Новости за 22.11.2023

У США хочуть заборонити експорт битих електромобілівУ США хочуть заборонити експорт битих електромобілів
Американський регулятор побоюється, що під час транспортування можливі загоряння батарей електромобілів на кораблях.
У Великій Британії заборонено рекламу ToyotaУ Великій Британії заборонено рекламу Toyota
Британський регулятор реклами постановив, що відео з Toyota Hilux спонукає їздити бездоріжжям і завдавати шкоди навколишньому середовищу. Ролик і рекламний слоган заборонили.
Електричний кросовер KIA EV5 виходить на ринокЕлектричний кросовер KIA EV5 виходить на ринок
Новий KIA EV5 - бюджетний електричний кросовер, який виходить на ринок за дуже привабливою ціною. Фактично це електрична альтернатива кросовера Sportage.
Європейська комісія підтримує право українських перевізників працювати на ринку ЄС без дозволівЄвропейська комісія підтримує право українських перевізників працювати на ринку ЄС без дозволів
Європейська комісія має дуже чітку позицію стосовно угоди про автомобільний транспорт. У ЄС вважають, що вона повинна тривати до червня 2024 року.
В Україні припинили виробництво бронеавтомобілей «Варта»В Україні припинили виробництво бронеавтомобілей «Варта»
«Українська бронетехніка» припинила виробництва своїх бронеавтомобілів «Варта», які базувалися на шасі від білоруського «Минского автомобильного завода».
Українці вже можуть скласти іспити на права без навчання в автошколіУкраїнці вже можуть скласти іспити на права без навчання в автошколі
Тести на права в Україні тепер можна скласти після самостійної підготовки, не відвідуючи автошколу. Для цього необхідно звернутися в сервісний центр МВС.
Старі батареї електромобілів будуть переробляти бактеріїСтарі батареї електромобілів будуть переробляти бактерії
Дослідники з Единбурзького університету Шотландії планують відновлювати металевий вміст акумуляторів електромобілів за допомогою біоінженерних бактерій.
Nio і Changan Auto спільно займуться розробкою електромобілів зі змінними АКБNio і Changan Auto спільно займуться розробкою електромобілів зі змінними АКБ
Китайський техногігант Nio оголосив про спільний проєкт з компанією Changan Automobile - в рамках співпраці передбачається розробити нові електромобілі з можливістю заміни акумуляторів.
На заводах Tesla скаржаться на вибухи, роботів і падінняНа заводах Tesla скаржаться на вибухи, роботів і падіння
На заводі Tesla Gigafactory в Остіні, де виробляють Cybertruck, пронеслася хвиля нещасних випадків, які призвели до травм працівників.
Hyundai хоче поставити в Elantra N потужніший двигунHyundai хоче поставити в Elantra N потужніший двигун
У компанії Hyundai розглядають плани зробити модель Elantra потужнішою та вивести на ринок найкращий спортивний седан свого сегменту.
Новий Toyota 4Runner стане брутальнішим на виглядНовий Toyota 4Runner стане брутальнішим на вигляд
Опубліковано зображення Toyota 4Runner нового покоління. Рамний позашляховик мають представити у 2024 році.
Компанія Lexus готує модель під назвою HZКомпанія Lexus готує модель під назвою HZ
Дану назву пророкують компактному кросоверу, який буде меншим за середньорозмірний позашляховик RZ. З документа випливає, що у моделі буде мінімум три модифікації з індексами 300e, 450e і 550e, де «e» вказує на електрифіковану силову установку.
Toyota оштрафована на 60 мільйонів доларів за шахрайство з покупцямиToyota оштрафована на 60 мільйонів доларів за шахрайство з покупцями
Компанія використовувала незаконну схему, покликану перешкодити позичальникам анулювати пакети продуктів, які збільшували щомісячні платежі за автокредитами.
Компанія Skywell показала електрокар із «медичним кокпітом»Компанія Skywell показала електрокар із «медичним кокпітом»
Електричний седан обіцяє прорив у галузі естетики, систем автоматизованого управління та моніторингу самопочуття.
Американські законодавці хочуть, щоб Байден підвищив мита на китайські автомобіліАмериканські законодавці хочуть, щоб Байден підвищив мита на китайські автомобілі
Двопартійна група американських законодавців вимагає від адміністрації Байдена підвищити тарифи на автомобілі китайського виробництва і вивчити способи запобігання експорту китайських компаній до США з Мексики.
В Угорщині фіксують черги з українських вантажівок на тлі блокади кордону в Польщі та СловаччиніВ Угорщині фіксують черги з українських вантажівок на тлі блокади кордону в Польщі та Словаччині
На головному прикордонному переході Угорщини з Україною в середу утворилися довгі черги, повідомляє митна служба, оскільки перевізники змінили маршрути з польських і словацьких пунктів пропуску, які блокують місцеві далекобійники.
Компанія IVECO презентувала нову лінійку вантажівокКомпанія IVECO презентувала нову лінійку вантажівок
Днями у Барселоні відбулася безпрецедентна презентація нових вантажівок компанії IVECO. Захід пройшов під гаслом BE THE CHANGE.
Рада ухвалила закон про мінімальні запаси нафти і нафтопродуктівРада ухвалила закон про мінімальні запаси нафти і нафтопродуктів
Верховна Рада ухвалила у другому читанні законопроєкт 9024-д про мінімальні запаси нафти та нафтопродуктів.
На ринок виходить новий Volkswagen Tiguan 2024На ринок виходить новий Volkswagen Tiguan 2024
Кросовер Volkswagen Tiguan став оригінальнішим на вигляд і просторішим усередині. Зі старту модель запропонують у бензинових і дизельних версіях, а пізніше вийдуть гібриди з можливістю підзарядки.
Hyundai вироблятиме електромобілі роботамиHyundai вироблятиме електромобілі роботами
Hyundai офіційно відкрила свій новий інноваційний центр у Сінгапурі, щоб розширити присутність бренду в галузі електромобілів.
Audi вивела на тести оновлений «заряджений» e-tronAudi вивела на тести оновлений «заряджений» e-tron
Тестовий мул частково покритий камуфляжем, тобто зміни передбачаються лише у його передній та задній частині.
Творці «Мівіни» представили доступний електрокросовер VinFast VF7Творці «Мівіни» представили доступний електрокросовер VinFast VF7
Електрокросовер VinFast VF7 запропонований у версіях потужністю до 354 к.с. і здатний розігнатися до 100 км/год за 5,8 с. Запас ходу електрокара сягає 450 км.
Toyota інвестує у будівництво третього заводу в ІндіїToyota інвестує у будівництво третього заводу в Індії
Новий завод, який створить 2000 нових робочих місць і вироблятиме понад 100 000 автомобілів щорічно, збільшить загальну потужність Toyota до 410 000 автомобілів на рік.
Гібридна Toyota Camry може заощадити американцям 48 мільйонів літрів бензину на рікГібридна Toyota Camry може заощадити американцям 48 мільйонів літрів бензину на рік
Минулого тижня Toyota представила нове покоління своєї повністю гібридної моделі Camry, відомої як XV80, яка відома своїм незвичайним дизайном.
Автобуси Volvo отримають іспанські кузови SunsundeguiАвтобуси Volvo отримають іспанські кузови Sunsundegui
Починаючи з 2024 року, кузови для туристичних моделей автобусів Volvo 9700 і 9900 будуть виготовлятися за ліцензією на даному іспанському підприємстві.
Mitsubishi готує новий компактний електричний кросовер на базі RenaultMitsubishi готує новий компактний електричний кросовер на базі Renault
Згідно з інформацією, розкритою гендиректором французького концерну Лукой де Мео, новий компактний паркетник вже на підході.
Блокада словацького кордону виявилась приватною ініціативоюБлокада словацького кордону виявилась приватною ініціативою
Перекриття словацько-українського кордону 21 листопада виявилося індивідуальною ініціативою. Рух вантажного транспорту блокував один автомобіль з емблемою Спілки перевізників Словаччини (UNAS).
Польські перевізники блокуватимуть КПП «Ягодин» до лютогоПольські перевізники блокуватимуть КПП «Ягодин» до лютого
Координатори протесту польських перевізників, які блокують пункти пропуску з Україною, вирішили продовжити блокаду пункту пропуску «Ягодин-Дорогуськ» на українсько-польському кордоні до 1 лютого 2024 року.
У США жінка вимагає визнати сигнал автомобіля вираженням свободи словаУ США жінка вимагає визнати сигнал автомобіля вираженням свободи слова
Жителька Каліфорнії планує через суд домогтися визнання автомобільного сигналу «звуком демократії в дії».
Bugatti підготувала різдвяні подарунки клієнтамBugatti підготувала різдвяні подарунки клієнтам
Французька марка Bugatti підготувала серію фірмових продуктів, які стануть приємним подарунком на Різдво.
Рятувальники з Кіровоградщини отримали автівки з КореїРятувальники з Кіровоградщини отримали автівки з Кореї
Рятувальники з Кіровоградщини отримали три пікапи Ssang Yong Musso Grand від корейського агентства з міжнародного співробітництва KOICA.
Ринок пального потребує реформування сплати ПДВРинок пального потребує реформування сплати ПДВ
Гарантією сплати податків на ринку пального могло б бути зменшення ПДВ на користь пропорційного збільшення акцизу.
Українські перевізники організували попереджувальну акцію на кордоні з ПольщеюУкраїнські перевізники організували попереджувальну акцію на кордоні з Польщею
У вівторок, 21 листопада, громадська організація «Міжнародні автомобільні перевізники України» провела попереджувальну акцію на українсько-польському кордоні біля міжнародного пункту пропуску «Краківець-Корчова» на Львівщині.
Авторинок ЄС росте 15 місяців поспільАвторинок ЄС росте 15 місяців поспіль
За даними Європейської асоціації автовиробників (АСЕА) у жовтні 2023 року на ринку ЄС продано 855 484 нових легкових автомобілів, на 14,6%, ніж роком раніше.
«Смаколики» для вашого авто у всесвітній день знижок«Смаколики» для вашого авто у всесвітній день знижок
Компанія LIQUI MOLY, як учасник сучасного суспільства, не залишається осторонь цієї дивовижної традиції розповсюджування знижок. І цього року, вже традиційно, бере участь у цьому всесвітньому дні полювання на знижки.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015