Новости за 19.09.2023

Флагманський Cadillac Celestiq уперше помічено на дорогахФлагманський Cadillac Celestiq уперше помічено на дорогах
Електромобіль Cadillac Celestiq - розкішна модель представницького класу, зібрана вручну. Ліфтбек оснащений 600-сильною установкою, а його запас ходу перевищує 500 км.
Toyota відмовилася від ідеї створення бюджетного пікапаToyota відмовилася від ідеї створення бюджетного пікапа
Toyota відмовилася від ідеї створення свого найдешевшого пікап. У той же час, дилери, які реагують на запити ринку, просили японську компанію розробити подібну модель.
Презентовано новий Volkswagen Tiguan 2024-го модельного рокуПрезентовано новий Volkswagen Tiguan 2024-го модельного року
Volkswagen Tiguan третього покоління сильно змінився зовні та внутрішньо. Модель запропонують з новою гібридною силовою установкою із запасом ходу до 100 км на електротязі.
Volvo Trucks збільшує випуск електричних вантажівокVolvo Trucks збільшує випуск електричних вантажівок
Днями компанія Volvo Trucks розгорнула випуск електричних вантажівок ще на одному своєму заводі - у бельгійському місті Гент.
Volvo перестане випускати дизельні автомобілі з 2024 рокуVolvo перестане випускати дизельні автомобілі з 2024 року
Однією з причин відмови від дизельних двигунів є посилення норм шкідливих викидів. У Volvo заявили, що випускати електромобілі стане вигідніше.
Опубліковано фото салону електричного родстера Porsche Boxster EVОпубліковано фото салону електричного родстера Porsche Boxster EV
Фотографи з кінця минулого року кілька разів помічали прототипи наступника електромобіля Porsche 718 Boxster, але лише у вересні вдалось розгледіти та сфотографувати дизайн салону.
Fiat презентував стильний гібридний кросоверFiat презентував стильний гібридний кросовер
Кросовер Fiat 600 отримав 1,2-літровий бензиновий турбомотор із гібридною установкою. Він здатний пересуватися на електротязі.
Volkswagen припинить виробництво автомобілів у ДрезденіVolkswagen припинить виробництво автомобілів у Дрездені
Volkswagen Group планує припинити виробництво автомобілів на «Скляній мануфактурі» у Дрездені. З початку 2021 року тут збирають електромобіль Volkswagen ID.3.
Tesla Cybertruck передзамовили близько 2 мільйонів людейTesla Cybertruck передзамовили близько 2 мільйонів людей
Tesla отримала близько 2 мільйонів передзамовлень на Cybertruck ще до запуску виробництва.
Ford презентовав плагін-гібридну версію пікапа RangerFord презентовав плагін-гібридну версію пікапа Ranger
Гібрид Ford Ranger, що підзаряджається, отримає 2,3-літрову бензинову турбочетвірку і електромотор. Він зможе проїхати до 45 км на електротязі.
Genesis продала свій перший мільйон автомобілівGenesis продала свій перший мільйон автомобілів
Про виділення Genesis в окремий суббренд Hyundai Motor оголосила у листопаді 2015 року. Станом на серпень цього року вже продано 1 008 804 автомобілі бренду, що підтверджує правильність цього рішення.
Саудівська Аравія веде переговори з Tesla про будівництво заводу в країніСаудівська Аравія веде переговори з Tesla про будівництво заводу в країні
Саудівська Аравія веде переговори з виробником електромобілів Tesla про створення у країні виробничих потужностей компанії.
Компанія Toyota показала завод без конвеєраКомпанія Toyota показала завод без конвеєра
Toyota запросила журналістів на завод Мотомачі, який є найбільшим і найстарішим підприємством компанії. Тут інженери розробляють те, що вони називають самохідною складальною лінією.
Опубліковано перше зображення нового Renault Megane E-TechОпубліковано перше зображення нового Renault Megane E-Tech
Електромобіль Renault Megane E-Tech оновлять у дусі кросовера Scenic. Автомобіль зміниться зовні та отримає нову акумуляторну батарею.
Hyundai Motor підвищує зарплату працівникамHyundai Motor підвищує зарплату працівникам
На відміну від Детройта, де розгорнувся масштабний страйк працівників Ford, General Motors і Stellantis, профспілка Hyundai Motor у Південній Кореї результативно відстояла права заводчан.
Виготовлено тисячний електричний автобус MANВиготовлено тисячний електричний автобус MAN
На польському заводі MAN Truck & Bus у Стараховіці днями було зібрано 1000-й електричний автобус.
Представлено найпотужніший електромобіль у світіПредставлено найпотужніший електромобіль у світі
Новий Tushek Aeon E може стати найпотужнішим серійним електромобілем у світі. Гіперкар буде доступний із гібридною силовою установкою потужністю 1930 сил.
Audi відкрила новий центр для краш-тестівAudi відкрила новий центр для краш-тестів
Компанія Audi відкрила новий Центр безпеки транспортних засобів у своєму технопарку в Інгольштадті, Німеччина.
Українські НПЗ мають гарні перспективи для відновленняУкраїнські НПЗ мають гарні перспективи для відновлення
Після закінчення війни українські нафтопереробні заводи будуть мати швидшу окупність інвестицій, що стане шансом для відродження цієї галузі
Автомобілям із яких країн віддають перевагу українціАвтомобілям із яких країн віддають перевагу українці
Експерти проаналізували ринок нових і вживаних авто та визначили, які моделі користуються попитом. Найбільше українці цінують німецькі та французькі авто.
Geely представила нову версію кросовера Galaxy L7 із запасом ходу майже 1400 кмGeely представила нову версію кросовера Galaxy L7 із запасом ходу майже 1400 км
У Китаї відбулась презентація нової версії кросовера Geely Galaxy L7 Phantom Edition із збільшеним до 1370 км запасом ходу.
В Україні помітили унікальний позашляховик «Гелендваген» LandauletВ Україні помітили унікальний позашляховик «Гелендваген» Landaulet
Модель Mercedes-Maybach G650 Landaulet вважається надзвичайно рідкісною і колекційної. Адже таких авто було зроблено всього 99 екземплярів!
В американському аеропорту помітили колекцію рідкісних суперкарівВ американському аеропорту помітили колекцію рідкісних суперкарів
В аеропорту помітили суперкари та гіперкари Ferrari, Lamborghini, Pagani, McLaren, Koenigsegg і Bugatti. Середня вартість одного авто в колекції становить понад 3 млн доларів.
Електронний кабінет водія поповнився новою послугоюЕлектронний кабінет водія поповнився новою послугою
Відсьогодні в Електронному кабінеті водія для кермувальників стала доступна нова опція - «Повторна доставка посвідчення водія».
Kawasaki випустила свої перші електробайкиKawasaki випустила свої перші електробайки
Нові Kawasaki Ninja e-1 і Z e-1 оснащені мотором на 12 к. с. і відрізняються дуже легкою конструкцією. Оснащення включає ABS і цифровий щиток приладів.
Tesla планує побудувати завод з виробництва авто в ТуреччиніTesla планує побудувати завод з виробництва авто в Туреччині
Генеральний директор Tesla, Ілон Маск, після зустрічі з президентом Туреччини, Тайїпом Ердоганом, заявив, що Туреччина є одним з найважливіших кандидатів на будівництво нового заводу Tesla.
Південна Корея передасть Україні машини для прориву мінних загородженьПівденна Корея передасть Україні машини для прориву мінних загороджень
Постачання систем розмінування відбулися після ймовірної збройової угоди Путіна з Кім Чен Ином. Побоюючись заходів у відповідь з боку РФ, Сеул просить Україну використовувати ці кошти тільки в гуманітарних операціях.
Польща пропонує заборонити LPG з РФ у новому пакеті санкційПольща пропонує заборонити LPG з РФ у новому пакеті санкцій
Польща - найбільший імпортер російського скрапленого газу, його частка в структурі імпорту досягає 50 відсотків.
Британець знову сів за кермо у 98 років по програмі «Молодий водій»Британець знову сів за кермо у 98 років по програмі «Молодий водій»
Завдяки ініціативі «Разом ми можемо» компанії Yorkare Homes чоловік, якому скоро виповниться 100 років, зміг згадати свої навички водіння.
Американці визначили найкрасивіший пікапАмериканці визначили найкрасивіший пікап
Переможцем виставки став рестомод пікапа Ford Pickup 1940 року випуску. Автомобіль був сильно модифікований, але залишився впізнаваним.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015