Новости за 21.07.2023

Розкрито нові подробиці наступника Bugatti ChironРозкрито нові подробиці наступника Bugatti Chiron
Новий суперкар Bugatti отримав гібридну установку з бензиновим V8 твін-турбо і електромотором. Дизайн купе буде яскравим і незвичайним.
Екс-дизайнер Nissan вважає сучасні електромобілі надто «агресивними»Екс-дизайнер Nissan вважає сучасні електромобілі надто «агресивними»
Колишній креативний директор Nissan, Infiniti та Datsun Широ Накамура продемонстрував своє бачення електромобілів.
Lexus готує великий сімейний електрокросовер TZLexus готує великий сімейний електрокросовер TZ
Кросовер Lexus TZ стане найбільшим електромобілем марки. Модель запропонують у двох версіях потужністю понад 300 к.с.
Nissan також приєднався до американського зарядного стандарту NACSNissan також приєднався до американського зарядного стандарту NACS
Nissan - вже сьомий великий автовиробник, який приєднався до клубу північноамериканського стандарту заряджання.
Tesla продовжить знижувати ціни на електромобіліTesla продовжить знижувати ціни на електромобілі
Генеральний директор Tesla Ілон Маск повідомив про можливе продовження зниження цін на електромобілі тому, що світова економіка переживає турбулентні часи.
Кросовер KIA Sportage отримав особливу ювілейну версіюКросовер KIA Sportage отримав особливу ювілейну версію
KIA Sportage випускається з 1993 року і відтоді було продано понад шість мільйонів таких кросоверів. Ювілейна версія пофарбована в матово-глянцевий сірий колір з елементами чорного кольору.
Аеротаксі з вертикальним злетом отримають водіївАеротаксі з вертикальним злетом отримають водіїв
Федеральне авіаційне управління США (FAA) заявило, що літаючі автомобілі у найближчі 5 років працюватимуть в основному як вертольоти й мова про безпілотні машини не йде - водій-пілот у салоні має бути.
Rivian побудує завод за 5 мільярдів доларів у ДжорджіїRivian побудує завод за 5 мільярдів доларів у Джорджії
Rivian Automotive все ж побудує завод у Джорджії. Проєкт вартістю 5 мільярдів доларів компанія анонсувала ще у грудні 2021 року, але остаточно його доля вирішилася лише тепер.
Mazda MX-5 отримала дорогу версію ретро-стиліMazda MX-5 отримала дорогу версію ретро-стилі
Mitsuoka Himiko - ретроверсія кабріолета Mazda MX-5. Дизайн автомобіля змінили в стилістиці 30-х років.
Завод BMW Group у Регенсбурзі випустив мільйонний BMW X1Завод BMW Group у Регенсбурзі випустив мільйонний BMW X1
BMW Group прозвітувала про досягнення ще однієї знаменної віхи. На заводі компанії у Регенсбурзі зібрано мільйонний BMW X1. «Ювілейним» став електричний BMW iX1 у кольорі Alpine White.
Туреччина продовжує збільшувати обсяги перевалки російського ДПТуреччина продовжує збільшувати обсяги перевалки російського ДП
Вже кілька місяців поспіль найбільші обсяги продукту в Туреччину постачає РФ. У червні з російських портів надійшло 1,08 млн т дизпального, це на 12% більше порівняно з травнем.
На європейський ринок виходить недорогий комерційний електромобіль BYDНа європейський ринок виходить недорогий комерційний електромобіль BYD
Фургон BYD ETP3 може перевозити до 805 кг вантажу у відсіку 3,5 куб. м. Китайський електромобіль багато оснащений, за мірками комерційних моделей.
Volkswagen почне друкувати електромобілі на 3D-принтерахVolkswagen почне друкувати електромобілі на 3D-принтерах
Менеджмент Volkswagen вважає, що компанія досягне успіху з використанням композитних матеріалів для створення електромобілів, використовуючи нову технологію, розроблену в Центрі інновацій в Ноксвіллі, США.
Найпотужніший серійний Porsche Cayenne показали на відеоНайпотужніший серійний Porsche Cayenne показали на відео
Porsche підготував заміну спорткару Cayenne GT. Новинка під назвою Cayenne E Hybrid (вона ще не остаточна) поки офіційно не представлена. Але вона вже готова до серійного виробництва.
Опубліковано офіційні фото салону нового MINI Cooper EVОпубліковано офіційні фото салону нового MINI Cooper EV
У салоні нового MINI Cooper EV 2024 немає звичного щитка приладів. Покази виведені на центральний дисплей.
Renault розробляє новий дешевий кросоверRenault розробляє новий дешевий кросовер
Компанія Renault розробляє новий бюджетний кросовер. Він має повторити успіх Dacia Sandero Stepway, який дуже популярний у Європі. Фотошпигуни помітили його під час дорожніх випробувань.
Tesla переманює клієнтів у «традиційних» автомобільних брендів і має найвищу лояльністьTesla переманює клієнтів у «традиційних» автомобільних брендів і має найвищу лояльність
Wards Automotive Reports (WAR), одне з найавторитетніших джерел інформації в автомобільній галузі, опублікувало нову аналітику про лояльність клієнтів до брендів.
Виробник безпілотних авто потрапив у скандал через провокаційну рекламуВиробник безпілотних авто потрапив у скандал через провокаційну рекламу
Компанія Cruise у своїй рекламі назвала людей «жахливими водіями» та навела статистику про жертви ДТП. Екскерівник Національної адміністрації безпеки дорожнього руху розкритикувала виробника.
У Європі заборонять використання хрому для автомобільного декоруУ Європі заборонять використання хрому для автомобільного декору
Європейський союз пропонує з 2024 року заборонити використання хрому в автовиробництві, зокрема для оздоблення декору.
Названі найуспішніші автомобільні концерни Європи у першому півріччі 2023 рокуНазвані найуспішніші автомобільні концерни Європи у першому півріччі 2023 року
За даними АСЕА, у першому півріччі 2023 року найкращій результат на ринку ЄС продемонструвала Volkswagen Group.
Land Rover готує найшвидшу версію моделі DefenderLand Rover готує найшвидшу версію моделі Defender
Land Rover Defender SVX може дебютувати вже наприкінці 2023 року. Найімовірніше, під капотом буде розташований новий 4,4-літровий двигун V8 від BMW потужністю близько 600 сил.
Автопілот Tesla зможуть отримати сторонні виробникиАвтопілот Tesla зможуть отримати сторонні виробники
Генеральний директор Tesla Ілон Маск підтвердив, що автовиробник обговорює з великими OEM-виробниками можливість використання автопілота.
Volkswagen планує змінити правила гри у сфері заряджання електромобілівVolkswagen планує змінити правила гри у сфері заряджання електромобілів
Volkswagen розробляє нові електромобільні технології, які змінять правила гри. Зокрема, інноваційний центр німецького концерну у Ноксвіллі, штат Теннессі, США, розробляє більш безпечну та швидку бездротову зарядку.
Alfa Romeo випустить унікальний «прощальний» спорткарAlfa Romeo випустить унікальний «прощальний» спорткар
Alfa Romeo готує особливий спорткар 4C Designers Cut, приурочений до 10-річчя моделі. Він буде оснащений 240-сильним двигуном і зможе розганятися від 0 до 100 км/год за 4,5 секунди.
Мережі АЗС продовжили коригувати ціни на пальнеМережі АЗС продовжили коригувати ціни на пальне
Протягом третього липневого тижня (14-21 липня) роздрібні ціни на бензини А-95 і А-95+ в середньому по країні зросли на 34 коп./л й 37 коп./л і становили 48,26 грн/л й 50,37 грн/л, відповідно, а дизпальне додало 34 коп./л - до 47,34 грн/л.
Lexus LFA у стані нового авто виставили на аукціонLexus LFA у стані нового авто виставили на аукціон
Lexus LFA є першим двомісним суперкаром марки. Незважаючи на те, що його зняли з виробництва понад 10 років тому, досі можна зустріти екземпляри, які перебувають у новому стані.
У США створили розкішний електроскутер CSC E-RT3У США створили розкішний електроскутер CSC E-RT3
Електроскутер CSC E-RT3 здатний розігнатися до 120 км/год. Комплектація враховує ABS, круїз-контроль, безключовий запуск і контроль тиску в шинах.
Індія робитиме дороги зі шлакуІндія робитиме дороги зі шлаку
Індія взялася за будівництво доріг, основним компонентом мощення якого є сталеливарний шлак, що накопичувався на металургійних підприємствах.
Київ закупить 114 автобусів та 100 тролейбусівКиїв закупить 114 автобусів та 100 тролейбусів
Директор Департаменту транспортної інфраструктури КМДА Руслан Кандибор повідомив, що місто цього року планує закупити 100 тролейбусів з автономним ходом та 114 автобусів.
Volkswagen Beetle перетворили на оригінальний автодімVolkswagen Beetle перетворили на оригінальний автодім
На шасі Volkswagen Beetle 1970 року поставили кумедний будиночок. Усередині встановлено лавки, стіл і мініатюрну кухню.
Прозорі іспити для отримання посвідчення водія: пілотний проєкт запрацює ще у чотирьох областяхПрозорі іспити для отримання посвідчення водія: пілотний проєкт запрацює ще у чотирьох областях
В Україні з 1 червня запустили пілотний проєкт щодо складання водійських іспитів, який покликаний зробити цей процес прозорим. У МВС вирішили розширити проєкт ще у чотирьох регіонах.
Chevrolet у півтора рази збільшив гарантію на базові SilveradoChevrolet у півтора рази збільшив гарантію на базові Silverado
Автовиробник підтвердив, що на повнорозмірні пікапи 2024 модельного року з бензиновою «турбочетвіркою» діятиме гарантія шість років або 100 тисяч миль (161 тисяча кілометрів).
Розсекречено недорогий спортивний кросовер Chevrolet Equinox RSРозсекречено недорогий спортивний кросовер Chevrolet Equinox RS
Новий Chevrolet Equinox RS оснастять 2,0-літровим 231-сильним турбодвигуном. Дизайн кросовера зроблять яскравішим і виразнішим.
Mazda представила кросовер CX-50 2024 модельного рокуMazda представила кросовер CX-50 2024 модельного року
Компанія Mazda представила на ринку США кросовер CX-50 2024 модельного року. Автомобіль відрізняється змінами в підвісці та переглянутими комплектаціями.
Китайський автомобілі можна викрадати за допомогою AliexpressКитайський автомобілі можна викрадати за допомогою Aliexpress
Китай, відомий своїм виробництвом автомобілів, зіштовхнувся із проблемою захисту своїх транспортних засобів від угону.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015