Новости за 18.07.2023

Peugeot показала зовнішність електричного кросовера e-3008Peugeot показала зовнішність електричного кросовера e-3008
Керівник бренду Лінда Джексон нещодавно підтвердила, що e-3008 стане першим Peugeot, який розміститься на новій платформі STLA Medium материнської компанії Stellantis для суто електричних транспортних засобів.
Chevrolet показала недорогий сімейний кросовер TraverseChevrolet показала недорогий сімейний кросовер Traverse
Кросовер Chevrolet Traverse став соліднішим на вигляд і отримав повністю новий салон. Модель обладнана потужним турбомотором.
Новий кросовер Ford Explorer помічено без камуфляжуНовий кросовер Ford Explorer помічено без камуфляжу
Видання Motor1 опублікувало кілька шпигунських знімків Ford Explorer 2024 року. Оновлений кросовер помітили під час дорожніх випробувань.
Buick показав оновлений седан RegalBuick показав оновлений седан Regal
Оновлений Buick Regal змінився зовні для китайського ринку. Седан запропонують з 1,5- або 2,0-літровими бензиновими двигунами.
Jeep Wrangler перевели на електротягу та перетворили на іграшкуJeep Wrangler перевели на електротягу та перетворили на іграшку
На китайському сайті онлайн-покупок Alibaba продається один із найбільш незвичайних електромобілів у світі - міні-позашляховик Telee Rover.
Американська компанія Czinger представила надшвидкий суперкар 21C V MaxАмериканська компанія Czinger представила надшвидкий суперкар 21C V Max
Czinger 21C V Max збирається побити світовий рекорд із розгону від 0 до 402 км/год із подальшим гальмуванням. Суперкар оснащений 1250-сильною гібридною установкою та може розганятися від 0 до 100 км/год за 1,8 секунди.
Названо дату фіналу світового чемпіонату BMW Motorrad із кастомайзингуНазвано дату фіналу світового чемпіонату BMW Motorrad із кастомайзингу
Компанія BMW Motorrad, що відповідає в BMW AG за виробництво мотоциклів, опублікувала інформацію про майбутній чемпіонат із катосмайзингу.
Китайці показали сімейний електромобіль із запасом ходу 750 кмКитайці показали сімейний електромобіль із запасом ходу 750 км
Hycan V09 буде доступний у кількох модифікаціях і зможе проїхати до 750 км на одному заряді. Для пасажирів на другому ряду будуть доступні електрорегулювання сидінь, а також масаж, підігрів і вентиляція.
Мерія Харкова хоче придбати в кредит 30 електробусівМерія Харкова хоче придбати в кредит 30 електробусів
На позачерговій сесії Харківської міської ради депутати проголосували за взяття кредиту у Європейському інвестиційному банку для придбання електробусів.
На продаж виставили ексклюзивний Bentley знаменитого співакаНа продаж виставили ексклюзивний Bentley знаменитого співака
Bentley S1 Continental Drophead Coupe належав вокалісту гурту Jamiroquai Джею Кею. Свого часу в цьому авто знімалася Гайді Клум.
Електроседан Xiaomi зможе проїжджати до 800 км без підзарядкиЕлектроседан Xiaomi зможе проїжджати до 800 км без підзарядки
Запас ходу топової модифікації досягне 800 км у китайському вимірювальному циклі CLTC. Повнопривідна версія з тією ж батареєю проїжджатиме 600-650 км.
Ferrari Purosangue отримав масштабну версію за 16 тисяч доларівFerrari Purosangue отримав масштабну версію за 16 тисяч доларів
Збірка кожної зі 199 масштабних моделей Ferrari Purosangue займає понад 300 годин роботи. Базова версія доступна за 15 995 доларів, а топова модифікація Bespoke - за 20 795 доларів.
Mazda відмовилась від випуску електромобілів у СШАMazda відмовилась від випуску електромобілів у США
Новий генеральний директор компанії Масахіро Моро заявив, що японський автовиробник планує відтермінувати до 2028 року локалізацію виробництва електромобілів у Північній Америці.
Автомобілі Tesla спричинили смерть майже 400 людейАвтомобілі Tesla спричинили смерть майже 400 людей
Загалом було зафіксовано 393 випадки смертей. Проте більшість з них сталися через наїзди та водіння у нетверезому стані, що є проблемою, яка не обмежується лише автомобілями Tesla.
Заряджений універсал Audi RS6 помітили на трасі НюрбургрингЗаряджений універсал Audi RS6 помітили на трасі Нюрбургринг
Audi RS6 GT складе конкуренцію найшвидшим універсалам на планеті. Новинку можуть оснастити 700-сильним двигуном, а розгін від 0 до 100 км/год становитиме близько 3,2 секунди.
Південна Корея виділяє Україні машини для гуманітарного розмінуванняПівденна Корея виділяє Україні машини для гуманітарного розмінування
До кінця поточного року Україна отримає 10 машин для гуманітарного розмінування завдяки підтримці Південної Кореї.
Geely і Volvo готують стильний і потужний гібридний кросоверGeely і Volvo готують стильний і потужний гібридний кросовер
Новий LynkCo 06 змінився зовні та став виразнішим на вигляд. Кросовер отримав економічну гібридну версію потужністю 299 к.с.
Електромобілі Tesla будуть дружити з технікою Apple по-новомуЕлектромобілі Tesla будуть дружити з технікою Apple по-новому
Вважається, що в американських електромобілях відсутній протокол CarPlay через конфлікт між генеральним директором Tesla Ілоном Маском та СЕО Apple Тімом Куком.
На тестах помічено дивний прототип Nissan PathfinderНа тестах помічено дивний прототип Nissan Pathfinder
У автомобіля частково випотрошена передня частина. Відсутня решітка радіатора, бампер та облицювання. При цьому на місці переднього бампера закріплено товсту пластину з алюмінію.
На продаж виставили неймовірно рідкісний спорткар Mercedes-AMGНа продаж виставили неймовірно рідкісний спорткар Mercedes-AMG
Дах спорткара замінили на стійку з карбону, як у перегонових болідів «Формули-1». Автомобіль здатний розганятися від 0 до 100 км/год за 3,8 секунди та розвивати швидкість майже 310 км/год.
Hyundai показав нове покоління кросовера Santa FeHyundai показав нове покоління кросовера Santa Fe
Абсолютно новий SANTA FE від Hyundai, демонструє сміливий дизайн та оптимізований для автовласників, що люблять активний спосіб життя.
Електромобіль BMW i5 дебютував на Фестивалі швидкості у ГудвудіЕлектромобіль BMW i5 дебютував на Фестивалі швидкості у Гудвуді
Виробництво та продажі електричного i5 почнуться у жовтні разом із моделлю з ДВЗ, пізніше до них приєднається пара гібридів.
Двомісний літаючий електромобіль Doroni Aerospace H1 здійснив перший пілотований політДвомісний літаючий електромобіль Doroni Aerospace H1 здійснив перший пілотований політ
Компанія Doroni Aerospace успішно завершила перший пілотований політ свого персонального електричного літального апарату з вертикальним зльотом та посадкою (eVTOL).
На продаж виставили дуже рідкісний німецький спорткар 80-хНа продаж виставили дуже рідкісний німецький спорткар 80-х
Спорткар заснований на представницькому седані Opel Senator, а його зовнішність розробив італійський дизайнер. Під капотом розташований 177-сильний двигун, а розгін від 0 до 100 км/год займає 10,1 секунди.
У США впали ціни на вживані автомобіліУ США впали ціни на вживані автомобілі
Ціни на старі електромобілі падають швидше і суттєвіше, ніж на ринку автомобілів з двигунами внутрішнього згорання. Одна з головних причин - зниження цін на нові Tesla.
General Motors готує новий бюджетний електрокарGeneral Motors готує новий бюджетний електрокар
Компактний Wuling HongGuang Mini EV отримає більшого та просторішого побратима. Він буде оснащений 41-сильним мотором, а його ціна складе не більш ніж 10 000 доларів.
На британському заводі Cummins зібрано перший газовий двигунНа британському заводі Cummins зібрано перший газовий двигун
Завод Cummins в англійському місті Дарлінгтон вперше за свою 58-річну історію розпочав випуск двигунів, що працюють на природному газі.
Кросовери Toyota RAV4 відкликають через заводський дефектКросовери Toyota RAV4 відкликають через заводський дефект
Дефект призводить до того, що на гібридних кросоверах відбувається замикання. Toyota вже намагалася вирішити проблему, але спроба виявилася невдалою.
ООН і Канада передали 16 автомобілів для відновлення УкраїниООН і Канада передали 16 автомобілів для відновлення України
Програма розвитку ООН (ПРООН) в Україні в партнерстві з урядом Канади передала 16 спеціально обладнаних автомобілів для оперативного реагування на потреби відновлення та реконструкції регіонів Укараїни.
Електричний кросовер MINI Aceman помітили під час тестівЕлектричний кросовер MINI Aceman помітили під час тестів
Фотографи помітили новий електричний кросовер MINI Aceman під час випробувань на півдні Європи.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015