Nissan зняв з продажу свою найдешевшу модель

16:33 20.07.2023
Nissan зняв з продажу свою найдешевшу модель

Nissan Micra зняли з продажу у Європі. Це найдешевша модель японського бренду на глобальному ринку, за яку просили від 22 000 доларів. Тепер машину замінять наступником. Про це повідомляє L'argus.

Nissan Micra залишив конвеєр у французькій комуні Флен-Сюр-Сена, де створено спільне виробництво із Renault. З липня дешевий Nissan більше не доступний європейським покупцям.

Актуальне покоління моделі з'явилося у 2017 році. Закінчення його життєвого терміну збіглося з планами по модернізації заводу. У 2024 році підприємство переобладнають для виробництва нових електромобілів Renault.

Наступна Micra, яка з'явиться в 2025 році, буде родичем однієї з таких моделей. Проте складання налагодять на іншому французькому заводі. За даними французьких журналістів, компактний автомобіль отримає кілька варіантів потужністю 125 та 150 к.с.

Покупцям запропонують модифікації з батарейними блоками різної ємності - 45 та 52 кВтг. Запас ходу понад 300 км вони, швидше за все, не забезпечать, але модель насамперед буде налаштована на міську експлуатацію, де великі відстані не такі важливі.


Источник: Обозреватель
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015