Лінійку Lucid Motors розширив кросовер Gravity

17:26 17.11.2023
Лінійку Lucid Motors розширив кросовер Gravity

Лінійку Lucid Motors розширила ще одна модель - до седана Air приєднався кросовер Gravity. Його презентували на автошоу в Лос-Анджелесі, а виробництво електрокара стартує під кінець 2024 року. Подробиці новинки розкрили на офіційному сайті Lucid.

Новий Lucid Gravity - великий електрокросовер із трьома рядами сидінь. Модель вартістю приблизно від $80 000 кине виклик Tesla Model X і Mercedes EQS SUV.

Кросовер Lucid Gravity побудований на платформі моделі Air. П'ятиметрове авто вирізняється елегантним обтічним дизайном з плавними лініями кузова і тоненькою діодною оптикою. Дах виконано скляним.

У салоні на передній частині салону встановлено 34-дюймовий вигнутий OLED-дисплей і окремий сенсорний екран.

Електромобіль Lucid Gravity запропонують у версіях на 6 і 7 місць. Крісла першого ряду можуть бути доповнені електроприводом, вентиляцією і висувними підставками для відпочинку ніг. Об'єм багажника зі складеними сидіннями становить 3171 л, є і відсік спереду.

Характеристики Lucid Gravity повністю не опублікували, але заявлено, що найшвидша версія моделі зможе розігнатися до 100 км/год за 3,5 с.

Запас ходу сягне 708 км. 900-вольтна архітектура дасть змогу швидко зарядитися на 45% (320 км пробігу) всього за 15 хвилин.

Крім того, електрокросовер зможе буксирувати 2,7-тонний причіп і отримає пневмопідвіску зі змінним кліренсом.

Lucid продовжить розширювати свій модельний ряд - вже ведеться розробка електропікапа.


Источник: Фокус
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015