Новости за 25.07.2023

Коли потрібен ремонт дизельних форсунок?Коли потрібен ремонт дизельних форсунок?
Щоб відновити потужність автомобіля, потрібні ремонт дизельних форсунок, їхня чистка чи повна заміна. Також водій отримує гарантію, що не виникне раптова зупинка його транспорту в процесі дорожнього руху.
Якими автомобілями найбільше задоволені їхні власники?Якими автомобілями найбільше задоволені їхні власники?
Експерти врахували 37 характеристик автомобілів, зокрема комфорт і відчуття від водіння. Вони назвали виробників, якими найбільше задоволені їхні клієнти.
Tesla обійшла за поставками електромобілів всіх німецьких виробниківTesla обійшла за поставками електромобілів всіх німецьких виробників
Американська компанія Tesla обійшла німецьких автовиробників за обсягами постачання нових електромобілів.
Audi створить RS-версії більшості нових електромобілів брендуAudi створить RS-версії більшості нових електромобілів бренду
Audi Sport, легендарний спортивний підрозділ німецього бренду, до кінця цього десятиліття матиме повністю електрифікований модельний ряд, включаючи наступники своїх найшвидших і найпотужніших автомобілів з індексом RS.
Volkswagen представив спецверсію Jetta на честь 40-річчяVolkswagen представив спецверсію Jetta на честь 40-річчя
Volkswagen відзначає 40-річчя виходу на ринок седана Jetta GLI. На честь цієї події компанія випустила спецверсію моделі із приставкою 40th Anniversary Edition у назві.
Старий Honda CR-V перетворили на будинок на колесахСтарий Honda CR-V перетворили на будинок на колесах
Усередині Honda CR-V є затишна житлова зона з безліччю місць для зберігання. Переобладнання кросовера зайняло у умільця кілька років.
Складено рейтинг найбільших виробників шин 2022 рокуСкладено рейтинг найбільших виробників шин 2022 року
У новому рейтингу найбільших виробників шин, складеному Tyres&Accessories за підсумками 2022 року, у ТОП-9 жодних змін не відбулося...
Lotus готує конкурента Porsche TaycanLotus готує конкурента Porsche Taycan
Відомий британський виробник спортивних автомобілів Lotus готує новий електромобіль, який повинен скласти конкуренцію Taycan від Porsche.
У Кременчуці пройшли слухання щодо будівництва нового НПЗУ Кременчуці пройшли слухання щодо будівництва нового НПЗ
21 липня у Кременчуцькій міській раді відбулися громадські слухання щодо будівництва нового НПЗ.
У Фінляндії створили незвичайний 18-колісний всюдихід для бездоріжжяУ Фінляндії створили незвичайний 18-колісний всюдихід для бездоріжжя
Всюдихід отримав запатентовану підвіску, в якій кожне колесо має свою систему підвіски. Він легко справляється з перешкодами на великій швидкості.
Опубліковані фото Tesla Cybertruck, схожого на Ford F-150Опубліковані фото Tesla Cybertruck, схожого на Ford F-150
З цеху Tesla просочилася фотографія Tesla Cybertruck, на якій він схожий на Ford F-150.
Honda буде створювати «гарячі» версії електромобілів під брендом Type RHonda буде створювати «гарячі» версії електромобілів під брендом Type R
Honda підтвердила, що в еру електрифікації планує зберегти «заряджений» суббренд Type R для майбутніх електромобілів марки, але лише за умови, якщо їм вдасться забезпечити достатній рівень продуктивності.
Tesla відкликає понад 16 тисяч автомобілів через проблеми з безпекоюTesla відкликає понад 16 тисяч автомобілів через проблеми з безпекою
Компанія Tesla оголосила про відкликання приблизно 16 тисяч електромобілів Model X і Model S із-за випадків проблем з ременями безпеки.
Майстер власноруч відтворив найексклюзивніший суперкар Mercedes-BenzМайстер власноруч відтворив найексклюзивніший суперкар Mercedes-Benz
Копія Mercedes-Benz CLK GTR побудована на платформі седана E-Class. Суперкар отримає двигун V12 від Mercedes-AMG.
Stellantis та Samsung SDI побудують другий завод акумуляторів у СШАStellantis та Samsung SDI побудують другий завод акумуляторів у США
Про нове підприємство поки що відомо лише те, що воно розпочне роботу у 2027 році і зможе випускати щорічно тягові акумулятори сукупною ємністю 34 ГВт.год, а ось місце будівництва поки не уточнюється.
Урядовці рекомендують спростити ліцензування пальногоУрядовці рекомендують спростити ліцензування пального
Міжвідомча робоча група з дерегуляції радить спростити процедури отримання ліцензій для виробників і продавців алкоголю, тютюну й пального.
В Україні запрацював новий сервіс Uber Travel для планування подорожей «Укрзалізницею»В Україні запрацював новий сервіс Uber Travel для планування подорожей «Укрзалізницею»
Укрзалізниця та Uber оголосили про нову інтеграцію Uber Travel, що дозволяє поєднати поїздку Uber з рейсом поїзда «Укрзалізниці» та отримати 10% кешбеку з поїздок, здійснених до або від залізничних вокзалів у Києві.
Мініатюрний Citroen Ami отримає спортивну версіюМініатюрний Citroen Ami отримає спортивну версію
Новий Citroen Ami отримає потужніший мотор, що збільшить його максимальну швидкість до 80 км/год. Запас ходу зросте до 140 км.
Альянс Stellantis програв справу проти MahindraАльянс Stellantis програв справу проти Mahindra
Суд східного Мічигану дозволив виробництво та продажі позашляховика Mahindra Roxor на території країни, тим самим поставивши крапку в цій справі.
Porsche влаштувала рекордну подорож з Таїланду до Сінгапуру на електромобіліPorsche влаштувала рекордну подорож з Таїланду до Сінгапуру на електромобілі
Журналісти проїхали виснажливим маршрутом протяжністю 1845 кілометрів, змінюючи один одного за кермом і зупиняючись тільки на 25-хвилинні інтервали зарядки.
В Японії створили двигун для електромобілів без неодимових магнітівВ Японії створили двигун для електромобілів без неодимових магнітів
Японський виробник металів Proterial розробив прототип двигуна для електромобілів, у якому використовуються магніти, які не містять неодим.
У США спіймали 14-річного серійного викрадача автомобілівУ США спіймали 14-річного серійного викрадача автомобілів
Підлітки-викрадачі діляться одне з одним новими способами викрадення автомобілів Kia та Hyundai. Виробники вже придумали кілька способів боротьби з цими злочинами.
У Києві через спеку знову ввели «тепловий режим»У Києві через спеку знову ввели «тепловий режим»
У Києві в понеділок, 24 липня, після обіду було введено «тепловий режим». Через це тимчасово діє обмеження руху поширюються на великоваговий транспорт.
Опубліковано перші подробиці про Subaru BRZ tS 2024 рокуОпубліковано перші подробиці про Subaru BRZ tS 2024 року
За деякими даними, новий tS буде стандартною версією, а не спеціальним випуском з обмеженим тиражем, як це було з попередником.
У Німеччині стартувало виробництво BMW i5У Німеччині стартувало виробництво BMW i5
Виробництво BMW i5 офіційно стартувало перед першими поставками наприкінці цього року. Електричний седан виробляється на заводі BMW Group у Дінгольфінгу, який є найбільшим виробничим майданчиком автовиробника у Європі.
Виявлено покинуту колекцію старовинних Chevrolet CorvetteВиявлено покинуту колекцію старовинних Chevrolet Corvette
У колекції зібрані вінтажні Chevrolet Corvette перших двох поколінь. Усі спорткари потребують реставрації, а в деяких авто відсутні двигуни.
Alfa Romeo анонсувала гібридний суперкарAlfa Romeo анонсувала гібридний суперкар
Alfa Romeo розпочала зворотний відлік часу до презентації свого довгоочікуваного гібридного суперкара. Трансляція відліку компанія веде на своєму офіційному каналі в YouTube.
Чинний нардеп постачав пальне для військової техніки РФЧинний нардеп постачав пальне для військової техніки РФ
За матеріалами СБУ і ДБР підозру у державній зраді отримав чинний народний депутат України, чиї заводи постачали паливно-мастильні матеріали для військової техніки РФ.
Розпочато реальні випробування автобетонозмішувача на електротязіРозпочато реальні випробування автобетонозмішувача на електротязі
Цього літа дорогами ряду європейських країн проходять масштабні споживчі випробування електричного автобетонозмішувача iONTRON eMixer від німецької фірми Putzmeister.
Старий 36-річний Citroen BX виставили на продаж за ціною більше 100 доларівСтарий 36-річний Citroen BX виставили на продаж за ціною більше 100 доларів
Citroen BX 4TC - серійна версія ралійного авто, випущена накладом у 62 екземпляри. Заряджений хетчбек оснащений 200-сильним турбомотором і розвиває 220 км/год.
Захист та транспортування. Оригінальні аксесуари Renault з вигодою до 20 відсотківЗахист та транспортування. Оригінальні аксесуари Renault з вигодою до 20 відсотків
З 17 липня по 18 вересня у всіх дилерських центрах Renault пропонується придбати аксесуари для транспортування та захисту з вигодою до 20%
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015