Новости за 26.07.2023

Терміновий автовикуп авто - вирішення фінансових проблемТерміновий автовикуп авто - вирішення фінансових проблем
Чинний швидкий викуп авто в Одесі готові запропонувати у компанії «Автогород». Фахівці готові виїжджати безкоштовно в межах міста для оцінки транспорту та укладання договору.
Дизайнери GM показали новий Chevrolet CamaroДизайнери GM показали новий Chevrolet Camaro
Новий Chevrolet Camaro радикально зміниться і вперше стане електромобілем. Дизайн купе стане стрімкішим і агресивнішим.
Новий KIA Sorento розсекретили на офіційних рендерахНовий KIA Sorento розсекретили на офіційних рендерах
Середньорозмірний KIA Sorento піддали плановому оновленню, виконавши його в дусі електричного EV9. Новинку представлять офіційно восени цього року, а поки що виробник опублікував рендери моделі.
У Великобританії представили новий Lexus LMУ Великобританії представили новий Lexus LM
Через місяць після червневої глобального дебюту Toyota Alphard люксовий варіант цього мінівена під назвою Lexus LM «докотився» до Великобританії. Ціни вже оголошені, і вони виглядають вражаюче.
Honda відродить культовий спорткар 2000-хHonda відродить культовий спорткар 2000-х
Honda розробляє одразу кілька електричних спорткарів, один з яких можуть показати вже цього року. Новинка може отримати потужну електричну силову установку і задній привід.
Acura переведе свої найпопулярніші моделі на електротягу вже до 2030 рокуAcura переведе свої найпопулярніші моделі на електротягу вже до 2030 року
Acura та її материнська компанія Honda ще нещодавно не поспішали впроваджувати електромобілі у свої модельні лінійки.
Nissan розробляє Kicks нового поколінняNissan розробляє Kicks нового покоління
Компанія Nissan розробляє субкомпактний кросовер Nissan Kicks нового покоління. Фотошпигуни помітили цю новинку під час дорожніх тестів.
Прославлений Ferrari виставили на продаж за 40 мільйонів доларівПрославлений Ferrari виставили на продаж за 40 мільйонів доларів
Ferrari 412P Berlinetta - знаменита гоночна модель 60-х років. Саме цей спорткар виграв три Гран-прі та посів призове місце в престижній 1000-кілометровій гонці в Бельгії.
Новий Nio EC6 вийшов на дорожні випробуванняНовий Nio EC6 вийшов на дорожні випробування
Китайський електромобільний бренд Nio вивів на дорожні випробування новий EC6, презентація якого відбудеться в серпні на автошоу в Ченду.
GM перетворить штаб-квартиру конкурента на склад запчастин для електромобілівGM перетворить штаб-квартиру конкурента на склад запчастин для електромобілів
General Motors вирішив зберегти ефектну, проте закинуту будівлю штаб-квартири конкурента у Детройті на склад запчастин для електромобілів.
Унікальні італійські спорткари стали жертвами масштабної пожежіУнікальні італійські спорткари стали жертвами масштабної пожежі
Lancia Delta Evo-e RX - електрична версія знаменитої моделі початку 90-х, створена для сучасного ралі-кросу. Спорткар оснащений 671-сильною установкою.
Mercedes-Benz готує свій найдешевший електромобільMercedes-Benz готує свій найдешевший електромобіль
Mercedes-Benz готує свій найдешевший легковий електромобіль. Новинку показали на першому фото, хоча інформації про майбутню модель майже не надали.
BYD виводить на глобальний ринок кросовер Seal UBYD виводить на глобальний ринок кросовер Seal U
Як виявилося, під назвою «Seal U» ховається BYD Song Plus Champion Edition, представлений на китайському ринку з осені 2020 року.
Представлено 380-сильний дизельний седан BMW MH3 400dПредставлено 380-сильний дизельний седан BMW MH3 400d
BMW MH3 400d отримав безліч зовнішніх і внутрішніх доопрацювань. Седан здатний розганятися до сотні менш ніж за 4 секунди та розвивати швидкість до 280 км/год.
В ЄС планують збільшити кількість заправок із альтернативним паливомВ ЄС планують збільшити кількість заправок із альтернативним паливом
Рада ЄС ухвалила закон, який передбачає збільшення кількості станцій підзарядки електроавтомобілів та заправки альтернативними видами палива
BMW навчилась контролювати виробництво штучним інтелектомBMW навчилась контролювати виробництво штучним інтелектом
Компанія BMW навчила штучний інтелект (ШІ) контролювати якість виробництва своїх автомобілів. Окрім того, ШІ дозволяє скоротити витрати на виробництво на заводі у Спартанбурзі, США.
В аварії розбили дорогий 1000-сильний суперкар FerrariВ аварії розбили дорогий 1000-сильний суперкар Ferrari
Ferrari SF90 Stradale - флагманський суперкар у сучасній лінійці марки. 1000-сильне гібридне купе здатне розігнатися до 100 км/год за 2,5 с і розвинути 340 км/год.
Вже замовлено майже два мільйони Tesla CybertruckВже замовлено майже два мільйони Tesla Cybertruck
Cybertruck поставили на конвеєр на початку цього місяця. Якщо замовити автомобіль зараз, час очікування складе 5 років.
Marcopolo презентує свій перший автономний автобусMarcopolo презентує свій перший автономний автобус
Сьогодні активно проходять випробування першого автономного автобуса малого класу в Південній Америці, розробленого відомим бразильським виробником Marcopolo спільно зі стартапом Lume Robotics.
Mazda показала свій найбільш рідкісний і невідомий спорткарMazda показала свій найбільш рідкісний і невідомий спорткар
Кабріолет Mazda RX-8 існує в одному-єдиному екземплярі. Його створили для параду і з 2008 року він не виїжджав на дороги.
ОККО передала військовим уже 14 розвідкомплексів SharkОККО передала військовим уже 14 розвідкомплексів Shark
Мережа ОККО та Фонд «Повернись живим» на днях передали ще 3 розвідкомплекси «ШАРК» військовим, кошти на виробництво яких вдалося закумулювати завдяки спільній ініціативі «ОКО ЗА ОКО».
На продаж виставили рідкісний катер із дизайном PorscheНа продаж виставили рідкісний катер із дизайном Porsche
Згідно з відкритими джерелами, такі катери хотіли продавати через дилерські центри німецької марки, але проект вийшов настільки дорогим, що навіть його ініціатор під кінець зізнавався, що не може купити човен за роздрібною ціною.
У Франції готують новий спортивний електрокросовер DS3 Crossback E-TenseУ Франції готують новий спортивний електрокросовер DS3 Crossback E-Tense
Заряджена версія електрокросовера DS3 Crossback E-Tense може дебютувати вже наприкінці 2023 року. Це буде одна з найшвидших моделей у лінійці DS Automobiles.
Україна відкрила один із найдовших тимчасових мостів до кордону з РумунієюУкраїна відкрила один із найдовших тимчасових мостів до кордону з Румунією
Україна відкрила 120 метровий тимчасовий міст до кордону з Румунією. Зазначається, що він проходить через річку Прут на дорозі Т-26-07 Кіцмань - Сторожинець - Глибока - Опришени у Чернівецькій області.
Нашим захисникам передали фінський всюдихід зі змінним кузовомНашим захисникам передали фінський всюдихід зі змінним кузовом
В даному випадку заслуговує на увагу не базове шасі - це звичайний ГАЗ-66, який свого часу поставлявся до фінської армії (біля 400 од. у 1972 - 1989 рр.), а встановлений на ньому фургон.
Іранська копія кросовера Peugeot 2008 засвітилась під час тестівІранська копія кросовера Peugeot 2008 засвітилась під час тестів
Iran Khodro Ray позиціонують як самостійну іранську розробку, але насправді він використовує агрегати старого Peugeot 2008. Кросовер отримає двигуни потужністю до 160 к.с.
Електричний хетчбек Honda e буде без наступникаЕлектричний хетчбек Honda e буде без наступника
Honda не буде випускати автомобілі розміром з Honda e в осяжному майбутньому, оскільки японський автовиробник зміщує свій вектор розвитку на більш популярні кросовери різних класів.
Mitsubishi випустить новий «бюджетний» кросоверMitsubishi випустить новий «бюджетний» кросовер
Mitsubishi анонсувала новий «бюджетний» кросовер. Офіційна презентація новинки відбудеться 10 серпня на міжнародному автосалоні у Індонезії.
Виявлено культовий спорткар 70-х, який майже 40 років простояв покинутимВиявлено культовий спорткар 70-х, який майже 40 років простояв покинутим
Plymouth Road Runner Superbird - одна з найцінніших американських моделей 70-х років. Спорткар створений на базі гоночного авто й оснащений величезним антикрилом.
Нові Skoda Scala і Skoda Kamiq отримають преміальну опціюНові Skoda Scala і Skoda Kamiq отримають преміальну опцію
Компактний хетчбек Skoda Scala та невеликий кросовер Skoda Kamiq мають бути представлені 1 серпня. Нові тизерні зображення показують важливу зміну обох автомобілів.
Mercedes-Benz допоможе Бостону позбутися вибоїн на дорогахMercedes-Benz допоможе Бостону позбутися вибоїн на дорогах
Mercedes-Benz запускає пілотну програму, в рамках якої надасть міській владі Бостону інформацію про вибоїни, нерівності та інші проблеми дорожньої інфраструктури.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015