Новости за 27.05.2023

Перш ніж купити електросамокат: екіпірування, яке може знадобитися водієвіПерш ніж купити електросамокат: екіпірування, яке може знадобитися водієві
Щоб експлуатація девайса була безпечною та комфортною, потрібно підготуватися до неї заздалегідь. Найперше - придбати корисні аксесуари, які допоможуть водити вправніше та впевненіше.
Електромобілі Ford зможуть заряджатися від суперчарджерів TeslaЕлектромобілі Ford зможуть заряджатися від суперчарджерів Tesla
Американські компанії Ford та Tesla оголосили про співпрацю. Починаючи з 2024 року, електрокари Ford зможуть заряджатися від суперчарджерів Tesla.
Стартап Aehra показав свій перший електрокросоверСтартап Aehra показав свій перший електрокросовер
Електрокросовер Aera увійде до сегмента преміумкласу та пропонуватиме високий рівень розкоші.
Компанія BMW збудувала тунель, який імітує день і нічКомпанія BMW збудувала тунель, який імітує день і ніч
BMW відкрив новий випробувальний центр на базі колишнього складу запчастин в Унтершляйсхаймі поблизу Мюнхена, Німеччина.
В Nissan створили прозорий двигун потужністю 400 кінських силВ Nissan створили прозорий двигун потужністю 400 кінських сил
Двигун є виключно демонстраційною моделлю. Частини блоку циліндрів замінені прозорою пластмасою, а деталі хромовані для більш привабливого вигляду.
У мережу витекли 100 Гб скарг клієнтів Tesla на проблеми з автоУ мережу витекли 100 Гб скарг клієнтів Tesla на проблеми з авто
Викривач компанії Tesla передав німецькому виданню Handelsblatt 100 ГБ даних, що містять тисячі скарг клієнтів, які викликають серйозне занепокоєння щодо безпеки функцій повного самостійного водіння (FSD) Tesla.
На АЗС почали рости ціни на скраплений газНа АЗС почали рости ціни на скраплений газ
Деякі роздрібні мережі АЗС за тиждень (із 19 по 26 травня) збільшили вартість скрапленого газу.
Michelin продав свій завод на території РосіїMichelin продав свій завод на території Росії
Французький виробник шин Michelin заявив, що продає свою Російську шинну виробничу компанію (MRTMC) та Camso CIS у Росії компанії Power International Tyres.
BYD погрожує подати до суду на Great Wall за наклепBYD погрожує подати до суду на Great Wall за наклеп
Китайська компанія BYD погрожує подати до суду на концерн Great Wall після того, як той направив до Міністерства екології та довкілля Китаю результати власних випробувань BYD Qin Plus DM-i.
Компанія BMW представила новий дизельний двигунКомпанія BMW представила новий дизельний двигун
Компанія BMW оновила найпопулярніший 3,0-літровий турбодизель B57, який зустрічається під капотом багатьох моделей автовиробника.
Новий Ford Mustang прокачали ще до старту продажівНовий Ford Mustang прокачали ще до старту продажів
Американське ательє RTR Vehicles, офіційний заводський тюнер Ford, підготувало пакет доопрацювань для Mustang нового покоління.
Porsche тестує оновлений TaycanPorsche тестує оновлений Taycan
Шпигуни спіймали прототип, який «відпочивав» на Нюрбургринзі, ховаючи зміни в стилі під вміло застосованим камуфляжем у колір кузова.
В Україні створили автомобіль «Перемога»В Україні створили автомобіль «Перемога»
Авторство належить київському тюнінг ательє Specautotuning, складальний цех якого розташовано під Бучею. В основі Перемоги лежить купе Mercedes-Benz CL550 (кузов W216).
Hyundai і LG збираються побудувати в США завод з виробництва акумуляторівHyundai і LG збираються побудувати в США завод з виробництва акумуляторів
Південнокорейська Hyundai Motor Group і LG Energy Solution (LGES) оголосили, що вони побудують свій новий завод електромобільних акумуляторів вартістю 4,3 мільярда доларів у штаті Джорджія.
Кросовер Bentley отримав незвичну спецверсіюКросовер Bentley отримав незвичну спецверсію
Bentley Bentayga S «Bentley» представили на фестивалі собак Goodwoof. Кросовер відрізняється незвичайним забарвленням кузова, яке було обрано не випадково.
Найдешевший Mercedes-AMG оцінили в 1500 доларівНайдешевший Mercedes-AMG оцінили в 1500 доларів
Компанія Mercedes-AMG, заводський тюнер Mercedes-Benz, презентувала електричний скутер нового покоління.
Mazda вивела на ринок Китаю кросовер CX-50Mazda вивела на ринок Китаю кросовер CX-50
У Китаї стартували продажі кросовера Mazda CX-50. Автомобіль покликаний скласти конкуренцію Toyota RAV4 та Honda CR-V.
Ілон Маск готовий відкрити доступ до вихідного коду TeslaІлон Маск готовий відкрити доступ до вихідного коду Tesla
Партнерство Tesla з іншими автовиробниками, як випливає зі слів Ілона Маска, може не обмежитися наданням доступу до апаратних розробок та мережі фірмових зарядних станцій.
Mercedes-Benz запускає у виробництво автобус з інноваційною силовою установкоюMercedes-Benz запускає у виробництво автобус з інноваційною силовою установкою
Зчленована міська модель з низькою підлогою Mercedes-Benz eCitaro Fuel Cell поєднує всі переваги батарейного живлення з технологією Fuel Cell.
Опт нафтопродуктів: ціни стабільні, та не все так безхмарноОпт нафтопродуктів: ціни стабільні, та не все так безхмарно
Вартість бензину А-95 в опті зросла на 0,25 грн/л, а ціна на автомобільні норми ДП не змінилася.
Недорогий електрокросовер Fiat розсекретили під час фотосесіїНедорогий електрокросовер Fiat розсекретили під час фотосесії
Відроджений Fiat 600 став компактним кросовером із елегантним дизайном. Модель запропонують у гібридних та електричних версіях.
Відкрито новий завод з виробництва електровантажівок DAFВідкрито новий завод з виробництва електровантажівок DAF
Нещодавно Мікі Адріансенс, міністр економіки та клімату Нідерландів, офіційно відкрив абсолютно новий складальний завод DAF для акумуляторних електричних вантажівок.
Водневі автомобілі стають все менш популярними в СШАВодневі автомобілі стають все менш популярними в США
У першому кварталі 2023 року продажі автомобілів на водневих паливних елементах на ринку США впали майже на 30% порівняно з минулорічними результатами.
Cadillac показав свій найдешевший кросовер GT4Cadillac показав свій найдешевший кросовер GT4
Новий Cadillac GT4 - найдоступніша модель у лінійці марки. Компактний кросовер стане дешевшим конкурентом Audi Q3 та BMW X2.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015