Терміновий автовикуп авто - вирішення фінансових проблем

23:56 26.07.2023
Терміновий автовикуп авто - вирішення фінансових проблем

Продаж автомобіля в стандартному розумінні може тривати кілька місяців. Потрібно підготувати транспорт, сфотографувати його та придумати опис, завантажити на сайт з продажу або самостійно виїжджати на ринок. Не факт, що вийде взяти хороші гроші за авто, але час піде. Ефективним способом вирішити проблему продажу стане звернення до компанії з викупу авто.

Чинний швидкий викуп авто в Одесі готові запропонувати у компанії «Автогород». Фахівці готові виїжджати безкоштовно в межах міста для оцінки транспорту та укладання договору. Виплата повної вартості проходить на день звернення. Оформлюючи Автовикуп потрібно замовити консультації та уточнити усі юридичні моменти. Отримати пропозицію можна і через сайт, заповнивши там заздалегідь анкету з детальним описом транспорту.

Особливості викупу

Пропонується до 95% від ринкової вартості автомобіля. Експерти оцінюють стан автомобіля та обов'язково перевіряють його на юридичну чистоту. Після деяких перевірок пропонується вкрай низька ціна або від транспортного засобу зовсім відмовляються з різних причин: застави, кредити, арешти, штрафи, перебиті VIN-номери та багато іншого.

Багатомісячне очікування «ідеального» покупця - це не завжди вирішення проблеми. Бувають життєві обставини, коли автомобіль потрібно продати терміново та швидко. По кожному клієнту працює окремий менеджер, щоб не відволікатися та за мінімальні терміни оформити угоду.

Алгоритм співробітництва

Продаж авто в Одесі проходить у наступному форматі:

  1. Подання заявки. Вона оформляється на сайті із зазначенням особистих даних та інформації про автомобіль, або за телефоном у рамках консультації з менеджером;
  2. Огляд та оцінка авто. Експерт зобов'язаний оцінити транспортний засіб, щоб за підсумком огляду запропонувати ціну викупу;
  3. Продаж авто. Протягом години після огляду та погодження ціни підписуються документи і автомобіль переоформляється, а клієнт отримує обумовлену та прописану у договорі суму.

Автовикуп організований на законних підставах з обов'язками та вимогами до кожної сторони. Гарантується прозорість угоди та юридична чистота. Власнику не потрібно самостійно вести переговори щодо продажу авто, до того ж не потрібно нікуди їздити. Якщо є сумніви, на сайті запропоновано калькулятор розрахунку вартості, куди потрібно вказати марку та модель, а також рік випуску та технічний стан авто.


Источник: autogorod.com.ua
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015