Оновлену Tesla Model 3 помітили під час випробувань

23:50 21.06.2023
Оновлену Tesla Model 3 помітили під час випробувань

Майбутня фейсліфтингова Tesla Model 3, також відома як «Project Highland», знову була помічена під час випробувань на дорогах загального користування, і цього разу це був білий прототип, покритий звичайним чорним камуфляжем, який повинен приховувати від сторонніх очей все нове, що знаходиться під ним.

Однак, як виявилося, на фото, опублікованому Ранджитом Бхаскаром (Ranjit Bhaskar) у своєму акаунті в Twitter, Model 3 частково демонструє лівий задній ліхтар, що підтверджує те, що ми бачили на початку місяця в окремій партії шпигунських фотографій та відео, які натякали на редизайн задніх ліхтарів.

Іншими словами, тепер можна з упевненістю сказати, що оновлена Tesla Model 3 «Highland» отримає нові задні ліхтарі з вертикальним бурштиновим світлодіодним індикатором, який замінить поточну горизонтальну лінію, що присутня як на Model 3, так і на Model Y.

Model 3 Highland??@farzyness pic.twitter.com/7NjwTRS4Hu

— Ranjit Bhaskar (@ranbhaskar) June 16, 2023

Задній дифузор, натхненний Model S, також частково проглядається крізь чорне текстильне покриття, натякаючи на деякі можливі аеродинамічні поліпшення, які можуть дещо збільшити загальний запас ходу, особливо на високих швидкостях.

Ні для кого не секрет, що Tesla працює над оновленням своєї найдоступнішої моделі, а кілька шпигунських знімків і витоків свідчать про те, що бренд електромобілів з Остіна наполегливо працює над розробкою наступного варіанту Model 3.

Good look at the new tail lights of the Model 3 Highland

Spyshot by @ranbhaskar
Render by @CYBRTRK420#tesla #model3 #projectighland pic.twitter.com/y56ZZWs0pN

— ?? Dominic ?? (@CYBRTRK420) June 16, 2023

Напевно, найвідомішим витоком є фотографія, опублікована в квітні, на якій зображений частково відкритий чорний прототип з абсолютно новими фарами. Пізніше аерофотозйомка інтер'єру показала, що оновлена Model 3, ймовірно, буде оснащена модернізованим рульовим колесом, а також аналогічними перемикачами передач, як у Model S і Model X.

Минулого місяця під час останніх зборів акціонерів компанії Ілон Маск розповів, що Tesla працює над двома окремими новими автомобілями, не надавши жодних додаткових деталей. Однак був показаний чорний силует, який дуже схожий на профіль нинішньої Model 3. Другий автомобіль, який, ймовірно, мав на увазі Маск, - це майбутній Cybertruck, який, як очікується, буде запущений у виробництво пізніше цього року.


Источник: InsideEVs
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015