Новости за 21.10.2023

Розкрито подробиці преміального кросовера Mazda CX-70Розкрито подробиці преміального кросовера Mazda CX-70
Новий кросовер Mazda CX-70 стане 5-місною версією флагмана CX-90. Модель запропонують у бензинових і гібридних версіях.
Greenpeace назвав найбільш «брудні» автомобільні брендиGreenpeace назвав найбільш «брудні» автомобільні бренди
Згідно з новим звітом неурядової екологічної організації Greenpeace, найбільше забруднюють повітря автомобілі компанії Suzuki та інших японських автовиробників, у тому числі Toyota.
Mercedes-Benz розробляє незвичайні подушки безпеки для лежачих водіївMercedes-Benz розробляє незвичайні подушки безпеки для лежачих водіїв
Нові подушки безпеки призначені для безпілотних автомобілів Mercedes-Benz. Вони зможуть захистити водія і його пасажирів, якщо вони перебувають в положенні лежачи.
Автомобілі DS отримають чат-бот із штучним інтелектомАвтомобілі DS отримають чат-бот із штучним інтелектом
DS Automobiles представила інформаційно-розважальну систему IRIS з інтегрованим ChatGPT.
Названо найбільших автовиробників за виторгом у 2023 роціНазвано найбільших автовиробників за виторгом у 2023 році
Деякі автовиробники змогли збільшити свій виторг завдяки китайському ринку. Більшість концернів зосереджені на переході до виробництва електромобілів.
Gamma стане флагманським електромобілем марки LanciaGamma стане флагманським електромобілем марки Lancia
Lancia планує представити нові електромобілі під історичним брендом вже у 2024 році. Відомо, що однією з перших новинок компанії стане Lancia Gamma.
Новий Audi A4 стане електромобілем із запасом ходу 640 кмНовий Audi A4 стане електромобілем із запасом ходу 640 км
Audi A4 e-tron буде потужнішим і технологічнішим за модель із ДВЗ. Новинка отримає розкішний і технологічний інтер'єр, а також кілька силових установок на вибір.
У ЄС попит на електромобілі знову перевищив попит на дизельні автоУ ЄС попит на електромобілі знову перевищив попит на дизельні авто
Вересневі реєстрації нових автомобілів у ЄС зросли на 9,2 відсотків проти минулого року, досягнувши 861 062 одиниць.
Suzuki Jimny отримав ексклюзивну версію 4StyleSuzuki Jimny отримав ексклюзивну версію 4Style
Suzuki Jimny 4Style розкішніший за інші версії позашляховика. Модифікація замінює кузовний обвіс моделі та пропонує більш преміальний салон.
Кермо Ford Transit Custom зможе перетворюватися на стілКермо Ford Transit Custom зможе перетворюватися на стіл
Компанія Ford прислухалась до побажань багатьох клієнтів, та створила спеціальний офісний пакет, який значно полегшить життя багатьом водіям-професіоналам.
В Європі стартували продажі оновленого Peugeot 208В Європі стартували продажі оновленого Peugeot 208
Хетчбек, що був найпродаванішим автомобілем Європи у 2022 році, отримав масштабну модернізацію. Машина отримала дві гібридні версії, біль свіжий зовнішній вигляд і помітне оновлення салону.
Знаменитий спортивний Ford Sierra RS Cosworth іржавіє покинутим у дворі будинкуЗнаменитий спортивний Ford Sierra RS Cosworth іржавіє покинутим у дворі будинку
Ford Sierra RS Cosworth - рідкісна заряджена версія масової моделі. Хетчбек оснащений 224-сильним турбомотором і здатний розвинути 240 км/год.
Броньований Hummer вінницькі майстри переробили під РСЗВБроньований Hummer вінницькі майстри переробили під РСЗВ
На одному з підприємств у Вінниці вже понад рік виготовляють компактні РСЗВ на базі пікапів.
Організована група зловмисників завдала мільйонних збитків державі при імпорті вантажівокОрганізована група зловмисників завдала мільйонних збитків державі при імпорті вантажівок
За даними слідства, до її складу входили 12 осіб, серед них 6 митників. Повідомляється, що було проведено «оборудки» стосовно 192 імпортованих вантажівок.
Ремонт електромобілів Tesla обходиться на чверть дорожче за авто з ДВЗРемонт електромобілів Tesla обходиться на чверть дорожче за авто з ДВЗ
Електромобілі Tesla технічно складніші за більшість сучасних авто. Ці моделі є одними з найдорожчих у ремонті легкових автомобілів.
Honda готує одразу дві версії Civic HybridHonda готує одразу дві версії Civic Hybrid
Японський автовиробник готує одразу дві нові гібридні модифікації Honda Civic, продажі та виробництво яких спершу розпочнеться у Північній Америці.
Преміальний Genesis G70 отримав нову 300-сильну версіюПреміальний Genesis G70 отримав нову 300-сильну версію
Сімейство преміального седану Genesis G70 поповнилося спортивною версією. Він буде доступний на ринку Кореї і надійде у продаж у травні 2024 року.
На аукціон виставлено прославлений позашляховик Willys Jeep 1944 рокуНа аукціон виставлено прославлений позашляховик Willys Jeep 1944 року
Willys Jeep 1944 року був випущений для армії, але в 90-х роках почав активно залучатись в кіно. Стан позашляховика неідеальний, але він на ходу.
Toyota та Lexus у США перейшли на стандарт NACS від TeslaToyota та Lexus у США перейшли на стандарт NACS від Tesla
Toyota оголосила, що її майбутні електромобілі, разом з електромобілями Lexus, приєднаються до більш ніж десятка інших автовиробників у переході на стандарт штепсельних розеток Tesla North American Charging Standard (NACS).
Isuzu D-Max отримає електричну версію і буде продаватися в ЄвропіIsuzu D-Max отримає електричну версію і буде продаватися в Європі
Isuzu Motors випустить новий електричний пікап. Про це президент компанії Сінсуке Мінамі заявив під час презентації оновленої версії Isuzu D-Maх у Таїнданді.
Honda Passport 2025 розсекретили під час течтівHonda Passport 2025 розсекретили під час течтів
Honda Passport наступного покоління сильно зміниться порівняно з поточною моделлю. Кросовер отримає змінений салон і нові технології.
Оновлений кросовер Buick Enclave вперше помічено на тестахОновлений кросовер Buick Enclave вперше помічено на тестах
Buick вивів на випробування оновлений кросовер Enclave. Це перший «погляд» на новинку, яку планують вивести на ринок у 2024 році.
У Росії визначили перелік автомобілів для чиновниківУ Росії визначили перелік автомобілів для чиновників
Російський Мінпромторг на виконання наказу Владіміра Путіна підготував список автомобілів місцевого виробництва для пріоритетного використання держслужбовцями.
Новітній Ford Mustang 2024 розбили невдовзі після купівліНовітній Ford Mustang 2024 розбили невдовзі після купівлі
Новенький Ford Mustang вирішили випробувати в драгрейсингу і розбили. Спорткар зазнав серйозних пошкоджень і, найімовірніше, буде утилізований.
В Україні внесли зміни до Правил дорожнього рухуВ Україні внесли зміни до Правил дорожнього руху
Кабінет міністрів України підтримав зміни у правилах дорожнього руху. Вони стосуються перевезення дітей та увімкнення фар за межами населених пунктів.
В Польщі виготовлятимуть акумулятори для електромобілів VolkswagenВ Польщі виготовлятимуть акумулятори для електромобілів Volkswagen
Компанія PowerCo, заснована у 2021 році Volkswagen та бельгійською компанією з виробництва матеріалів Umicore, обрала місце для будівництва свого нового заводу. Як повідомляється, обрали польське місто Ниса.
В Україні знайшли покинутим рідкісний седан Jaguar 90-хВ Україні знайшли покинутим рідкісний седан Jaguar 90-х
Daimler Super V8 простояв на місці близько 12 років і покрився товстим шаром пилу. Автомобіль вирізняється розкішним салоном і потужним двигуном із компресором.
Ще 16 позашляховиків передали на Хмельниччині військовимЩе 16 позашляховиків передали на Хмельниччині військовим
Позашляховики вдалося придбати завдяки тісній співпраці обласної військової адміністрації з місцевим самоврядуванням, благодійними організаціями, бізнесменами та волонтерами області.
Abarth перетворила Fiat 500 на спортивний хетчбекAbarth перетворила Fiat 500 на спортивний хетчбек
Компанія Abarth S.p.A. з Туріну, яка перетворює автомобілі Fiat на спорткари, представила остаточну версію нового Abarth 695 Competizione.
Honda представила бюджетний електрокар зі знімними батареямиHonda представила бюджетний електрокар зі знімними батареями
Honda MEV-Van заснований на базі електрокара N-Van e: і відрізняється наявністю знімних батарей. Новинку протестує найбільша в Японії компанія з доставки вантажів «від дверей до дверей».
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015