Представлено доопрацьовану Toyota GR Corolla

20:24 25.08.2023
Представлено доопрацьовану Toyota GR Corolla

Toyota Gazoo Racing, спортивний підрозділ японської марки, доопрацював хот-хетч Toyota GR Corolla, який дебютував лише півтора роки тому. Як повідомляється, спорткару частково покращили конструкцію для гострішого управління та стійкості на прямій. Зокрема, у кріпленнях деталей шасі застосовані болти підвищеної міцності.

Також інженери підрозділу оптимізували форму переднього повітрозабірника. Це дозволило покращити проходження повітряного потоку в колісних арках та знизити коефіцієнт аеродинамічного опору. Крім того, версія для японського ринку наразі доступна в новому кольорі - «блакитний металік» із чорно-синім інтер'єром.

Окрім Японії, хот-хетч Toyota GR Corolla продається в США та Канаді. Саме північноамериканський ринок є основним для цієї моделі. Спорткар укомплектований трициліндровим бензиновим турбомотором G16E-GTS робочим об’ємом 1,6 літра. Віддача агрегату - 304 к.с. та 370 Нм крутного моменту. Потужність двигуна відправляється на всі чотири колеса через 6-ступінчасту механічну коробку передач.


Источник: Авто Центр
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015