Новости за 20.07.2023

Тяжке фінансове становище не дозволяє McLaren випустити кросоверТяжке фінансове становище не дозволяє McLaren випустити кросовер
McLaren не поспішає приєднуватись до виробників кросоверів та позашляховиків, як це зробили такі люксові бренди, як Ferrari, Bentley, Lamborghini та Porsche.
Mercedes і BYD представили потужний кросовер із багатим оснащеннямMercedes і BYD представили потужний кросовер із багатим оснащенням
Denza N8 запропонують у кількох модифікаціях на 5-ть, шість або сім посадкових місць. Базова версія оснащена 139-сильною гібридною установкою, а топовий варіант оснащений двома електромоторами потужністю 585 сил.
Nissan і Renault готові оголосити про нову угоду щодо створення альянсуNissan і Renault готові оголосити про нову угоду щодо створення альянсу
Після 10 місяців іноді напружених перемовин Nissan і Renault найближчими днями планують зробити оголошення про реструктуризацію свого альянсу й завершення угоди.
Електричний гіперкар Porsche Mission X відправився в СШАЕлектричний гіперкар Porsche Mission X відправився в США
Електричний гіперкар Porsche Mission X, представлений на честь 75-річчя Porsche, прибуде в США. Концепт-кар стане одним з експонатів Rennsport Reunion 7.
Рекордну кількість електроавто ввезли в Україну за піврокуРекордну кількість електроавто ввезли в Україну за півроку
Кількість електроавто в Україні зростає. Так, за півроку поточного року було ввезено 12844 електрокарів. Це майже стільки ж, як за весь минулий рік та у півтора рази більше, аніж за весь 2021.
У червні податківці зібрали 1,3 млрд грн акцизу з пальногоУ червні податківці зібрали 1,3 млрд грн акцизу з пального
У червні 2023 року зберігається позитивна динаміка надходжень акцизного податку з пального до спеціального фонду Державного бюджету України.
Tesla показала гігантську біонічну руку, яка тестує сидіння Model 3Tesla показала гігантську біонічну руку, яка тестує сидіння Model 3
Компанія Tesla поділилася досить неоднозначним відеороликом свого робота, який тестує автомобільні сидіння під ритм хіта Satisfaction.
Nissan відродить легендарний Skyline та переведе його на електротягуNissan відродить легендарний Skyline та переведе його на електротягу
Nissan розробляє своє наступне покоління Skyline на шасі електричного кросовера Ariya.
ZF розширює виробництво електронних компонентів на новому заводі у МексиціZF розширює виробництво електронних компонентів на новому заводі у Мексиці
ZF продовжує розширювати виробництво технологій Advanced Driver Assist Systems (ADAS) із запуском виробництва на своєму заводі електроніки в Монтерреї, Нуево-Леон.
На Харківщині шляховики планують повноцінно відновити 20 зруйнованих мостівНа Харківщині шляховики планують повноцінно відновити 20 зруйнованих мостів
У Харківській області триває відбудова мостів, зруйнованих унаслідок збройної агресії Росії. Планується повноцінне відновлення 5 мостів шляхом реконструкції та 15 - шляхом капітального ремонту.
«АвтоВАЗ» почав відвантажувати дилерам некомплектні та дефектні Lada«АвтоВАЗ» почав відвантажувати дилерам некомплектні та дефектні Lada
Нові Lada надходять в автосалони недозібраними або несправними. В автомобілів не вистачає низки деталей, а деякі компоненти доводиться міняти ще до продажу.
Покупці Alfa Romeo проти великих екранів у салонах автоПокупці Alfa Romeo проти великих екранів у салонах авто
Дослідження компанії Alfa Romeo показало, що покупці машин італійського автовиробника насправді не хочуть гігантських дисплеїв, які простягаються від одного кута панелі приладів до іншого.
У Китаї вже доступний оновлений Subaru ForesterУ Китаї вже доступний оновлений Subaru Forester
Модель отримала чорну внутрішню частину радіаторної решітки, як і задній спойлер, а також нові 18-дюймові колеса.
До Херсонської громади прибула спецтехніка з НімеччиниДо Херсонської громади прибула спецтехніка з Німеччини
Спецтехніку для потреб жителів Херсонської громади надіслала громада міста Бонн, що в Німеччині.
Новий Volkswagen ID.Buzz тюнінгували в стилістиці хіпіНовий Volkswagen ID.Buzz тюнінгували в стилістиці хіпі
Електромобіль Volkswagen ID.Buzz отримав оригінальну версію. Фургон допрацювали в стилі 60-х років.
В мережі опублікували ранні концепти Tesla CybertruckВ мережі опублікували ранні концепти Tesla Cybertruck
В мережі опублікували проєкти Tesla Cybertruck, які не були реалізовані, а також деякі відомості про те, що призвело до такого дизайну електричного пікапа.
Топова Acura NSX «втратила» колеса на парковці аеропортуТопова Acura NSX «втратила» колеса на парковці аеропорту
Власник Acura NSX Type S, відлітаючи на кілька днів у відрядження, залишив свій спорткар на паркінгу аеропорту в Сан-Франциско (США). Після повернення додому він був неприємно здивований побаченим.
Відео про електробус Tesla виявилось фейкомВідео про електробус Tesla виявилось фейком
Світова мережа повниться повідомленнями з відео про 12-місний електробус Tesla, згадок про який не було сім років.
Медики Лиману отримали три автомобіля «швидкої допомоги»Медики Лиману отримали три автомобіля «швидкої допомоги»
Група Метінвест придбала та доправила до прифронтового Лиману три «швидких». Допомога надана в межах мілітарної ініціативи Сталевий Фронт.
Розкрито подробиці новітнього суперкара Mercedes-AMG GTРозкрито подробиці новітнього суперкара Mercedes-AMG GT
Mercedes-AMG GT розділить платформу з кабріолетом Mercedes-AMG SL і вперше буде доступний із повним приводом. У розробці перебуває гібридний варіант суперкара потужністю близько 700 сил.
Porsche на честь свого 75-річчя випустила годинник з обмеженим тиражемPorsche на честь свого 75-річчя випустила годинник з обмеженим тиражем
Porsche на честь 75-річчя бренду випустила ексклюзивний годинник Chronograph 1 - 75 Years Porsche Edition. Він надійшов у продаж 15 липня за ціною 11 тисяч доларів.
Tesla дозволила заряджати електромобілі від СонцяTesla дозволила заряджати електромобілі від Сонця
Компанія Tesla офіційно запустила функцію Charge on Solar (заряджання від сонячної батареї), що дозволяє заряджати електромобілі з використанням сонячної енергії.
Новий Hyundai Santa Fe 2024 сфотографували «наживо»Новий Hyundai Santa Fe 2024 сфотографували «наживо»
Кросовер Hyundai Santa Fe змінився до невпізнання і став брутальнішим на вигляд. Модель запропонують у бензинових і гібридних версіях.
У США компаніям з Китаю можуть заборонити тестувати безпілотні автомобіліУ США компаніям з Китаю можуть заборонити тестувати безпілотні автомобілі
Група з чотирьох законодавців у Сполучених Штатах висловила занепокоєння щодо тестування китайськими компаніями вдосконалених безпілотних транспортних засобів у Сполучених Штатах.
Пригнаний із Фінляндії КрАЗ-255Б передали бійцям ЗСУПригнаний із Фінляндії КрАЗ-255Б передали бійцям ЗСУ
На автодромі «Чайка» відбулася передача бійцям ППО ЗСУ незвичайного армійського всюдихода КрАЗ. Ця машина КрАЗ-255Б була випущена ще в 1973 році і прослужила вірою та правдою у збройних силах Фінляндії.
Власник Jaguar Land Rover побудує у Британії завод з виробництва акумуляторівВласник Jaguar Land Rover побудує у Британії завод з виробництва акумуляторів
Автомобілньий концерн Tata Group, власник бренду Jaguar Land Rover, підтвердив плани побудувати гфабрику з виробництва акумуляторів для електромобілів у Британії.
У Росії знову рекордно зросли ціни на бензинУ Росії знову рекордно зросли ціни на бензин
Вартість бензину А-92 та А-95 на біржі в Росії встановила новий рекорд.
Компанія HiPhi представила електричний кросовер YКомпанія HiPhi представила електричний кросовер Y
Компанія HiPhi офіційно представила електричний кросовер Y у Китаї через три місяці після публікації перших офіційних фотографій.
Nissan зняв з продажу свою найдешевшу модельNissan зняв з продажу свою найдешевшу модель
Nissan Micra зняли з продажу у Європі. Це найдешевша модель японського бренду на глобальному ринку, за яку просили від 22 000 доларів. Тепер машину замінять наступником.
Консалтингова група «А-95» спрямує на оборону країни ще 5,5 млн грнКонсалтингова група «А-95» спрямує на оборону країни ще 5,5 млн грн
Більшість прибутку від конференції Petroleum Ukraine 2023, а саме 5,5 млн грн, Консалтингова група «А-95» спрямує на підтримку військових України.
Представлено найшвидший і найдорожчий Porsche 911Представлено найшвидший і найдорожчий Porsche 911
Тюнінг Porsche 911 Turbo від Mansory підняв потужність двигуна до 900 к.с. Спорткар здатний розігнатися до 100 км/год за 2,5 с і розвинути 340 км/год.
General Motors закриває завод із виробництва електромобілів у КанадіGeneral Motors закриває завод із виробництва електромобілів у Канаді
Як стало відомо, у керівництві GM вирішили пожертвувати майданчиком CAMI в канадському Інгерсоллі, де збирають електричні фургони BrightDrop Zevo 600 та Zevo 400.
Пікапи проєкту ГеройСar пішли на фронтПікапи проєкту ГеройСar пішли на фронт
Чергову партію з 14 позашляховиків Ford благодійний фонд RUSH Foundation передав до лав Збройних сил України.
У червні 2023 року автомобільний ринок ЄС зріс на 17,8 відсотківУ червні 2023 року автомобільний ринок ЄС зріс на 17,8 відсотків
За місяць у ЄС було реалізовано більш ніж 1 млн нових легковиків.
Презентовано Нові DS 3 та DS 3 E-Tense - запрошуємо на особисте знайомство!Презентовано Нові DS 3 та DS 3 E-Tense - запрошуємо на особисте знайомство!
Новий DS 3 вже дістався України – й Бренд DS Automobiles має за честь запросити кожного фаната «Французької розкоші» на знайомство з новинкою до найближчого дилера DS.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015