General Motors показав недорогий і економічний кросовер

18:06 19.08.2023
General Motors показав недорогий і економічний кросовер

Опубліковано офіційні фото Wuling Nebula. Недорогий кросовер надійде в продаж з осені за ціною від 13 700 доларів. Про це повідомляє сайт CarNewsChina.

Новий Wuling Nebula - бюджетний кросовер С-класу з оригінальним дизайном. У нього вигнутий капот і рельєфні боковини. Широка решітка радіатора поєднується з «двоповерховою» світлодіодною оптикою, а ліхтарі розтягнуті на всю ширину кузова. За розмірами авто можна порівняти з Toyota RAV4 і Mitsubishi Eclipse Cross.

Габарити Wuling Nebula 2023:

Салон Wuling Nebula поки не розсекречено, але відомо, що на передній панелі встановлять два дисплеї. Також відомо, що серед доступних для кросовера опцій будуть великий панорамний дах і камери кругового огляду, а 17-дюймові диски стануть стандартними.

Кросовер Wuling Nebula оснастять гібридною установкою, що складається з 2,0-літрової бензинової четвірки на 136 к.с. і електромотора. Привід у авто буде виключно переднім.

Нагадаємо, що бренд Wuling створений концернами General Motors і SAIC. Він робить ставку на дешеві електромобілі, але випускає і бензинові моделі.


Источник: Фокус
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015