Розсекречено електрокар Volkswagen ID.7 у кузові універсал

18:56 26.08.2023
Розсекречено електрокар Volkswagen ID.7 у кузові універсал

Лінійку Volkswagen ID.7 незабаром розширять - до седана приєднається сімейний універсал. Електрокар презентують у вересні на автошоу IAA в Мюнхені, а поки що його помітили в Німеччині під час фінальних тестів. Про це повідомляє сайт Carscoops.

Новий Volkswagen ID.7 у кузові універсал не був закритий камуфляжем, тож є можливість роздивитися зовнішній вигляд авто. Як і седан, він вирізняється обтічним дизайном із плавними лініями кузова. Його заднє скло злегка нахилене і прикрите зверху спойлером.

Передня частина універсала та оформлення його салону - такі самі, як у седана Volkswagen ID.7. Звісно ж, п'ятидверна версія буде просторішою, а її багажник - більшим. Модель стане електричною альтернативою новому Volkswagen Passat B9.

Очікується, що електромобіль Volkswagen ID.7 дебютує у двох задньопривідних модифікаціях. Базова версія отримає 204-сильний мотор і батарею на 82 кВт?год і зможе проїхати близько 600 км без підзарядки.

Дорожчий варіант оснастять 286-сильним мотором і батареєю ємністю 91 кВт.год - його запас ходу досягне 700 км. Поки що невідомо, чи отримає універсал Volkswagen ID.7 топову повнопривідну модифікацію потужністю 400 к.с.

Виробництво універсала налагодять в Емдені, де нещодавно почали збирати і седан Volkswagen ID.7. Стартова ціна електрокара становитиме менше 60 000 євро.


Источник: Фокус
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015