Hyundai показав нове покоління кросовера Santa Fe

18:09 18.07.2023
Hyundai показав нове покоління кросовера Santa Fe

Сьогодні Hyundai Motor Company представила радикально оновлений SANTA FE. Середньорозмірний SUV п'ятого покоління зберігає свою фірмову привабливість та поєднання природи та міста, водночас впроваджуючи значні оновлення, сформовані на основі аналізу останніх тенденцій зі стилю життя на свіжому повітрі.

Для моделі SANTA FE, Hyundai Motor застосував нетрадиційний підхід із типологією дизайну, що базується на стилі життя, щоб максимально збільшити об'єм задньої частини та краще пристосуватись до активного відпочинку на природі та у місті. Як наслідок, нова модель може похвалитися делікатно продуманим зовнішнім дизайном, просторим та функціональним інтер’єром, який стає ще більш функціональним з відкритими дверями багажника, що забезпечить користувачам простір, схожий на терасу.

«Новий SANTA FE - це позашляховик, який відображає ідеальний баланс між міським життям та природою, справляючись з будь-якими завданнями - від активних сімейних подорожей до автокемпінгу», - говорить СангЮп Лі, виконавчий віцепрезидент та керівник глобального дизайн-центру Hyundai. «Завдяки подовженій колісній базі, просторому салону та терасі, яка постає при відкритих задніх дверях, новий Santa Fe використовує сильні сторони позашляховика, пропонуючи більше універсальності, ніж будь-коли раніше, а також преміальний клієнтський досвід».

Максимізація присутності завдяки сильному та унікальному зовнішньому дизайну.

Кубоподібна форма та виразний силует нового SANTA FE, обумовлені довгою колісною базою та широким проємом задніх дверей.

Передня частина автомобіля створює відчуття величі, завдяки високому капоту, Н-подібним фарам і сміливим, гострим крилам. Н-подібні фари гармонійно поєднуються з Н-подібним дизайном нижньої частини, що додає візуальної завершеності. Н-подібні елементи дизайну переосмислюють емблему Hyundai у формі літери «H».

Подовжена колісна база поєднується з сміливою лінією даху, об'ємним простором навколо крил, різкоокресленими колісними арками та 21-дюймовими колесами. Все це надає цьому позашляховику міцного та авантюрного вигляду.

Задня частина, що вирізняється більшим проємом задніх дверей - лаконічніша, що врівноважує загальний дизайн екстер'єру. Н-подібні задні ліхтарі уніфіковані з передніми Н-подібними фарами, щоб створити гармонію та забезпечити виразну присутність SANTA FE на дорозі вдень та вночі.

Подовжені задні двері та просторий салон забезпечують найбільшу, у своєму класі, місткість.

Новий салон SANTA FE пропонує достатньо місця для людей, що люблять подорожі та їхнього спорядження, а також багато простору для комфортного перебування на свіжому повітрі. Збільшені задні двері створюють просторий салон з відчуттям тераси в задній частині, коли вони відчинені. Повністю складені сидіння другого та третього ряду забезпечують найкращий у своєму класі внутрішній простір. Всі ці атрибути дозволяють користувачам безперешкодно насолоджуватися перебуванням на природі.

Ця особливість, у міських умовах, дозволить сім'ям використовувати задній простір для широкого спектра цілей: покупка продуктів, матеріалів для декорації оселі, спорт і відпочинок, садівництво, сімейні виїзди й перевезення домашніх тварин.

Вишуканий інтер'єр приємно дивує, контрастуючи з виразним екстер'єром. Дизайн інтер'єру підкреслює горизонтальні та вертикальні лінії, а дизайн у вигляді літери Н на панелі приладів та дефлекторах салону підсилює відчуття відкритості та створює унікальну чуттєвість.

Про вишуканість інтер'єру нового SANTA FE свідчать різноманітні високотехнологічні функції, зокрема панорамний вигнутий дисплей та подвійна бездротова зарядка. Вигнутий дисплей з'єднує 12,3дюймову парель приладів з інформаційно-розважальною системою, надаючи відчуття розкоші.

Крім того, яскраві кольори сидінь та оббивки доповнюють відчуття простору, а приємні на дотик дерев'яні деталі салону та сидіння зі шкіри наппа з витонченою вишивкою додають вишуканого стилю.

У новому позашляховику також використано низку екологічно-чистих матеріалів. Замшеве оздоблення, килимки та спинки сидінь другого і третього ряду виготовлені з переробленого пластику, а торпедо та карти дверей з екошкіри.

Кольори інтер'єру та екстер'єру, натхненні природним світлом, підкреслюють унікальний стиль нового SANTA FE, привносячи натхнення та життєву енергію у повсякденне життя та пригоди у місті та на природі.

Світова прем'єра нового Santa Fe відбудеться у серпні на YouTube-каналі Hyundai.


Источник: Hyundai
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015