Новости за 27.06.2023

Geely і Volvo створили потужного і недорогого конкурента Subaru WRXGeely і Volvo створили потужного і недорогого конкурента Subaru WRX
LynkCo 03 оснастили 350-сильним турбомотором і полегшили на 150 кг. Спортивний седан отримав обвіс, антикрило і ковшоподібні крісла.
Tesla Model X отримала оновлені фариTesla Model X отримала оновлені фари
Кросовер Tesla Model X отримав помітне оновлення у вигляді іншого блоку фар.
В Україні посилять контроль за обігом пальногоВ Україні посилять контроль за обігом пального
Голова Комітету ВРУ з питань фінансів, податкової та митної політики Данило Гетманцев повідомив про розробку законопроекту, який посилить контроль за обігом нафтопродуктів в Україні.
Китайці представили перший у світі двигун, що працює на аміакуКитайці представили перший у світі двигун, що працює на аміаку
Китайська компанія GAC заявила, що розробила перший у світі двигун внутрішнього згоряння, що працює на аміаку. Він призначений для легкових автомобілів.
Lamborghini розробить наступника Huracan без підтримки AudiLamborghini розробить наступника Huracan без підтримки Audi
Керівник Азіатсько-Тихоокеанської філії марки Франческо Скардаоні заявив журналістам, що рекордний прибуток Lamborghini дозволить випустити суперкар без участі інших марок концерну Volkswagen.
У США Tesla на автопілоті зіткнулася з вантажівкоюУ США Tesla на автопілоті зіткнулася з вантажівкою
Автомобіль компанії Tesla, який працював в режимі атопілота врізався в нерухому вантажівку на шосе в штаті Пенсільванія.
Honda відкликає 1,3 мільйона автомобілівHonda відкликає 1,3 мільйона автомобілів
Honda оголосила про відкликання 1,3 мільйона автомобілів через непрацюючі камери. Кампанія торкнулася трьох моделей різних років випуску.
Продажі оновленого Nissan Leaf стартували на ринку СШАПродажі оновленого Nissan Leaf стартували на ринку США
Хетчбек доступний у двох версіях: Leaf S та SV Plus. Вони відрізняються потужністю двигуна та ємністю літій-іонного акумуляторного блоку.
Goldman Sachs знизив рейтинг акцій TeslaGoldman Sachs знизив рейтинг акцій Tesla
Стрімке зростання акцій Tesla призвело до того, що ринкова вартість виробника електромобілів досягла трильйонного рівня, що змусило деяких аналітиків поставити під сумнів її оцінку і знизити рейтинг акцій.
Лише половина українських міні-НПЗ мають ліцензіїЛише половина українських міні-НПЗ мають ліцензії
Лише 11 із 22-х міні-НПЗ, які розташовано на території України, мають ліцензію на виробництво нафтопродуктів.
Volkswagen відмовився від розробки нового BeetleVolkswagen відмовився від розробки нового Beetle
Нове керівництво Volkswagen вирішило не відроджувати Beetle у форматі електромобіля. Компанія зосередиться на більш перспективних проєктах.
Прототип Audi RS6 E-Tron виїхав на тестиПрототип Audi RS6 E-Tron виїхав на тести
Прототипи електричного Audi RS6 E-Tron у щільному камуфляжі знову виїхали на дорожні випробування, де й потрапили у поле зору фотошпигунів. Замість дзеркал заднього виду на передніх стійках камери.
В Україну зі США надійшли перші модульні мости для деокупованих регіонівВ Україну зі США надійшли перші модульні мости для деокупованих регіонів
Перші тимчасові мостові конструкції доставили в Україну зі США для встановлення на деокупованих територіях Харківської, Миколаївської та Херсонської областей.
Реактивний електричний катер виставили на продаж на AlibabaРеактивний електричний катер виставили на продаж на Alibaba
На торговому майданчику Alibaba продається реактивний електричний міні-катер довжиною всього 1,8 метра, оснащений електричним двигуном потужністю 20 к.с. із водяним охолодженням.
Міноборони Швеції розглядає можливість бойкоту компанії VolvoМіноборони Швеції розглядає можливість бойкоту компанії Volvo
Міністерство оборони Швеції та адміністрація міста Ґетеборг розглядають можливість бойкотування шведського автовиробника Volvo.
Британці розробили універсальний вуглепластиковий монокок для автомобілівБританці розробили універсальний вуглепластиковий монокок для автомобілів
Британська інжинірингова компанія Dash-CAE розробила легкий вуглепластиковий монокок. Його можна використовувати як для дорожніх автомобілів, так і для трекових болідів.
Депутати ініціюють перевірки сервісних компаній, які обслуговують РРО на АЗСДепутати ініціюють перевірки сервісних компаній, які обслуговують РРО на АЗС
Учасники Тимчасової слідчої комісії (ТСК) з нелегального ринку пального ініціюють перевірки сервісних компаній, які обслуговують реєстратори розрахункових операцій (РРО) на АЗС.
Виявлено 32-річну Honda Civic без пробігуВиявлено 32-річну Honda Civic без пробігу
Honda Civic 1992 року ідеально збережена. У авто рідні шини та фарба без пошкоджень, а сидіння в салоні досі запаковані в целофанові чохли.
KIA Telluride 2024-го модельного року вийшов на ринок СШАKIA Telluride 2024-го модельного року вийшов на ринок США
KIA Telluride 2024 почав вступати у дилерські центри. Цього року лише у США компанія планує продати понад 100 000 кросоверів і, схоже, мети буде досягнуто.
Polestar 3 отримає 25 колонок потужністю 1610 ВтPolestar 3 отримає 25 колонок потужністю 1610 Вт
У системі використовується рішення для оптимізації звуку Dirac Opteo Professional, що гарантує відмінний звук на всіх місцях автомобіля.
Компанія Hyundai анонсувала розробку електричних пікапів на базі IONIQ 5Компанія Hyundai анонсувала розробку електричних пікапів на базі IONIQ 5
Як кажуть у компанії, IMA другого покоління буде «набагато більш масштабованою». На ній будуватимуть автомобілі практично всі класів, від малих та великих позашляховиків до пікапів та флагманських моделей Genesis.
Ціни на пальне в опті піши в горуЦіни на пальне в опті піши в гору
Оптові ціни почали зростати і за тиждень (з 19 по 26 червня) вартість автомобільних партій бензину А-95 підвищилася на 1,25 грн/л, а дизельного пального - на 1,5 грн/л.
Власники неекологічних автомобілів у Великій Британії платитимуть за паркування вдвічі більшеВласники неекологічних автомобілів у Великій Британії платитимуть за паркування вдвічі більше
Рада району Ламбет (центральна частина Лондона, Великобританія) затвердила гнучку систему тарифів платного паркування. Відтепер ціна залежить від рівня викидів вуглецю і типу двигуна.
Найдоступніший електрокросовер Citroen розкупили всього за 10 годинНайдоступніший електрокросовер Citroen розкупили всього за 10 годин
Citroen Ami Buggy - позашляховий варіант мініатюрного міського електрокара. Кросовер важить менш ніж 500 кг і не має традиційних дверей.
У США представлена «поліцейська» Tesla Model YУ США представлена «поліцейська» Tesla Model Y
Одна американська компанія пропонує готове рішення для поліції на базі Tesla Model Y.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015