Знаменитий спортивний Ford Sierra RS Cosworth іржавіє покинутим у дворі будинку

18:55 21.10.2023
Знаменитий спортивний Ford Sierra RS Cosworth іржавіє покинутим у дворі будинку

У Великій Британії виявлено покинутий Ford Sierra RS Cosworth. Культовий заряджений хетчбек стоїть просто неба в саду на задньому дворі будинку. Знахідці присвятили відео на Youtube-каналі IMSTOKZE.

У автомобіля є власник. Британець вирішив купити Ford Sierra RS Cosworth 7 років тому і відтоді не їздив на ньому. У попереднього власника авто простояло ще 7 років у гаражі, тож сумарно воно вже 14 років не експлуатувалося.

Машина закрита целофановими чохлами, але від негоди вони не рятують. Ford Sierra RS Cosworth потребує реставрації. У британця є ще кілька старих Ford, але вони не настільки цінні.

Модель випущена тиражем у 5545 екземплярів і вже стала колекційним раритетом. Ціна Ford Sierra RS Cosworth легко перевищує 100 000 доларів, а окремі моделі лімітованої серії RS500 коштують до 700 000 доларів.

Заряджений хетчбек Ford оснащений 2,0-літровим 224-сильним турбомотором. Він здатний розігнатися до 100 км/год за 6,5 с і розвинути 240 км/год.

У Ford Sierra RS Cosworth також доопрацьована ходова і встановлені збільшені гальма. Від стандартного хетчбека авто відрізняється обвісом і величезним антикрилом, а в салоні встановлено спортивні крісла і кермо.


Источник: Фокус
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015