Новости за 24.06.2023

Переваги використання GPS-моніторингуПереваги використання GPS-моніторингу
Кожній компанії, на балансі якої є автопарк, потрібна GPS-система моніторингу. Це ефективний інструмент контролю, що дозволяє швидко виявити проблеми логістики та знайти шляхи їх вирішення.
Компанія Infiniti представила новий логотипКомпанія Infiniti представила новий логотип
Infiniti мають намір підняти престиж бренду та зробити його популярнішим. Новий логотип символізує прагнення японського виробника до горизонту.
Компанія BYD показала власний «Гелендваген» наживоКомпанія BYD показала власний «Гелендваген» наживо
BYD нещодавно опублікувала фотографії зимових випробувань свого майбутнього електричного джипа, який стане першим автомобілем під новим брендом Fang Cheng Bao.
Фотошпигуни показали новий Volkswagen T-RocФотошпигуни показали новий Volkswagen T-Roc
Фотошпигуни вперше помітили під час дорожніх тестів кросовер Volkswagen T-Roc нового покоління. Компанія Volkswagen почне його продавати у 2025 році.
Hyundai робить ставку на більш дешеві акумуляторні батареї для електромобілівHyundai робить ставку на більш дешеві акумуляторні батареї для електромобілів
Hyundai Motor планує збільшення інвестицій до 28 мільярдів доларів у нове покоління електротягових машин з інноваційними батареями.
Технології ZF учетверо підвищили ефективність рекуперативного гальмування електровантажівокТехнології ZF учетверо підвищили ефективність рекуперативного гальмування електровантажівок
Електронна гальмівна система (EBS) від компанії ZF була інтегрована в блок управління (VCU) розвізної 7,5-тонної електровантажівки британської марки Tevva.
Спільний проект BYD і Mercedes-Benz став хітом у КитаїСпільний проект BYD і Mercedes-Benz став хітом у Китаї
Denza - спільне підприємство BYD та Mercedes-Benz. Це другий автомобіль бренду, який базується на електричній платформі BYD 3.0.
Nissan показав стильного конкурента Toyota SupraNissan показав стильного конкурента Toyota Supra
Nissan Z Nismo стане новою топовою модифікацією спорткара та запропонує кілька серйозних поліпшень. Потужність двигуна підвищать приблизно до 500 к.с., а розгін до сотні скоротиться менш ніж до 4 секунд.
Український ринок електрокарів зростає найшвидшими темпами в ЄвропіУкраїнський ринок електрокарів зростає найшвидшими темпами в Європі
Український ринок нових електромобілів демонструє динамічне зростання - найбільше серед країн Європи за підсумками 5 місяців поточного року.
Оновлена Mazda2 отримала дизель та два варіанти дизайнуОновлена Mazda2 отримала дизель та два варіанти дизайну
Рестайлінгова Mazda2 виходить на ринки Південно-Східної Азії в п'яти- і чотиридверній версіях.
Maruti Suzuki eVX Concept вперше помічено на тестуванніMaruti Suzuki eVX Concept вперше помічено на тестуванні
Цікаво, що прототип нового Suzuki eVX заряджає свою батарею саме в Кракові, саме тому польському місті, де з наступного року вироблятиметься Puma-E.
Розсекречено новий преміальний позашляховик Infiniti QX80Розсекречено новий преміальний позашляховик Infiniti QX80
Новий Infiniti QX80 збереже брутальний дизайн, але стане технологічнішим для збереження конкурентоспроможності. Позашляховик отримає новий двигун V6 і сучасні системи безпеки.
Ford отримав рекордний кредит від уряду СШАFord отримав рекордний кредит від уряду США
Уряд США виділив Ford Motor кредит в розмірі 9,2 млрд. доларів на будівництво трьох заводів з виробництва акумуляторів.
MG покаже на Фестивалі швидкості у Гудвудіготу два нові електромобіліMG покаже на Фестивалі швидкості у Гудвудіготу два нові електромобілі
Британська марка MG має намір зробити фурор на Фестивалі швидкості у Гудвуді, який пройде з 13 по 16 липня цього року.
Боржникам за комунальні послуги заборонять купувати автоБоржникам за комунальні послуги заборонять купувати авто
7 червня 2023 року у Верховній Раді зареєстровано урядовий законопроєкт 9363 «Про внесення змін до деяких законів України щодо цифровізації виконавчого провадження», яким пропонують заборонити купувати авто боржникам за послуги ЖКГ.
Опубліковано перелік областей де побудують перші платні дороги в УкраїніОпубліковано перелік областей де побудують перші платні дороги в Україні
Перші платні дороги в Україні можуть побудувати у Львівській, Дніпропетровській, Київській, Одеській та Полтавській областях, для них зараз готується техніко-економічне обґрунтування.
Lamborghini Urus буде доступний лише у гібридній версіїLamborghini Urus буде доступний лише у гібридній версії
Lamborghini Urus позбудеться чистого V8 і перейде лише на плагін-гібридну установку з кінця 2024 року.
Ринок пального показав стрімке зростанняРинок пального показав стрімке зростання
Український ринок нафтопродуктів почав стрімко відновлюватись у 2023 році після значного падіння 2022 року.
Деякі моделі Ford отримають люк для дронівДеякі моделі Ford отримають люк для дронів
Компанія зареєструвала відповідний патент на свою незвичайну конструкцію даху машини.
Volkswagen побудував перший мільйон електромобілів на власній платформі MEBVolkswagen побудував перший мільйон електромобілів на власній платформі MEB
Німецький концерн Volkswagen прозвітував про досягнення важливої віхи - 1 мільйон електромобілів на платформі MEB. Наразі на ній базуються щонайменше 14 моделей 5-ти брендів.
Китайці викупили частину бізнесу MANКитайці викупили частину бізнесу MAN
MAN Energy Solutions продає свій бізнес із виробництва газових турбін китайській державній компанії CSIC Longjiang GH Gas Turbine Co (GHGT).
Mazda запустила серійне виробництво роторних двигунівMazda запустила серійне виробництво роторних двигунів
Японська компанія Mazda відродить виробництво роторних двигунів. У другому півріччі на європейський ринок вийде кросовер Mazda MX-30 E-Skyactiv R-EV.
Рідкісний хетчбек Volkswagen продають всього за 23 тис. доларівРідкісний хетчбек Volkswagen продають всього за 23 тис. доларів
Volkswagen Scirocco Storm оснащується тим самим двигуном, що і Golf GTI першого покоління. Хетчбек здатний розганятися до сотні за 8,8 секунди, а максимальна швидкість становить 185 км/год.
Hyundai може перейти на зарядні порти TeslaHyundai може перейти на зарядні порти Tesla
Hyundai Motor розглядає можливість використання північноамериканського стандарту зарядки (NACS), який підтримує Tesla.
Український ринок причепної техніки зростає шаленними темпамиУкраїнський ринок причепної техніки зростає шаленними темпами
За підсумками 5 місяців кількість продажів нових напівпричепів зросла майже у 3 рази. У травні оператори ринку прицепів передали кліентам на 175% більше техніки, ніж у минулому році.
Названо найнадійніші та найненадійніші компактні авто з пробігомНазвано найнадійніші та найненадійніші компактні авто з пробігом
Експерти опитали близько 25 тисяч власників компактних автомобілів з пробігом про їхній досвід експлуатації. Складено рейтинг надійності 41 авто віком від 6 до 20 років.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015