Новости за 22.12.2023

Дизайнери показали нову Skoda OctaviaДизайнери показали нову Skoda Octavia
Дизайнери чеського видання AUTO.cz показали на рендерних зображеннях, як виглядатиме ця новинка.
Hyundai розробив прозорий дисплей для електромобілівHyundai розробив прозорий дисплей для електромобілів
Компанія Hyundai Mobis, найбільший постачальник комплектуючих та структурний підрозділ компанії Hyundai, розробила прозорий дисплей із використанням голографічної технології.
Канадська компанія Roshel передала Україні тисячний бронеавтомобіль SenatorКанадська компанія Roshel передала Україні тисячний бронеавтомобіль Senator
Канадський виробник бронетехніки Roshel нещодавно відзначив важливу віху, поставивши тисячний бронеавтомобіль Senator українським військовим.
Apple випустить автомобільний інтерфейс для преміальних Porsche та Aston MartinApple випустить автомобільний інтерфейс для преміальних Porsche та Aston Martin
Компанія Apple презентувала нове покоління інтерфейсу CarPlay, яке буде доступне в автомобілях Porsche та Aston Martin класу люкс.
На АЗС дешевшає пальне: як змінилися ціни за тижденьНа АЗС дешевшає пальне: як змінилися ціни за тиждень
За тиждень (із 15 по 22 грудня) середня ціна в країні на бензин А-95 знизилася на 65 коп./л і становить 51,78 грн/л, бензин А-95 преміум здешевшав на 81 коп./л - до 54,77 грн/л, а дизельне пальне - на 38 коп./л, до 52,01 грн/л.
Розкрито цікаві подробиці про новий Volkswagen TransporterРозкрито цікаві подробиці про новий Volkswagen Transporter
Німецькі дилери Volkswagen Commercial Vehicles почали приймати попередні замовлення на розвізну модель Transporter наступного покоління.
Електромобілі Nio отримають твердотільні батареї вже наступного рокуЕлектромобілі Nio отримають твердотільні батареї вже наступного року
Виробник твердотільних акумуляторів, компанія WeLion, розповів, що планує розпочати серійні поставки інноваційних батарей для електромобілів китайської компанії Nio у другому кварталі наступного року.
Старий 19-річний Subaru пішов з молотка за 146 тисяч доларівСтарий 19-річний Subaru пішов з молотка за 146 тисяч доларів
Седан Subaru Impreza 2,5 RS підготовлений до ралі. Автомобіль отримав нові коробку передач і підвіску, йому поліпшили аеродинаміку, а з салону прибрали оздоблення і кондиціонер.
У Tesla виникли складнощі з акумуляторами для CybertruckУ Tesla виникли складнощі з акумуляторами для Cybertruck
Ілон Маск назвав пеклом інноваційну батарею 4680 для Cybertruck.
Honda відкликає 2,5 мільйона автомобілів у СШАHonda відкликає 2,5 мільйона автомобілів у США
Honda Motor відкликає близько 2,5 мільйона автівок у США через ризик відмови паливного насоса, що може призвести до зупинки двигуна під час руху.
Hyundai готує доступний електромобіль IONIQ 2Hyundai готує доступний електромобіль IONIQ 2
Корейський автовиробник готує новий доступний електромобіль під назвою Hyundai IONIQ 2. Новинка повинна стати наступним кроком компанії до ключової цілі - увійти у трійку найбільших виробників електромобілів до 2030 року.
Ford став рекордсменом 2023 року за кількістю відкликань у СШАFord став рекордсменом 2023 року за кількістю відкликань у США
Національна адміністрація безпеки дорожнього руху (NHTSA) США назвала Ford найзгаданішим брендом 2023 року.
За тиждень автогаз у роздробі здешевшав на 1,65 грн/лЗа тиждень автогаз у роздробі здешевшав на 1,65 грн/л
Із 15 по 22 грудня середня роздрібна ціна на автогаз зменшилася на 1,65 грн/л, до 31,14 грн/л.
Microsoft та TomTom будуть спільно впроваджувати ШІ в автомобіляхMicrosoft та TomTom будуть спільно впроваджувати ШІ в автомобілях
Компанія TomTom оголосила про створення у співпраці з Microsoft «повністю інтегрованого розмовного автомобільного помічника на основі штучного інтелекту».
Автомобілі на автопілоті у 10 разів безпечніші, ніш за машини з водіямиАвтомобілі на автопілоті у 10 разів безпечніші, ніш за машини з водіями
Компанія Waymo опублікувала дослідження, у якому говориться, що її безпілотні транспортні засоби Waymo Driver значно безпечніші, ніж авто з водіями.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015