Новости за 17.06.2023

Електричний кросовер Acura ZDX помітили під час тестівЕлектричний кросовер Acura ZDX помітили під час тестів
Кросовер Acura ZDX повернеться на ринок та стане електромобілем. Модель розробляють разом із концерном General Motors.
Позашляховик від Xiaomi вийде на ринок під брендом BAICПозашляховик від Xiaomi вийде на ринок під брендом BAIC
У базі міністерства промисловості Китаю опублікували інформацію про новий хардкорний позашляховик місцевої компанії BAIC Motor - Stone 01 EREV.
Новий Volkswagen Tiguan 2024 показали на перших офіційних фотоНовий Volkswagen Tiguan 2024 показали на перших офіційних фото
Новий Volkswagen Tiguan підросте в розмірах, а дизайн кардинально зміниться. Лінійка моделі отримає плагін-гібриди.
Ford Puma оновиться вже наступного рокуFord Puma оновиться вже наступного року
Наступного року оновлений субкомпактний кросовер отримає зовнішнє оновлення й електричну версію.
BMW M відмовляється від коробки з подвійним зчепленнямBMW M відмовляється від коробки з подвійним зчепленням
Підрозділ BMW M, який спеціалізується на випуску високопродуктивних моделей німецької марки, оголосив про відмову від коробок передач з подвійним зчепленням.
В Китаї показали електрокросовер Docan V07В Китаї показали електрокросовер Docan V07
Docan V07 оснащений двома електромоторами сумарною потужністю 381 к.с. Електрокросовер зможе проїхати на одному заряді від 440 до 560 км.
Капіталізація Tesla піднялась на 240 мільярдів доларівКапіталізація Tesla піднялась на 240 мільярдів доларів
Рекордна 13-денна серія зростання акцій Tesla завершилася в середу, коли акції закрилися з невеликим падінням після періоду, коли американський автовиробник додав до своєї вартості понад 200 мільярдів доларів.
Renault інтригує новим флагманом RafaleRenault інтригує новим флагманом Rafale
Автомобіль має форму купеподібного SUV, а назву - легендарного літака.
Lucid Air спалахнув в очікуванні масштабного тест-драйвуLucid Air спалахнув в очікуванні масштабного тест-драйву
Американська компанія Lucid вирішила провести масштабний тест-драйв своїх електромобілів. Але ця подія була затьмарена спалахом седана Air Pure.
Представлено футуристичний електричний седан AehraПредставлено футуристичний електричний седан Aehra
Седан Aehra увійде до преміального сегмента електромобілів і запропонує разючі характеристики. Електромобіль зможе розганятись до сотні приблизно за 3 секунди.
РНБО долучилася до боротьби з російським пальним в УкраїніРНБО долучилася до боротьби з російським пальним в Україні
В апараті Ради національної безпеки і оборони відбулося чергове засідання робочої групи з питань недопущення обходу санкцій щодо можливого постачання пального з російської федерації на митну територію України.
Дебютував перший іспансько-китайський електричний автобусДебютував перший іспансько-китайський електричний автобус
На нещодавньому Глобальному саміті громадського транспорту UITP у Барселоні дебютував перший спільний продукт обох компаній - міський 12-метровий автобус з низькою підлогою Nelec.
Гіперкар Rimac Nevera почали доставляти американським клієнтамГіперкар Rimac Nevera почали доставляти американським клієнтам
Rimac Automobili почала доставляти гіперкар Rimac Nevera на північноамериканський ринок. З Хорватії до США автомобіль вартістю 3 мільйони доларів супроводжувала команда виробника.
Citroen готує новий бюджетний електромобільCitroen готує новий бюджетний електромобіль
Новий Citroen e-C3 зможе проїхати на одному заряді понад 300 км. Це буде один з найдешевших повноцінних електромобілів концерну Stellantis.
Tatra Trucks показала кемпер із натурального дереваTatra Trucks показала кемпер із натурального дерева
На найбільшій міжнародній виставці позашляховиків та експедиційних автомобілів можна було побачити новий кемпер на чеському шасі Tatra Phoenix 4x4.
Компанія Nio представила «розумний» електричний універсал ET5 Touring EditionКомпанія Nio представила «розумний» електричний універсал ET5 Touring Edition
Китайська компанія Nio офіційно оголосила вартість автомобіля Nio ET5 Touring Edition, який китайські ЗМІ назвали першим у світі «розумним» електричним універсалом.
Українці почали частіше купувати автомобілі з КитаюУкраїнці почали частіше купувати автомобілі з Китаю
Усього за минулий місяць в Україну ввезли 603 нові автомобілі та ще 261 авто з пробігом. Більшу частину сегмента займають повністю електричні моделі.
Електричний кросовер KIA EV9 випробували морозами ШвеціїЕлектричний кросовер KIA EV9 випробували морозами Швеції
KIA відправила свій новий флагманський кросовер EV9 на випробування до Швеції. Цією серією тестів бренд планує довести, що електромобілі так само впевнено почуваються на снігу та холоді, як традиційні автомобілі.
Nissan запатентував новий «розумний» логотипNissan запатентував новий «розумний» логотип
Компанія Nissan опинилася у центрі чергового бурхливого обговорення у соціальних мережах. Причиною дискусії стала патентна заявка на новий логотип: дві вертикальні та три горизонтальні чорні смуги на білому тлі.
Розсекречено новий недорогий кросовер ChevroletРозсекречено новий недорогий кросовер Chevrolet
Кросовер Chevrolet Equinox повернувся до гранованого дизайну та став виразнішим на вигляд. Бензинову модель випускатимуть паралельно з електричним Equinox.
Встановлено світовий рекорд з розгону та гальмування 0-400-0Встановлено світовий рекорд з розгону та гальмування 0-400-0
Гіперкар Koenigsegg встановив рекорд у вправі 0-400-0 км/год. Regera знову стала найшвидшим автомобілем у розгоні до 400 км/год із подальшою повною зупинкою.
Автомобілі Mercedes-Benz отримають доступ до ChatGPTАвтомобілі Mercedes-Benz отримають доступ до ChatGPT
Власники автомобілів Mercedes-Benz у США зможуть використати ChatGPT. Чат-бот виступить доповненням до основного помічника.
Опубліковано перші фото нового кросовера Great Wall для ЄвропиОпубліковано перші фото нового кросовера Great Wall для Європи
Новий Wey Latte оснащений 326-сильною гібридною установкою та повним приводом. Серед витрат палива становитиме менше 6 л на 100 км.
Renault Kangoo став бестселером серед електромобілів у своєму сегментіRenault Kangoo став бестселером серед електромобілів у своєму сегменті
Електромобілі Renault Kangoo лідирують з продажу у своєму класі, починаючи з 2011 року. Це перша модель на електротязі, яку було удостоєно почесного звання «Міжнародний фургон року».
У США представили Subaru Ascent 2024-го модельного рокуУ США представили Subaru Ascent 2024-го модельного року
Попри те, що в Америці рестайлінги проходять щороку, цього разу оновилась лише ціна - вона виросла.
Ателье Manhart Performance презентувало своє бачення BMW M3 TouringАтелье Manhart Performance презентувало своє бачення BMW M3 Touring
Тюнінг BMW M3 Touring підвищив потужність двигуна до 650 к. с. Універсал отримав карбоновий обвіс і доопрацьовану підвіску.
Xbox розфарбують у кольори культових спортивних автомобілів PorscheXbox розфарбують у кольори культових спортивних автомобілів Porsche
Porsche спільно з Microsoft випустять спеціальну версію ігрової приставки Xbox - Xbox Series X. Консолі цієї серії пофарбують у кольори ліврей споркарів 917, 911 GT1 та останнього ралійного 968.
Тіньовий ринок пального зріс на 10-15%Тіньовий ринок пального зріс на 10-15%
Комітет Верховної Ради з питань фінансів, податкової та митної політики на засіданні, яке заплановано на 27 червня, розгляне питання нелегального обігу на ринку пального і ухиляння від сплати податків на ньому.
На продаж виставили рідкісний позашляховий пікап VolkswagenНа продаж виставили рідкісний позашляховий пікап Volkswagen
Volkswagen T3 Doka TriStar заснований на фургоні Transporter та був випущений обмеженим тиражем. Автомобіль оснащується 2,1-літровим опозитним двигуном потужністю 112 сил та доповнений системою повного приводу.
Оновлений VW Golf GTI втратить механічну коробку передачОновлений VW Golf GTI втратить механічну коробку передач
Він матиме лише автоматичну коробку передач, якщо норми викидів Euro-7 будуть затверджені в їх поточній формі.
Hyundai розсекретила технічні характеристики бюджетного кросовера ExterHyundai розсекретила технічні характеристики бюджетного кросовера Exter
Компанія Hyundai показала салон та розкрила оснащення нового бюджетного кросовера Exter, прийом замовлень на який відкрився в Індії місяць тому.
Девід Бекхем створив нові кольори для MaseratiДевід Бекхем створив нові кольори для Maserati
Maserati розширила програму персоналізації за рахунок двох нових кольорів, розроблених Девідом Бекхемом. Вони включені до колекції Fuoriserie DB Essentials, яка доступна для спорткару MC20 та кросовера Grecale.
В Англії висловилися проти освітлення статуї голого чоловікаВ Англії висловилися проти освітлення статуї голого чоловіка
«Статуя Йоксман» - близько восьми тонн литої бронзи - встановлена біля однойменного села на жвавій автостраді в Саффолку 2021 року. Тепер до неї пропонують додати ще й підсвітку.
Нова російська «Лада» не завелась на презентаціїНова російська «Лада» не завелась на презентації
Керівник російського «АвтоВАЗу» представив нову Lada Aura на Петербурзькому економічному форумі (ПМЕФ), але вона не завелась.
Компанія Audi визнала відставання на ринку електромобілівКомпанія Audi визнала відставання на ринку електромобілів
До 2025 року Audi планує вивести на ринок понад 20 нових моделей. Більшість з них будуть електричними.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015