Новости за 17.11.2023

У Китаї надійшов у продаж розкішний сімейний електромобіль Xpeng X9У Китаї надійшов у продаж розкішний сімейний електромобіль Xpeng X9
Xpeng X9 отримав розкішний салон і багате оснащення. Топова версія електричного мінівена здатна проїхати оснащена 503-сильною установкою.
Перший автомобіль з Марокко виявився дешевим аналогом Suzuki JimnyПерший автомобіль з Марокко виявився дешевим аналогом Suzuki Jimny
Моделі типу Suzuki Jimny дуже популярні. А Neo Asi може стати одним із основних конкурентів. Його ціна - близько 15 000 євро.
У США показали незвичайний електропікап Aitekx RobotruckУ США показали незвичайний електропікап Aitekx Robotruck
Дизайн Aitekx Robotruck натхненний Tesla Cybertruck, але має свої особливості. Пікап здатний проїхати до 885 км на одному заряді, а розгін до сотні займає 3,7 секунди.
Між Житомирською та Київською областями відновили ще один містМіж Житомирською та Київською областями відновили ще один міст
Завдяки донорам програми UNITED24 відновлено черговий, 21-й міст.
Honda показала недорогий кросовер WR-VHonda показала недорогий кросовер WR-V
Honda WR-V - компактний 4,35-метровий кросовер із виразним дизайном. У нього великий багажник і багате оснащення з безпеки.
Дилери в США відмовляють клієнтів купувати електромобіліДилери в США відмовляють клієнтів купувати електромобілі
Американські автосалони виявилися не готовими до переходу на електромобілі і найчастіше відмовляють клієнтів від їхньої покупки, пропонуючи бензинові моделі.
Rolls-Royce перетворили на розкішний катафалкRolls-Royce перетворили на розкішний катафалк
Катафалк Rolls-Royce Ghost зберіг розкішний салон, оздоблений шкірою і деревом. Під капотом встановлено 570-сильний V12 із турбонаддувом.
Молдова закрила кордон у Могилеві-Подільському для будь-якої агропродукціїМолдова закрила кордон у Могилеві-Подільському для будь-якої агропродукції
Причиною рішення, як вказують у відомстві, названо відсутність у вказаному пункті пропуску працівників Національного агентства з безпеки харчових продуктів Молдови.
На Volkswagen подали до суду через викрадене авто з дитиною всерединіНа Volkswagen подали до суду через викрадене авто з дитиною всередині
Представники Volkswagen відмовилися безплатно надати доступ до місця розташування викраденого авто. Власникам автомобіля довелося заплатити 150 доларів, але послуга виявилася марною.
Словаччина заблокувала пункт пропуску на кордоні з УкраїноюСловаччина заблокувала пункт пропуску на кордоні з Україною
Спілка автоперевізників Словаччини заблокувала прикордонний пункт пропуску Вишнє-Німецьке на кордоні з Україною на знак протесту проти скасування дозволів для українських перевізників.
Lamborghini представили ексклюзивний суперкар для перегонівLamborghini представили ексклюзивний суперкар для перегонів
Lamborghini Huracan STO SC 10 Anniversario має унікальне оформлення салону і кілька інших поліпшень. Суперкар оснащений 640-сильним двигуном і здатний розганятися до сотні за 3 секунди.
Салон Tesla Cybertruck показали у новому відеоСалон Tesla Cybertruck показали у новому відео
Зовнішній вигляд Cybertruck може викликати великі дискусії, але салон виглядає досить звичайним.
Toyota Land Cruiser 70 став електромобілемToyota Land Cruiser 70 став електромобілем
Toyota Land Cruiser 70 оснастили 122-сильним електромотором і невеликою акумуляторною батареєю. Позашляховик зберіг повний привід зі знижувальною передачею.
GAC Motor вивела на ринок електричний кросовер Aion Hyper HTGAC Motor вивела на ринок електричний кросовер Aion Hyper HT
Китайська GAC Motor вивела на ринок третю модель суббренду Hyper - електричний кросовер GAC Aion Hyper HT. Основними його конкурентами називають Tesla Model Y, Xpeng G6 та IM LS6.
Рідкісний спорткар BMW M3 E46 в ідеальному стані виставили на продажРідкісний спорткар BMW M3 E46 в ідеальному стані виставили на продаж
BMW M3 E46 оснащений 343-сильним двигуном і здатний розганятися до сотні всього за 5,2 секунди. За спорткар планують виручити від 65 100 до 76 000 доларів.
Що відомо про екостандарт Євро-7 та як він може вплинути на ринок?Що відомо про екостандарт Євро-7 та як він може вплинути на ринок?
Депутати Європарламенту у листопаді поточного року схвалили запропоновані Єврокомісією рівні викидів шкідливих речовин для легкових автомобілів.
Названо найпопулярніші авто з Китаю в УкраїніНазвано найпопулярніші авто з Китаю в Україні
У сегменті нових автомобілів частка китайських моделей зросла до 15 відсотків. Як правило, українці обирають авто світових виробників, зібрані в Китаї.
Ситуація на кордонах підвищує премії на LPGСитуація на кордонах підвищує премії на LPG
У середині листопада вартість автомобільних партій газу на східних терміналах Польщі та в країнах Балтії не зазнала суттєвих змін.
Експерти назвали електромобілі з найшвидшою зарядкоюЕксперти назвали електромобілі з найшвидшою зарядкою
Експерти назвали електромобілі, власникам яких не доводиться чекати кілька годин, поки їхнє авто зарядиться. До рейтингу увійшли 43 сучасні моделі.
«Квадратні» автомобілі небезпечніші для пішоходів«Квадратні» автомобілі небезпечніші для пішоходів
Пішоходи, збиті «квадратними» автомобілями, з більшою ймовірністю отримають серйозні травми або загинуть, ніж пішоходи, збиті більш обтічними автомобілями.
Презентовано новий Subaru Forester 2024Презентовано новий Subaru Forester 2024
Новий Subaru Forester 2024 став виразнішим на вигляд і дещо підріс у розмірах. Кросовер просторіший всередині та отримав сучасні опції.
У Харківській області відновлять ще три мостиУ Харківській області відновлять ще три мости
З початку повномасштабного російського військового вторгнення на Харківщині зруйновано або повністю знищено 27 мостів. Із них 19 уже відновлюються.
Volkswagen передасть 40 електромобілів ВатикануVolkswagen передасть 40 електромобілів Ватикану
Електромобілі Volkswagen ID.3, ID.4 та ID.5 передадуть Ватикану для скорочення викидів вуглекислого газу. До 2030 року країна має намір відмовитися від автомобілів із ДВЗ.
Американці назвали бренди, автомобілі яких купувати найприємнішеАмериканці назвали бренди, автомобілі яких купувати найприємніше
Аналітики американського видання JDPower розкрили список з автовиробників, процесом купівлі автомобілів яких жителі країни задоволені найбільше.
Лінійку Lucid Motors розширив кросовер GravityЛінійку Lucid Motors розширив кросовер Gravity
Сімейний електрокросовер Lucid Gravity запропонують у версіях на 6 і 7 місць. Топовий варіант моделі зможе розганятися до 100 км/год за 3,5 секунди і буксирувати 2,7-тонний причіп.
Звідки та за скільки привозять вживані авто з-за кордону?Звідки та за скільки привозять вживані авто з-за кордону?
Обсяги імпорту автотранспорту попри усі труднощі поступово зростають: на початку цього року в Україну прибувало близько 10 тисяч автомобілів в місяць, за підсумками жовтня на митне оформлення було подано понад 27 тисяч вживаних легкових транспортних засоб
Хетчбек Honda Civic отримав нестандартний тюнінгХетчбек Honda Civic отримав нестандартний тюнінг
Mitsuoka M55 присвячений 55-річчю японського автовиробника. Новинка заснована на Honda Civic 11-го покоління, але має дизайн у стилі Dodge Challenger.
Митники фіксують збільшення черг вантажівок на словацькому напрямкуМитники фіксують збільшення черг вантажівок на словацькому напрямку
На Закарпатті митниця зафіксувала збільшення черги вантажівок на словацькому кордоні за рахунок фур, що прибувають із польського напрямку.
Розкрито подробиці лімузина лідера КитаюРозкрито подробиці лімузина лідера Китаю
Hongqi N701 заснований на серійній моделі, але має безліч відмінностей, включно з інноваційними системами захисту. Для візиту в США було виготовлено два таких авто.
Представництво Stellantis в Україні оголошує тендер на дилерство Брендів CITROEN та OPEL в ЖитомиріПредставництво Stellantis в Україні оголошує тендер на дилерство Брендів CITROEN та OPEL в Житомирі
Незважаючи на всі перепони, представництво Stellantis в Україні продовжує розвивати дилерську мережу власних Брендів та залучати до роботи нових надійних партнерів.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015