У Кременчуці пройшли слухання щодо будівництва нового НПЗ

20:47 25.07.2023
У Кременчуці пройшли слухання щодо будівництва нового НПЗ

21 липня у Кременчуцькій міській раді відбулися громадські слухання щодо будівництва нового НПЗ, зокрема розглядали затвердження плану будівництва НПЗ і внесення змін до детального плану території, розташованої в північному промисловому вузлі міста Кременчука, пише «Кременчуцька газета».

На слуханні були присутні журналісти, місцеві депутати й містяни, думки яких щодо будівництва нового НПЗ розділилися. Більша частина проголосувала «за», але інші учасники, хто був проти, заявили, що це неправдиве голосування.

«Я, мабуть, перший, хто підняв це питання, Тому що його намагалися протягти за мовчазної згоди. Я виступав проти. Як ми почули, зауважень від громадськості немає. Питання будуть потім, коли почнуть хворіти діти, коли почнуть задихатися пенсіонери, коли місто знову потерпатиме від сажі, задухи, від хвороб органів дихання, серцево-судинної системи», - цитує газета депутата Кременчуцької міськради Руслана Лазоренка.

Зауваження, зі слів місцевого депутата, можна подати до 27 липня.

Зазначається, що планує запускати в Кременчуці завод для переробки вуглеводневої сировини ТОВ «Алма Оіл Груп». Зараз підприємство орендує земельну ділянку в Північному промисловому вузлі й оформлює документи.

ТОВ «Алма Оіл Груп» зареєстроване у листопаді 2021 року, статутний капітал 1 млн грн. Основний вид діяльності - оптова торгівля твердим, рідким, газоподібним паливом і подібними продуктами. Засновник і бенефіціарний власник ТОВ - Віталій Джуган.


Источник: enkorr
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015