Новости за 25.08.2023

Volvo показала свій перший електричний мінівен EM90Volvo показала свій перший електричний мінівен EM90
Volvo EM90 буде заснований на мінівені Zeekr 009. Новинка отримає розкішний салон з трьома рядами сидінь і великий запас ходу на одному заряді.
Оновлений Chery QQ Ice Cream отримав скромний цінникОновлений Chery QQ Ice Cream отримав скромний цінник
На старті продажів цінник хетчбека становив 4 655 доларів, але представлена нещодавно оновлена версія QQ Ice Cream виявилася ще дешевшою. Стартовий цінник моделі опустився до 4 100 доларів.
Як переробляють акумулятори електромобілів на американському заводі Li-CycleЯк переробляють акумулятори електромобілів на американському заводі Li-Cycle
З розвитком світового ринку електромобілів виникає проблема утилізації відпрацьованих акумуляторних блоків. Однією з найвідоміших фірм, що працюють у цьому напрямі, являється американська Li-Cycle.
Новий бюджетний седан KIA K3 вперше помітили на дорогахНовий бюджетний седан KIA K3 вперше помітили на дорогах
Бюджетний седан KIA K3 наступник масової моделі Rio. Він більший, цікавіший на вигляд і багатше оснащений, а також отримав 2,0-літровий двигун.
Ціна палива на АЗС за тиждень зрослаЦіна палива на АЗС за тиждень зросла
За тиждень (18-25 серпня) середня ціна по країні на бензин марки А-95 зросла на 0,34 грн/л і склала 52,73 грн/л, бензин А-95+ здорожчав на 0,49 грн/л - до 54,93 грн/л, а дизельне пальне - на 0,42 грн/л, до 52,32 грн/л.
Опубліковано перше фото салону флагманського седана Geely Galaxy E8Опубліковано перше фото салону флагманського седана Geely Galaxy E8
Geely вирішила не встановлювати три окремі дисплеї, як це зроблено в тому ж Monjaro, а помістити на передню панель один великий екран.
Представлено доопрацьовану Toyota GR CorollaПредставлено доопрацьовану Toyota GR Corolla
Toyota Gazoo Racing, спортивний підрозділ японської марки, доопрацював хот-хетч Toyota GR Corolla, який дебютував лише півтора роки тому.
Транспортер ЛуАЗ-967 ТПК відновили та відправили на передовуТранспортер ЛуАЗ-967 ТПК відновили та відправили на передову
Рідкісний на сьогодні автомобіль ЛуАЗ-967 ТПК передали напередодні Дня Незалежності енергетики Житомирщини для військових одного з підрозділів ЗСУ.
Ілон Маск протестував Tesla CybertruckІлон Маск протестував Tesla Cybertruck
Підприємець опублікував фотографію серійного кандидата Tesla Cybertruck, який, за словами самого Ілона Маска, він уже протестував.
За тиждень автогаз здорожчав ще на 11 копійокЗа тиждень автогаз здорожчав ще на 11 копійок
Упродовж тижня, із 18 по 25 серпня, автогаз у середньому по країні здорожчав на 0,1 грн/л - до 23,79 грн/л.
Mercedes-Benz 540K відновили до гвинтика для конкурсу ретро-карівMercedes-Benz 540K відновили до гвинтика для конкурсу ретро-карів
Модель 540 K 1937 року випуску для тодішнього короля Афганістану отримала найвищу нагороду на престижній виставці суперкарів Pebble Beach в США.
Toyota заповнить ринок дешевими електрокарамиToyota заповнить ринок дешевими електрокарами
Донедавна Toyota скептично ставилася до батарейних електрокарів. А тепер у компанії вирішили наповнити ринок дешевими електромобілями.
У покинутому особняку знайшли культовий спорткар Fiat 850 SpiderУ покинутому особняку знайшли культовий спорткар Fiat 850 Spider
Fiat 850 Spider є одним з чотирьох раритетних автомобілів, які знайшли на території покинутого особняка. Цей спорткар оснащений 52-сильним двигуном, який розташований ззаду.
Фонд ЮНІСЕФ передав Україні 20 сучасних швидких для новородженихФонд ЮНІСЕФ передав Україні 20 сучасних швидких для новороджених
20 автомобілів, оснащених найсучаснішим обладнанням для допомоги новонародженим, доправив в Україну Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ).
Новий Toyota Tundra отримав пакети Nightshade та TRD Off-RoadНовий Toyota Tundra отримав пакети Nightshade та TRD Off-Road
Toyota Tundra 2024 року отримав розширений набір опцій, які покликані зробити його привабливішим в очах потенційних власників.
В Японії проводять незвичайні перегони на витривалість із мініатюрними автоВ Японії проводять незвичайні перегони на витривалість із мініатюрними авто
Одним з найвідоміших болідів цих змагань є мініатюрна репліка Porsche 935 з шістьма колесами. Він спроєктований інженерами, які створили культову Mazda 787B.
На «домашньому» автосалоні в Мюнхені BMW матиме одну з найбільших експозиційНа «домашньому» автосалоні в Мюнхені BMW матиме одну з найбільших експозицій
Захід, який раніше проходив у Франкфурті, цього року розпочнеться 5 вересня, і BMW Group знову матиме одну з найбільших експозицій на виставці.
Volkswagen показав перемикач Driving Experience нового TiguanVolkswagen показав перемикач Driving Experience нового Tiguan
Щоб підігріти інтерес до новинки, виробник показав салон VW Tiguan 2024 модельного року, який отримав незвичайну функцію.
Виявлено раритетний Dodge Coronet в ідеальному станіВиявлено раритетний Dodge Coronet в ідеальному стані
У 1967 році випустили тільки 61 Dodge Coronet R/T Hemi, тому зараз вони коштують понад 200 000 доларів. Спортивне авто з 425-сильним V8 здатне розігнатися до 100 км/год лише за 4,8 секунди.
Армійські вантажівки з Великобританії показали на виставці у КиєвіАрмійські вантажівки з Великобританії показали на виставці у Києві
Нещодавно у Києві на території ВДНГ пройшла виставка, організована ГО «Справа Громад». Тут можна було побачити цікаві армійські автомобілі, закуплені у Великій Британії для наших воїнів на передовій.
Rolls-Royce представив ексклюзивний месенджерRolls-Royce представив ексклюзивний месенджер
Під час зборів власників Rolls-Royce в Австрії Мюллер-Отвос зазначив, що Whispers є найексклюзивнішим у світі додатком для автомобілів.
Розкрито подробиці найдорожчого кросовера ToyotaРозкрито подробиці найдорожчого кросовера Toyota
Нова Toyota Century SUV коштуватиме як два Land Cruiser 300. Розкішний кросовер оснастять 406-сильною гібридною установкою.
KIA Soul показали в оновленому вигляді та назвали цінуKIA Soul показали в оновленому вигляді та назвали ціну
Бюджетний кросовер KIA Soul 2024 модельного року показали в оновленому вигляді. Зміни невеликі, але важливі.
Xiaomi отримала дозвіл китайського регулятора на виробництво електромобілівXiaomi отримала дозвіл китайського регулятора на виробництво електромобілів
Корпорація Xiaomi отримала дозвіл державного регулятора Китаю на виробництво електромобілів (EV), що стало важливим кроком на шляху до мети виробника смартфонів випускати автомобілі до початку наступного року.
Great Wall показав великий розкішний семимісний мінівенGreat Wall показав великий розкішний семимісний мінівен
Wey Alpine - великий семимісний мінівен із дуже розкішним салоном і багатим оснащенням. Авто оснащене гібридною установкою та може проїхати 150 км на електротязі.
Електромобілі Volvo C40 та XC40 отримали нову батареюЕлектромобілі Volvo C40 та XC40 отримали нову батарею
Шведські електричні кросовери Volvo C40 Recharge та Volvo XC40 Recharge отримали невелике оновлення, у ході якого вони дещо збільшений запас ходу на одному заряді батареї.
BAIC представила новий доступний кросовер X55 IIBAIC представила новий доступний кросовер X55 II
Новинка позиціонується як передовий кросовер у своєму ціновому сегменті. Базовий цінник моделі - 13 900 доларів, максимальний - 18 300 доларів.
Mercedes-Benz Sprinter перетворили на дорогий дім на колесахMercedes-Benz Sprinter перетворили на дорогий дім на колесах
Автобудинок Mercedes-Benz Sprinter підготували до серйозного бездоріжжя. У салоні мікроавтобуса встановлені ліжко і невелика кухня.
Wave Nickel збудує в Техасі завод з виробництва акумуляторівWave Nickel збудує в Техасі завод з виробництва акумуляторів
Люксембурзька нікелева компанія прагне використовувати стимули уряду США, у тому числі ті, що передбачені законом президента Джо Байдена про зниження інфляції.
CITROEN Holidays поєднує «вен для життя» та свободу подорожейCITROEN Holidays поєднує «вен для життя» та свободу подорожей
Бренд CITROEN представляє Type Holidays на виставці венів у Дюссельдорфі – як згадка про легендарний вен Type H та демонстрація мистецтва альтернативних подорожей без меж.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015