На продаж виставили рідкісний позашляховий пікап Volkswagen

17:55 17.06.2023
На продаж виставили рідкісний позашляховий пікап Volkswagen

У США на продаж виставили рідкісний пікап Volkswagen T3 Doka. Автомобіль має відмінний стан і зберіг більшість оригінальних деталей. Подробиці про авто розповіли в оголошенні на Facebook.

Цей Volkswagen T3 Doka TriStar 1989 року випуску заснований на фургоні Transporter третього покоління та відрізняється безліччю доробок. Зовні цю модифікацію можна розпізнати за новим кузовним обвісом та наявністю вантажної платформи.

Авто має чотири двері, три складні тумби та запасне колесо у вантажній платформі. Пікап навіть відповідає сучасним нормам щодо шкідливих викидів у Каліфорнії.

Volkswagen T3 Doka TriStar пофарбований у червоний колір Tor nado Red. На кузові є пластиковий позашляховий обвіс, який захищає лакофарбове покриття.

Останні сім років автомобіль стояв у гаражі. Рідкісний пікап продають через смерть його власника.

На Volkswagen T3 Doka TriStar встановлені 16-дюймові колісні диски AT Italia. Вони взуті у позашляхові шини Pirelli Scorpion ATX.

Пікап оснащений 2,1-літровим опозитним бензиновим двигуном потужністю 112 к.с. і 174 Нм крутного моменту. Він працює у парі з п'ятиступінчастою механічною коробкою перемикання передач. Потужність передається на чотири колеса завдяки системі повного приводу Syncro.

Інтер'єр розрахований на п'ять посадкових місць. Сидіння виконані із сірої тканини.

Автомобіль відмінно зберігся та не потребує ремонту. Його пробіг з новим двигуном становить 13 873 км. За цей рідкісний пікап просять $40 000.


Источник: Фокус
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015