Volkswagen анонсував електрокар з найбільшим панорамним дахом

17:39 21.06.2023
Volkswagen анонсував електрокар з найбільшим панорамним дахом

На наймасовішому зльоті любителів мікроавтобусів Volkswagen - VW Bus Festival, що пройде 23 - 25 червня у Ганновері, відбудеться європейська прем'єра довгобазного варіанта ID.Buzz. Машину презентує голлівудський актор Юен МакГрегор. Новинку також пропонуватимуть і на північноамериканському ринку - і не випадково її світова прем'єра відбулася 2 червня у США.

Новий ID.Buzz один з небагатьох електромобілів, який вміщує 7 осіб та має багажний відсік об'ємом до 2469 л (при складених другому та третьому рядах сидінь). Збільшення довжини на 250 мм (до 4962 мм) досягнуто за рахунок подовження колісної бази. Машини отримала ширші (+192 мм) бічні зсувні двері.

Для машини підготували новий електродвигун на 210 кВт, а також батареї з корисною ємністю 85 кВт.год. Динаміка розгону від 0 до 100 км/год складає 7,9 сек. Однак найшвидшим обіцяє бути анонсований на 2024 рік повнопривідний варіант GTX - його 250-кіловатний двигун забезпечить досягнення першої «сотні» лише за 6,4 с.

На VW Bus Festival відвідувачі зможуть ознайомитись також з іншими новаціями для ID.Buzz. Це і проекційний дисплей, і нова інформаційно-розважальна система, і дистанційний помічник під час паркування з керуванням через смартфон. І нарешті, новий панорамний дах, який асоціюється з легендарним мікроавтобусом Samba минулих років і є найбільшим серед автомобілів Volkswagen, що випускаються сьогодні.


Источник: Авто Центр
Фото: Volkswagen
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015