Новости за 21.06.2023

Оновлену Tesla Model 3 помітили під час випробуваньОновлену Tesla Model 3 помітили під час випробувань
Майбутня фейсліфтингова Tesla Model 3, також відома як «Project Highland», знову була помічена під час випробувань на дорогах загального користування.
Презентовано новий Mercedes-Benz E-Class 2024 у кузові універсалПрезентовано новий Mercedes-Benz E-Class 2024 у кузові універсал
Mercedes-Benz будує амбітні універсали вже майже 50 років, але новий E-Class Estate стане найкращою пропозицією у цьому сегменті.
Компанія Land Rover показала оновлений Range Rover EvoqueКомпанія Land Rover показала оновлений Range Rover Evoque
Найбільшою зміною Range Rover Evoque 2024 модельного року став оновлений салон. Модель запропонують з дизельними двигунами та гібридними силовими установками потужністю до 309 к.с.
Mercedes-AMG G63 перетворили на справжнього монстра для бездоріжжяMercedes-AMG G63 перетворили на справжнього монстра для бездоріжжя
Він зберіг свій стандартний 4,0-літровий твін-турбо V8, але має сильно модифіковану підвіску.
Тисячі електромобілів Tesla зібрали в порту Шанхаю для відправки до КанадиТисячі електромобілів Tesla зібрали в порту Шанхаю для відправки до Канади
У Південному порту Шанхаю помітили велику партію електромобілів Tesla Model Y та Model 3. Відео нещодавнього обльоту майданчика, на якому зібрано не менше 3000 автомобілів.
У Франції дозволять керувати легковими авто із 17 роківУ Франції дозволять керувати легковими авто із 17 років
Наразі у Франції можна отримати водійські права категорії В для кермування легковим авто вже у 17 років, але при цьому їхній власник не має права самостійно сідати за кермо до досягнення 18-річного віку.
Porsche відзначає 75-річний ювілей незвичною інсталяцієюPorsche відзначає 75-річний ювілей незвичною інсталяцією
Спорткари німецького бренду однаково доречно виглядають як на гоночних трасах, так і на театральному фестивалі.
Колишній глава Nissan Карлос Гон подав позов до компанії на мільярд доларівКолишній глава Nissan Карлос Гон подав позов до компанії на мільярд доларів
Колишній глава автовиробника Nissan Карлос Гон подав позов до компанії на 1 млрд. доларів. Він заявив, що звільнення з Nissan і подальший арешт завдали «глибокої шкоди» його фінансам і репутації.
Сервісні центри МВС продовжують пілотний проєкт із забезпечення складання прозорих іспитівСервісні центри МВС продовжують пілотний проєкт із забезпечення складання прозорих іспитів
Із 1 червня стартував пілотний проєкт із забезпечення теоретичних і практичних іспитів у сервісних центрах МВС. Він охоплює 4 області: Київську, Львівську, Вінницьку та Одеську.
Седан Aston Martin Rapide назавжди залишиться у минуломуСедан Aston Martin Rapide назавжди залишиться у минулому
Aston Martin не збирається відроджувати Rapide чи створювати новий седан. У компанії великі плани, але чотиридверний седан до них не входить.
Автомобілі Tesla у США подешевшали на 8000 доларівАвтомобілі Tesla у США подешевшали на 8000 доларів
За два тижні до завершення другого кварталу Tesla знизила ціни на електромобілі Model X та Model S для американських споживачів: склад готової продукції виробника виявися переповненим.
Класичне купе BMW 02 перетворили на електромобільКласичне купе BMW 02 перетворили на електромобіль
Тюнінг-ательє Bavarian Econs побудувало електричний рестомод на базі купе BMW 02 Series. «Дводверка» 1966-1977 років вважається провісником сучасної третьої серії.
Преміальний седан Toyota Crown отримав заряджену версіюПреміальний седан Toyota Crown отримав заряджену версію
Седан зробили нижчим і оснастили новим кузовним обвісом. Топова версія седана оснащена гібридною силовою установкою потужністю 340 к.с. і здатна розганятися до сотні за 5,7 секунди.
Представлено будинок на колесах Mercedes-Benz ArocsПредставлено будинок на колесах Mercedes-Benz Arocs
Компанія Stone Offroad Design (SOD) представила будинок на колесах, створений на базі Mercedes-Benz Arocs з колісною формулою 6х6 у базовому виконанні.
Опубліковано перші візуалізації нового Volkswagen TiguanОпубліковано перші візуалізації нового Volkswagen Tiguan
Кросовер третього покоління очікується вже цієї осені.
Mitsubishi L200 показали на нових тизерах та відеоMitsubishi L200 показали на нових тизерах та відео
Офіційна презентація пікапа нового покоління відбудеться 26 червня.
Нідерландська компанія презентувала електробус великої дальностіНідерландська компанія презентувала електробус великої дальності
Ebusco заявляє, що модель 3.0, яка має композитний кузов, що на 27% легший за звичайний кузов, «змінює правила гри» в індустрії електричних автобусів.
У Бразилії презентували новий компактний пікап Ram RampageУ Бразилії презентували новий компактний пікап Ram Rampage
Ram Rampage запропонують у трьох комплектаціях за ціною від 45 866 до 51 600 доларів. Новинка конкуруватиме з Fiat Toro, Ford Maverick та Chevrolet Montana.
Компанія Volkswagen представила повнопривідний ID.7Компанія Volkswagen представила повнопривідний ID.7
«Електричний Passat», як його охрестили після анонсу, буде оснащений двома двигунами загальною потужністю 308 к.с.
Автомобілі Maserati перейдуть на електрику без шкоди для бізнесуАвтомобілі Maserati перейдуть на електрику без шкоди для бізнесу
Планується поступовий перезапуск модельного ряду Maserati без шкоди для бізнесу: двигуни внутрішнього згоряння виробник виведе з комплектації до початку наступного десятиліття.
Старт продажів Нового DS 7 в Україні: турбодизель або повноприводний гібрид, версії RIVOLI або OPERA - оголошено ціни для УкраїниСтарт продажів Нового DS 7 в Україні: турбодизель або повноприводний гібрид, версії RIVOLI або OPERA - оголошено ціни для України
Бренд DS Automobiles оголошує про початок прийому замовлень та старт продажів Нового DS 7 - преміального кросовера, який є втіленням «Французької розкоші».
Volkswagen анонсував електрокар з найбільшим панорамним дахомVolkswagen анонсував електрокар з найбільшим панорамним дахом
Новий ID.Buzz один з небагатьох електромобілів, який вміщує 7 осіб.
У Китаї показали електричний Qiyuan A07 із запасом ходу 1000 кмУ Китаї показали електричний Qiyuan A07 із запасом ходу 1000 км
Qiyuan A07 пропонує багате оснащення та зможе проїхати близько 1000 км на одному заряді у топовій модифікації. Очікується, що початкова ціна становитиме близько 29 000 доларів.
Для автомобілів Polestar створять нову операційну системуДля автомобілів Polestar створять нову операційну систему
Шведський виробник електромобілів (EV) Polestar на спільному з Xingji Meizu підприємстві розробить нову операційну систему для автомобілів Polestar.
BYD прагне отримати десяту частину ринку електромобілів НімеччиниBYD прагне отримати десяту частину ринку електромобілів Німеччини
Але сьогодні частка всіх китайських виробників на німецькому ринку складає менше одного відсотку.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015