Прототип Audi RS6 E-Tron виїхав на тести

22:18 27.06.2023
Прототип Audi RS6 E-Tron виїхав на тести

Прототипи електричного Audi RS6 E-Tron у щільному камуфляжі знову виїхали на дорожні випробування, де й потрапили у поле зору фотошпигунів. Замість дзеркал заднього виду на передніх стійках камери.

Щоб зробити електромобіль ще аеродинамічнішим, камери встановлені на довгому важелі. Також RS6 E-Tron отримав двоярусні фари, повністю закриту решітку радіатора, вертикальні повітряні завіси по зовнішніх краях, бампер з великим повітрозабірником та великий блок датчиків.

Лінія даху електрокара плавно перетікає від лобового скла до хвостової частини. На багажнику видно тонкий спойлер. Їздить прототип на темних п'ятиспиціевих колесах з Y-подібними секціями. Ще можна помітити гальмівну систему із червоними супортами. Зарядні порти розташовані з обох боків.

Інформації про силову установку новинки немає. Очікується, що вона буде як у A6 e-tron – двомоторна потужністю 476 к.с. і 800 Нм крутного моменту. Запас ходу забезпечить батарея на 100 кВтг. Можливо запропонують варіант з одним електромотором. Представлять оновлений Audi RS6 E-Tron до кінця цього року, а у продаж він надійде на початку наступного.


Источник: Авто Центр
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015