа АЗК ОККО обладнала 15 своїх автозаправних комплексів касами самообслуговування. Про це повідомляється на сторінці компанії у Facebook.

«Хто з вас чекав на появу кас самообслуговування? - йдеться у повідомленні. - Ви просили - ми зробили. Тепер +1 спосіб заправитись якісним пальним… Є такі вже у Львові й Києві».

Як повідомили у прес-службі мережі, на сьогодні вже встановлено 15 двосторонніх кас. Ними обладнано 14 АЗК у Києві й один - у Львові.

«Наша мережа постійно вдосконалює й розширює сервіси. Так, з кінця травня поточного року на АЗК ОККО почали з'являтися двосторонні каси. Це каси, на яких можуть працювати і оператор, і самостійно клієнт, за принципом каси самообслуговування. Це додатковий інструмент для швидкого розрахунку за пальне банківською або паливною картками, талонами, також можна розрахуватися за товари магазину і кафе», - кажуть у прес-службі компанії.

В ОККО додали, що загалом заплановано встановити 21 касу на АЗК - наступного тижня ще 6 таких кас має з'явитися на заправках ОККО у Києві.

Як зазначають у компанії, якщо новий додатковий сервіс матиме попит серед клієнтів, мережа АЗК планує масштабувати його й на інші регіони країни.

Крім того, нагадаємо, що вже 6 років в мережі доступний сервіс OKKO PAY для швидкої оплати пального на колонці, сервіс дозволяє також придбати товари з магазину й кафе.


Источник: enkorr
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015