Канадська компанія Roshel передала Україні тисячний бронеавтомобіль Senator

21:22 22.12.2023
Канадська компанія Roshel передала Україні тисячний бронеавтомобіль Senator

Канадський виробник бронетехніки Roshel нещодавно відзначив важливу віху, поставивши тисячний бронеавтомобіль Senator українським військовим. Про це заявив засновник і генеральний директор Roshel Inc Роман Шимонов, повідомляє Defence Blog.

«Roshel досягає видатної віхи, доставивши в Україну 1000-й бронеавтомобіль Roshel Senator раніше запланованого терміну, зміцнивши обороноздатність у критичні часи», - сказав він.

Протягом 2022 року в Україну було відправлено безліч нових автомобілів Senator, які стали частиною пакетів військової допомоги, наданої Україні в умовах російського вторгнення.

Частина цих Senator наразі перебуває в активному використанні Державною прикордонною службою України та Збройними силами України.

Видання пише, що українські військові особливо цінують бронетехніку Senator, активно застосовуючи її в найскладніших зонах бойових дій. На сході та півдні України ці машини отримали високу оцінку за свої характеристики і відіграють важливу роль у критичних театрах військових дій.

Війна в Україні стала першим бойовим застосуванням машини, перевіривши її можливості в напружених умовах експлуатації.


Источник: РБК-Україна
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015