Новости за 26.08.2023

Представленo нові компактні електрокросовери Mercedes-BenzПредставленo нові компактні електрокросовери Mercedes-Benz
Оновлені Mercedes-Benz EQA та EQB отримали змінений дизайн і розширений список оснащення. Електрокросовери надійдуть у продаж у Європі вже восени 2023 року.
Audi показала на тизері оновлений кросовер Q8Audi показала на тизері оновлений кросовер Q8
Компанія Audi показала зображення-тизер оновленого спортивного кросовера Audi Q8, офіційний дебют якого відбудеться 5 вересня 2023 року.
Компанія KIA представила бюджетний електрокросовер EV5Компанія KIA представила бюджетний електрокросовер EV5
Новий KIA EV5 - 5-місний 4,6-метровий електрокросовер з оригінальним гранованим дизайном. Основним суперником електромобіля стане Volkswagen ID.4.
Дизайнер показав можливий салон нової «Таврії»Дизайнер показав можливий салон нової «Таврії»
Український дизайнер Роман Прядко показав салон нової Tavria Nova - фантазійного наступника дешевої моделі ЗАЗ Таврія.
BMW X5 отримав нову розкішну версію з подовженою колісною базоюBMW X5 отримав нову розкішну версію з подовженою колісною базою
Колісна база BMW X5 Li порівнянна з флагманським кросовером X7. Новинка пропонує більше місця для задніх пасажирів і багате оснащення.
KIA тестує компактний електричний кросовер EV4KIA тестує компактний електричний кросовер EV4
KIA стрімко розширює свій модельний ряд електричних кросоверів. Після виходу на ринок флагмана KIA EV9 та майбутнього EV5 у розмірі Sportage, який незабаром дебютує в Китаї, фотографи спіймали їх меншого «родича».
Розкрито подробиці нового Nissan LeafРозкрито подробиці нового Nissan Leaf
Електромобіль Nissan Leaf у третьому поколінні стане кросовером. Запас ходу моделі зросте приблизно до 450 км.
У Німеччині тестують оновлений BMW M3У Німеччині тестують оновлений BMW M3
Компанія BMW почала тестувати на дорогах загального користування оновлений BMW M3. Фотошпигуни помітили цю новинку під час тестів у Німеччині.
Компактний кросовер Suzuki Fronx виходить на глобальний ринокКомпактний кросовер Suzuki Fronx виходить на глобальний ринок
Купе-кросовер Suzuki Fronx коштує від 9000 доларів, але при цьому досить багато оснащений. Модель доступна в бензинових і гібридних версіях.
Stellantis буде розробляти нові електромобілі спільно з китайською LeapmotorStellantis буде розробляти нові електромобілі спільно з китайською Leapmotor
Stellantis попередньо домовився та остаточно вивчає можливість співпраці з китайським виробником електромобілів Zhejiang Leapmotor Technologies, щоб розширити свою присутність на найбільшому автомобільному ринку світу.
Розсекречено електрокар Volkswagen ID.7 у кузові універсалРозсекречено електрокар Volkswagen ID.7 у кузові універсал
Електромобіль Volkswagen ID.7 запропонують у кузові універсал з більш просторим салоном і містким багажником. Зі старту модель буде доступна у версіях на 204 і 286 к.с.
Mercedes-Benz випустив у продаж ігровий ноутбукMercedes-Benz випустив у продаж ігровий ноутбук
Ігрові ноутбуки спільного виробництва MSI та Mercedes-AMG Motorsport уже доступні для покупців. Вони отримали назву Stealth 16 A13VG-236 Mercedes-AMG Motorsport Edition.
В Італії презентували новий компактний кросовер EVO3 із заводським ГБОВ Італії презентували новий компактний кросовер EVO3 із заводським ГБО
Новий EVO3 - недорогий 4,1-метровий компактний кросовер для міста. Модель доступна в бензиновому або газовому виконанні.
До музею Samsung відвідувачів возитиме безпілотний шатлДо музею Samsung відвідувачів возитиме безпілотний шатл
Дочірня компанія Hyundai Motor Group, що займається технологіями автономного водіння, оголосила про запуск безпілотного шатлу в Музеї мобільності Samsung в Йонгіні, провінція Кьонґідо.
Електропікап Hummer отримав версію для подорожейЕлектропікап Hummer отримав версію для подорожей
GMC Hummer EV EarthCruiser підходить для людей, які люблять подорожувати далеко від цивілізації. Всередині є ліжко, душова, і плоский унітаз.
У Британії дадуть акумуляторам електромобіля Jaguar I-Pace друге життяУ Британії дадуть акумуляторам електромобіля Jaguar I-Pace друге життя
Співпрацюючи з Wykes Engineering Ltd, автовиробник знайшов спосіб перетворити старі акумулятори Jaguar I-Pace на великомасштабні рішення для зберігання енергії для Сполученого Королівства.
Найдешевшу модель Tesla показали на нових рендерахНайдешевшу модель Tesla показали на нових рендерах
У ході рестайлінгу машина отримає трохи змінену зовнішність. Деталі невідомі. Але можна подивитися на рендери від LaMianDesign, які демонструють можливий дизайн.
На продаж виставили нестандартний бюджетний електромобіль BMW 700 CSНа продаж виставили нестандартний бюджетний електромобіль BMW 700 CS
Спочатку цей BMW 700 CS оснащувався малопотужним бензиновим двигуном. Автомобіль має відмінний стан і не потребує ремонту.
В Європі стартувало виробництво нового Hyundai Kona ElectricВ Європі стартувало виробництво нового Hyundai Kona Electric
Hyundai Motor розпочала виробництво Kona Electric другого покоління на своєму заводі в Ношовіце, Чехія. До кінця 2023 року Hyundai Motor Manufacturing Czech (HMMC) розраховує випустити 21 000 кросоверів.
Електровелосипеди Yamaha стали ще доступнішимиЕлектровелосипеди Yamaha стали ще доступнішими
У 2023 році виповнюється 30 років з моменту появи на ринку першого електричного велосипеда Yamaha. Цей ювілей компанія святкує запуском у США нової онлайн-платформи з продажу велосипедів.
Fiat 500 перетворили на незвичайний фургон з морозивомFiat 500 перетворили на незвичайний фургон з морозивом
Fiat 500e Gelateria Edition сильно відрізняється від стандартного електромобіля. Автомобіль розвозитиме морозиво вулицями Лондона.
Компанія Subaru дещо освіжила кросовер ForesterКомпанія Subaru дещо освіжила кросовер Forester
Плановий рестайлінг модель 5-го покоління пережила всього кілька років тому, а тому зміни цього разу скромні і стосуються переважно електроніки.
DAF запускає нове покоління легких вантажівокDAF запускає нове покоління легких вантажівок
Компанія DAF Trucks представляє наступну генерацію розвізних автомобілів повною масою 7,5 - 19 т під назвою XB, які прийшли на зміну машинами LF.
Volkswagen презентував стильний дім на колесахVolkswagen презентував стильний дім на колесах
Автодім Volkswagen California побудований на базі мінівена Multivan. Cалон отримав розкладне ліжко, стіл і мінікухня.
Новий KIA Cerato вперше зняли на тестахНовий KIA Cerato вперше зняли на тестах
На днях було опубліковано відеоролик з демонстрацією серійного екземпляра KIA K2/K3, а зараз на фото показаний більший седан - це майбутній KIA Forte (у США) і KIA Cerato (у багатьох інших країнах).
Депутати пропонують штрафувати українців за дрифтДепутати пропонують штрафувати українців за дрифт
У Верховній Раді зареєстровано законопроект про введення адміністративної відповідальності за дрифт.
У Китаї показали перший у світі електрокар з інноваційною твердотільною батареєюУ Китаї показали перший у світі електрокар з інноваційною твердотільною батареєю
Твердотільна батарея в Dongfeng Nammi 01 дає змогу швидше заряджати електромобіль. Вона безпечніша і довговічніша, ніж літій-іонні акумулятори.
Volkswagen показав нові Tiguan та Passat з інноваційною підвіскоюVolkswagen показав нові Tiguan та Passat з інноваційною підвіскою
Компанія Volkswagen показала нові Tiguan і Passat у легкому камуфляжі, демонструючи роботу абсолютно нових адаптивних амортизаторів DCC Pro, з якими обидві моделі вийдуть на ринок.
Винуватець заплатив за «розбиту» Ferrari лише 26 доларівВинуватець заплатив за «розбиту» Ferrari лише 26 доларів
Винуватець ДТП заплатив лише 26 доларів за ремонт суперкара Ferrari, який сам і пошкодив. Напевно, «розбити» такий автомобіль дешевше вже неможливо. Хоча у цій ситуації все не так просто.
У Німеччині переробили старий радянський мотоцикл на стильний електробайкУ Німеччині переробили старий радянський мотоцикл на стильний електробайк
Електробайк Electric Ladyland побудований на базі старого мотоцикла «Мінськ М1А». Він отримав 14-сильний мотор і розвиває 100 км/год.
В Україні виробляють баггі «Хижак» для ЗСУВ Україні виробляють баггі «Хижак» для ЗСУ
Днями в Одесі вінницька волонтерська група «Baggi для ЗСУ» передала військовим 11 легких позашляховиків «Хижак». Баггі створені силами волонтерів та поки є дрібносерійним виробництвом ентузіастів.
Трейдери очікують зростання попиту на дизпальне у вересніТрейдери очікують зростання попиту на дизпальне у вересні
Ситуація на основних напрямках постачань дизельного пального залишається без змін. Слабкий внутрішній попит і високі ціни перешкоджають зростанню обсягів імпорту продукту в Україну.
Мінівен Toyota Sienna перетворили на пересувний діджейський пультМінівен Toyota Sienna перетворили на пересувний діджейський пульт
Toyota Sienna:Remix отримав велику кількість динаміків і неонове підсвічування. На даху з'явився діджейський пульт, а в багажнику розташований великий телевізор.
Представлено 400-сильний рестомод культового спорткара PorscheПредставлено 400-сильний рестомод культового спорткара Porsche
Реставраційна майстерня Fifteen Eleven Design вдихнула друге життя у культовий спорткар Porsche 914 1969 року випуску із середнім розташуванням двигуна.
ОСЦПВ для авто в Україні: навіщо потрібна і які переваги оформленняОСЦПВ для авто в Україні: навіщо потрібна і які переваги оформлення
Страховка ОСЦПВ є необхідною складовою для кожного власника авто в Україні. Вона забезпечує не тільки захист від фінансових ризиків, але і сприяє створенню безпечного дорожнього середовища та підтримує дотримання правових норм.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015