Ford презентовав плагін-гібридну версію пікапа Ranger

21:20 19.09.2023
Ford презентовав плагін-гібридну версію пікапа Ranger

Лінійку Ford Ranger поповнить плагін-гібридна версія. Пікап надійде в продаж з кінця 2024 року, але його вже розсекретили на офіційному сайті Ford.

Новий Ford Ranger Plug-in Hybrid оснастять 2,3-літровою 270-сильною турбочетвіркою Ford EcoBoost і електромотором. Сумарна віддача силової установки поки що тримається в таємниці, але відомо, що максимальний крутильний момент буде більшим, ніж у 3,0-літрового турбодизеля, тобто перевищить 600 Нм.

Пікап Ford Ranger Plug-in Hybrid здатний буксирувати причіп вагою 3,5 тонни. Крім того, він буде економічнішим за бензинову версію і зможе проїхати до 45 км на електротязі.

Візуально гібрид Ford Ranger практично нічим не відрізняється від бензинових і дизельних версій моделі. Його видають тільки особливі 18-дюймові диски і гніздо для зарядки на задньому лівому крилі.

Також у салоні та багажнику з'явилися розетки для підключення різних електроприладів.

Ціна Ford Ranger Plug-in Hybrid поки що не розголошується. Очікується, що гібридна версія буде дешевшою за заряджений Ford Ranger Raptor. Спочатку модель з'явиться в Європі та Австралії, а ось північноамериканський ринок поки що під питанням.


Источник: Фокус
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015