Розкрито подробиці нового Nissan Leaf

20:00 26.08.2023
Розкрито подробиці нового Nissan Leaf

З'явилася інформація про новий Nissan Leaf третього покоління. Електромобіль кардинально зміниться і стане кросовером. Подробиці моделі стали відомі сайту Automotive News.

Новий Nissan Leaf вийде на ринок у 2026 році, але його вже показали північноамериканським дилерам марки на щорічній закритій конференції в Лос-Анджелесі. Один із дилерів вирішив анонімно поділитися інформацією про електромобіль Nissan.

За його словами, новий Leaf має вигляд зменшеного в розмірах кросовера Nissan Ariya. До слова, раніше було опубліковано офіційні рендери моделі, і певна схожість з Ariya на зображеннях проглядається. Воно й не дивно: у моделей буде спільна платформа CMF-EV.

Також дилер повідомив, що запас ходу Nissan Leaf 2026 зросте приблизно на 25% порівняно з «найдалекобійнішою» версією моделі нинішнього покоління. Враховуючи, що сучасний Nissan Leaf із топовою батареєю на 62 кВт.год має запас ходу 364 км, то його наступник зможе проїхати близько 450 км без підзарядки.

Новий Nissan Leaf стане однією з 19 електричних моделей, представлених японським автовиробником до 2030 року. На конференції дилерів заявили, що серед них буде й електричний седан. Також Nissan активно розробляє інноваційні твердотільні батареї.


Источник: Фокус
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015