Porsche тестує оновлений Taycan

22:14 27.05.2023
Porsche тестує оновлений Taycan

Можна з упевненістю сказати, що 2022 рік не був найкращим для Taycan з точки зору продажів, враховуючи, що поставки впали на 16% до 34 801 одиниць. Porsche поклав провину на «вузькі місця» в ланцюжках поставок, оскільки деякі компоненти було важко отримати протягом року. Перший квартал 2023 року також був не кращим, оскільки обсяги продажів впали на 3% порівняно з тим самим кварталом минулого року, а завод у Цуффенхаузені поставив 9152 автомобілі з січня по березень. Щоб «омолодити» продажі, Porsche готує оновлення в середині життевого циклу моделі.

Шпигуни спіймали прототип, який «відпочивав» на Нюрбургринзі, ховаючи зміни в стилі під вміло застосованим камуфляжем у колір кузова. Легко помітити напис «HD Matrix» всередині фар, що символізує нову технологію, яка дебютувала в Cayenne 2024 року як додаткове обладнання. Кожна фара має понад 32 000 пікселів, а яскравість автоматично регулюється більш ніж 1000 способами.

Неможливо побачити, що відбувається з переднім бампером, оскільки він має чорні пластикові деталі, щоб приховати те, що буде новим дизайном. Оскільки це лише підтяжка обличчя, бічний профіль практично не змінився. Із нового - чорно-білий герб Porsche на центральних «ковпаках» коліс.

Найбільш очевидні оновлення в задній частині, де прототип отримав непомітний спойлер. Ймовірно, це місце зарезервовано для «пікантної» версії, хоча й не такої гарячої, як інші тестові автомобілі, які нещодавно були помічені з масивним заднім антикрилом. Як і передній бампер, задній замаскований по кутах, щоб приховати ревізії.

Один зі шпигунських знімків дозволяє нам зазирнути всередину кабіни, де панель приладів була трохи перероблена. Область над цифровою панеллю приладів виглядає більш об'ємним, ніж раніше, оскільки екран більше не «випирає» так сильно. У чорному салоні щедро використано алькантару та шкіру, а підсклянник перед центральним підлокітником має пляшку або флягу з логотипом Porsche.

Незрозуміло, чи має намір Porsche спочатку показати фейсліфтінг Panamera, чи цей оновлений Taycan. Один із них має дебютувати у другій половині року і, скоріш за все, це буде модель з двигуном внутрішнього згоряння.


Источник: Motor1
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015