Новий Toyota Tundra отримав пакети Nightshade та TRD Off-Road

18:38 25.08.2023
Новий Toyota Tundra отримав пакети Nightshade та TRD Off-Road

Toyota Tundra 2024 року отримав розширений набір опцій, які покликані зробити його привабливішим в очах потенційних власників. Зокрема, пікап нового модельного року отримав пакети Nightshade та TRD Off-Road. Перший покращує зовнішність моделі, другий - позашляхові характеристики повнопривідних версій рівня Platinum. Також усі версії пікапа можна замовити з 76-міліметровим ліфтом підвіски.

Пакет Nightshade раніше вже отримали кілька моделей Toyota, від Camry й Corolla до гібрида Prius та кроссовера Venza. У випадку Tundra він доступний тільки в комплектації Limited в кузовах кольору: Ice Cap, Wind Chill Pearl, Magnetic Grey Metallic, Midnight Black Metallic, Celestial Silver Metallic, Supersonic Red, Lunar Rock та Blueprint. Пакет передбачає чорні акценти на решітці радіатора, крилах та корпусах бічних дзеркал заднього виду. Також до нього входять чорні колісні диски діаметром 20 дюймів та шильдики.

Пакет TRD Off-Road включає систему вибору режимів руху Toyota Multi-Terrain Select та підтримки постійної швидкості на бездоріжжі CRAWL Control та круїз-контроль для бездоріжжя. Також у нього увійшли блокування заднього диференціалу й системи кругового огляду та допомоги при спуску.

Моторна лінійка пікапа залишилася незмінною: два двигуни V6 з подвійним турбонаддувом. Стандартний Twin-Turbo V6 i-FORCE видає 394 к.с. та 479 Нм крутного моменту. Електрифікований i-FORCE MAX генерує 443 к.с. та 583 Нм, що дозволяє пікапу буксирувати до 5443 кг. Коробка в обох випадках - 10-ступінчаста автоматична.

Вартість Toyota Tundra 2024 не озвучена. Серійне виробництво пікапа налагоджено на нещодавно модернізованому заводі Toyota Motor у Сан-Антоніо, штат Техас. Також там збирають повнорозмірний позашляховик Toyota Sequoia, який, до речі, отримав ті ж самі пакети Nightshade та TRD Off-Road.


Источник: Авто Центр
Фото: Motor1
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015