Tesla показала гігантську біонічну руку, яка тестує сидіння Model 3

20:18 20.07.2023
Tesla показала гігантську біонічну руку, яка тестує сидіння Model 3

Компанія Tesla поділилася досить неоднозначним відеороликом свого робота, який тестує автомобільні сидіння під ритм хіта Satisfaction.

Tesla застосовує колосальну кількість роботів для розробки своїх транспортних засобів, а в даному випадку компанія продемонструвала робота для тестування автомобілів сидінь Model 3.

У дуже пікантному відеоролику, на думку користувачів, компанія Ілона Маска використовує червону червону руку Tesla гігантського розміру. Під її тиском крісла багаторазово стискаються по черзі у такт пісні Бенні Бенассі та гурту The Biz 2003 року під назвою Satisfaction.

У ході того, як сидіння ритмічно підстрибує, Tesla пояснює, що воно пройшло 50 тисяч циклів «входу/виходу», що рівноцінно терміну служби автомобіля (приблизно 12 років використання автокрісла).

Маск особисто поділився повідомленням з відео Tesla, пропонуючи користувачам увімкнути звук, щоб отримати максимальне задоволення від перегляду ролика.

Родзинкою відео стало те, що на каркас манекена одягнені сині джинси. Це, як припустила аудиторія, зроблено для гарантії чистоти білого синтетичного матеріалу, чистота якого викликає велике занепокоєння у покупців інтер'єру Ultrala від Tesla.

Ці кадри від Tesla з'явилися лише через день після випуску першого кібервантажівки компанії, який був зроблений у Техасі. Деякі фанати компанії припускають, що крісло, що тестується, може бути складовим компонентом нового Cybertruck.

Our seat testing robot performs 50k ingress/egress cycles, equivalent to a lifetime of use ? pic.twitter.com/qnW3AEjaGA

— Tesla (@Tesla) July 17, 2023

Источник: involta.media
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015