Новости за 19.08.2023

Faraday Future доставила перший електромобіль клієнтуFaraday Future доставила перший електромобіль клієнту
Церемонія вручення відбулася 12 серпня у рамках «Фестивалю спільної творчості розробників», присвяченого прогресу автовиробника.
Компанія Lamborghini розсекретила свій перший електромобільКомпанія Lamborghini розсекретила свій перший електромобіль
Lamborghini Lanzandor надійде у виробництво у 2029 році. Кросовер оснастять кількома електромоторами сумарною потужністю близько 800 сил.
Культовий Toyota Land Cruiser перетворили «будинок на колесах»Культовий Toyota Land Cruiser перетворили «будинок на колесах»
Австралійська компанія EarthCruiser представила шестиколісний компер на базі Toyota Land Cruiser 79 Series. Унікальний «будинок на колесах» під назвою Extreme 330 6x6 побудований на індивідуальне замовлення постійного клієнта.
Розсекречено Mercedes-AMG GT наступного поколінняРозсекречено Mercedes-AMG GT наступного покоління
Новий Mercedes-AMG GT побудують на базі кабріолета Mercedes-AMG SL. Суперкар оснастять 585-сильним двигуном V8, а розгін до сотні займатиме близько 3,5 секунди.
Tesla повернула у продаж базові версії Model S та Model XTesla повернула у продаж базові версії Model S та Model X
Після оновлення 2021 року електромобілі Tesla Model S та Model X були доступні тільки у версіях Long Range та Plaid.
Новий KIA Sorento 2024 змінився до невпізнанняНовий KIA Sorento 2024 змінився до невпізнання
У Південній Кореї відбулася офіційна презентація KIA Sorento 2024. Сімейний кросовер пройшов ґрунтовну модернізацію і незабаром надійде в продаж.
У США показали розкішний концепт Infiniti QX MonographУ США показали розкішний концепт Infiniti QX Monograph
Новий Infiniti QX80 підросте в розмірах і стане виразнішим на вигляд. Позашляховик оснастять потужною турбошісткою.
Нью-Йорк стане першим містом у світі з повністю електричним автопарком таксіНью-Йорк стане першим містом у світі з повністю електричним автопарком таксі
До 2030 року Нью-Йорк планує перевести міський парк каршерингу на електромобілі та транспортні засоби, обладнані під потреби «візочників».
Позашляховик Ineos Grenadier отримає відкриту версію для сафаріПозашляховик Ineos Grenadier отримає відкриту версію для сафарі
Ineos Automotive презентувала нову версію суперпозашляховика Grenadier - Grenadier Safari з брезентовим дахом та двома рядами крісел для любителів африканських пейзажів.
Changan представив недорогий електромобіль у стилі MINIChangan представив недорогий електромобіль у стилі MINI
Changan Lumin надійшов у продаж у Китаї. Електромобіль оснащений 48-сильним електромотором і може розвивати швидкість до 101 км/год.
Китайський автопром збирається перегнати японськийКитайський автопром збирається перегнати японський
У рейтингу експортерів нових автомобілів Китай випередив Німеччину і став другим за величиною постачальником у світі. Тепер у планах китайців - обігнати Японію і стати першим.
Представлений 750-сильний універсал Audi RS6-LE від ABTПредставлений 750-сильний універсал Audi RS6-LE від ABT
Ательє ABT презентувало свій новий проект - універсал Audi RS6-LE. Автомобіль вийде тиражем у 200 екземплярів.
Cтворено дешеві та надзвичайно ємні батареї для електромобілівCтворено дешеві та надзвичайно ємні батареї для електромобілів
Стартап з Мічигану заявляє, що його акумулятор ONE Aries II не містить дорогих нікелю і кобальту.
Працівники Tesla назвали заводи компанії «виробничим пеклом»Працівники Tesla назвали заводи компанії «виробничим пеклом»
Відомо, що Ілон Маск, голова компанії, високо цінує досконалість та ставить перед своїми працівниками амбітні завдання. Проте останні звіти показують, що такий підхід має свою ціну.
Середньорозмірні седани масово провалили краш-тести на безпекуСередньорозмірні седани масово провалили краш-тести на безпеку
Американський страховий інститут безпеки дорожнього руху (IIHS) провів серію краш-тестів середньорозмірних седанів. Основний акцент було зроблено на безпеку задніх пасажирів.
Chery показали експортний спортивний седан Omoda O5 GTChery показали експортний спортивний седан Omoda O5 GT
Новий Chery Omoda O5 GT отримав 1,6-літровий турбомотор і розганяється до 100 км/год за 6 секунд. У нього яскравий дизайн і розширена комплектація.
Грузія посилила правила експорту автомобілів до РосіїГрузія посилила правила експорту автомобілів до Росії
Грузія посилила правила експорту автомобілів Росію. Зокрема, країна заборонила ввезення до РФ європейських автомобілів із ДВС понад 1,9 літра.
Наступне покоління пікапа Nissan Frontier може стати електромобілемНаступне покоління пікапа Nissan Frontier може стати електромобілем
Наступне покоління повнорозмірного пікапа Nissan Frontier може перетворитись на електромобіль, адже японський автовиробник планує випускати чинну генерацію Frontier третього покоління до 2029 року.
Електромобілі Ford зможуть самостійно заряджатися під час рухуЕлектромобілі Ford зможуть самостійно заряджатися під час руху
У патенті описується пристрій, які планують розмістити в дорожньому покритті. Технологія Ford дасть змогу електромобілям заряджатися під час руху.
Stellantis планує інвестувати у літієвий проєкт у КаліфорніїStellantis планує інвестувати у літієвий проєкт у Каліфорнії
Мета інвестицій - бажання автовиробника задовільнити попит на метали для акумуляторів електромобілів.
Японія, Південна Корея та США створять систему оповіщення про перебої у постачанні напівпровідниківЯпонія, Південна Корея та США створять систему оповіщення про перебої у постачанні напівпровідників
Японія, США та Південна Корея планують провести тристоронні переговори, на яких порушуватимуть низку важливих питань співпраці.
Презентовано найекстремальніший суперкар PorscheПрезентовано найекстремальніший суперкар Porsche
Суперкар Ruf CTR 3 Evo створено на базі Porsche Cayman. Купе оснащене 800-сильним турбомотором і здатне розвинути швидкість понад 380 км/год.
Tesla щодня отримує понад 1000 бронювань на CybertruckTesla щодня отримує понад 1000 бронювань на Cybertruck
Стабільно велика кількість бронювань щомісяця свідчить про значний попит на унікальну машину.
Ford та партнери планують збудувати в Канаді завод із виробництва акумуляторних матеріалівFord та партнери планують збудувати в Канаді завод із виробництва акумуляторних матеріалів
Очікується, що підприємство вироблятиме 45 000 тонн катодно-активних матеріалів (КАМ) на рік для електромобілів Ford.
Pininfarina представила екстремальний суперкар B95Pininfarina представила екстремальний суперкар B95
Pininfarina B95 отримала незвичайний дизайн з аеродинамічними екранами спереду. Суперкар оснащений чотирма електромоторами потужністю 1900 сил і може розганятися до сотні за 2 секунди.
Little Car Company показала електромобіль у стилі класичного BentleyLittle Car Company показала електромобіль у стилі класичного Bentley
Компанія The Little Car Company створила зменшену копію Bentley 1929 року та обладнала її електричною силовою установкою.
Несподіваний розворот: ціни на паливо в опті охололиНесподіваний розворот: ціни на паливо в опті охололи
Протягом тижня 11-18 серпня оптові ціни перейшли до зниження після двомісячного ралі. Вартість бензину А-95 і ДП за цей період просіла на 0,5-0,75 грн/л, до 46,75 грн/л і 46,00 грн/л, відповідно.
General Motors показав недорогий і економічний кросоверGeneral Motors показав недорогий і економічний кросовер
Wuling Nebula - бюджетний 4,6-метровий кросовер з оригінальною передньою частиною. Модель запропонують виключно в гібридному виконанні.
В Україні розпочали виробництво прототипу вітчизняного бронеавтомобіля InguarВ Україні розпочали виробництво прототипу вітчизняного бронеавтомобіля Inguar
Українська компанія Inguar Defence почала виробляти прототип одноіменного бронеавтомобіля.
Mullen анонсував екстремальний електричний кросоверMullen анонсував екстремальний електричний кросовер
Mullen Automotive анонсував свій перший серійний електромобіль. Мова йде про спортивний кросовер з екстремальними характеристиками, офіційна презентація якого запланована на 20 серпня.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015