Новости за 15.11.2023

Платні номерні знаки на авто стали дорожчимиПлатні номерні знаки на авто стали дорожчими
В Уряді ухвалили зміни щодо вартості платних номерних знаків. Тепер деякі визначені комбінації коштуватимуть значно більше, ніж раніше.
Toyota представила «зелений» ProAce Max і анонсувала Hilux HybridToyota представила «зелений» ProAce Max і анонсувала Hilux Hybrid
У Toyota сьогодні день анонсів: разом із новим кросовером Crown Signia компанія представила електричний фургон ProAce Max та анонсувала гібридний пікап Hilux.
Toyota Camry змінила поколінняToyota Camry змінила покоління
Toyota представила 9-те покоління седана Camry, який тепер буде доступний виключно як гібрид.
Повністю розсекречено перший автомобіль XiaomiПовністю розсекречено перший автомобіль Xiaomi
Новий Xiaomi SU7 - обтічний електричний седан із запасом ходу до 800 км. Топова 673-сильна версія здатна розвинути 265 км/год.
В Tesla збільшать кількість компонентів в автомобілях з ІндіїВ Tesla збільшать кількість компонентів в автомобілях з Індії
Американський виробник електромобілів Tesla Inc планує подвоїти кількість компонентів, що імпортуються з Індії, заявив у вівторок міністр торгівлі Індії Піюш Гоял.
Британці представили електромобіль для перевезень із ресурсом понад 20 роківБританці представили електромобіль для перевезень із ресурсом понад 20 років
WEVC eCV1 отримав кузов із переробленого алюмінію і має мінімальний рівень шкідливих викидів. Фургон може надійти у виробництво вже у 2025 році.
Які ціни на паркування авто та основні нюанси в аеропортах ПольщіЯкі ціни на паркування авто та основні нюанси в аеропортах Польщі
Найвідвідуваніші аеропорти в Польщі розташовані в таких містах, як Варшава, Краків і Катовіце. Тож розповідаємо, скільки коштують послуги паркування поблизу цих повітряних воріт.
На ринок виходять дві нові моделі SkodaНа ринок виходять дві нові моделі Skoda
Skoda Superb і Kodiaq дебютували на ринку зі 150-сильним турбодизелем. Моделям істотно розширили комплектацію.
Polestar обіцяє «по-справжньому кліматично нейтральний» електромобільPolestar обіцяє «по-справжньому кліматично нейтральний» електромобіль
У 2020 році компанія Polestar запустила десятирічну програму, спрямовану на зниження шкідливого впливу на довкілля.
У нових Mercedes-Benz GLC може вилітати склоУ нових Mercedes-Benz GLC може вилітати скло
Німецька компанія повідомила Національне управління безпеки дорожнього руху США (NHTSA), що на семи GLC 300 неправильно вклеєно лобове, заднє та бічні стекла.
Toyota показала преміальний сімейний кросовер Crown SigniaToyota показала преміальний сімейний кросовер Crown Signia
Нова Toyota Crown Signia - 5-метровий преміальний кросовер із багатою комплектацією. Авто оснащують 245-сильною гібридною установкою.
Tesla відкладає будівництво заводу в МексиціTesla відкладає будівництво заводу в Мексиці
Зі слів Ілона Маска, терміни запуску заводу залежатимуть від темпів відновлення економіки, а поки компанія вважає за краще інвестувати в Техас.
На виставці СCVS показали передові магістральні тягачіНа виставці СCVS показали передові магістральні тягачі
На виставці комерційних автомобілів СCVS, що проходила днями в Ухані, було презентовано чимало цікавих магістральних тягачів, у тому числі з водневими силовими установками.
Найекстремальніший пікап Ford надійшов у виробництвоНайекстремальніший пікап Ford надійшов у виробництво
Ford F-150 Hennessey VelociRaptor 6x6 є найекстремальнішою версією пікапа. Новинка відрізняється наявністю третьої колісної осі та іншими доопрацюваннями.
BMW виготовила у Німеччині свій останній двигун V8BMW виготовила у Німеччині свій останній двигун V8
Моторний завод BMW у Мюнхені виготовив свій останній двигун внутрішнього згорання V8. Тепер потужний завод з виробництва двигунів перетворюється на складальний цех для майбутніх моделей автомобілів, оснащених електроприводом.
Виявлено 28-річну Honda Civic в ідеальному станіВиявлено 28-річну Honda Civic в ідеальному стані
Седан належав 80-річній жінці, яка вчасно обслуговувала автомобіль. Пробіг авто становить лише 159 325 км, а більшість оригінальних запчастин залишилися на місці.
Українські виробники сільгосптехніки блиснули на виставці Agritechnica 2023Українські виробники сільгосптехніки блиснули на виставці Agritechnica 2023
З 12 по 18 листопада в Ганновері проходить найбільша в Європі виставка сільгосптехніки - Agritechnica 2023, на якій досить широко представлені й українські виробники.
Компанія Jiyue офіційно запускає свою дебютну модель електромобіляКомпанія Jiyue офіційно запускає свою дебютну модель електромобіля
Китайський бренд Jiyue, заснований у серпні 2023 року Geely та Baidu, вивів на ринок свою першу модель - кросовер Jiyue 01, який називають конкурентом Tesla Model Y.
Заряджені автомобілі Porsche отримають нову унікальну особливістьЗаряджені автомобілі Porsche отримають нову унікальну особливість
У Porsche придумали, як ще сильніше відрізнити моделі Turbo від інших автомобілів. Для цього було розроблено монотонний герб бренду Turbonite, який дебютує на Panamera 2024 року.
У Німеччині знайшли унікальну колекцію Ford 1980-х роківУ Німеччині знайшли унікальну колекцію Ford 1980-х років
Дилерський центр Auto-Stock Ford в Інгольштаті відкрився у 1960-х роках. Що наштовхнуло власника центру містера Стока зайнятися продажем автомобілів Ford у місті Audi, залишилося загадкою.
Tesla передумала штрафувати покупців CybertruckTesla передумала штрафувати покупців Cybertruck
Спокуса нажитися на охочих придбати такий пікап у діючих учасників черги в системі резервування Tesla напевно виникне, тому компанія спробувала блокувати подібні спекуляції.
Які електромобілі купують у різних регіонах України в жовтніЯкі електромобілі купують у різних регіонах України в жовтні
Українці почали купувати більше нових і вживаних електромобілів. При цьому вибір автомобілістів відрізняється залежно від регіону.
Volvo Trucks представляє оновлений модельний ряд Volvo FL та FEVolvo Trucks представляє оновлений модельний ряд Volvo FL та FE
Середньотоннажні вантажівки Volvo з оновленим дизайном та новими функціями активної безпеки призначені для роботи в міському середовищі, забезпечують ефективні міські перевезення та логістику.
Новий завод CATL дозволить суттєво прискорити виробництво акумуляторів для електромобілівНовий завод CATL дозволить суттєво прискорити виробництво акумуляторів для електромобілів
Китайський гігант з виробництва акумуляторів CATL ввів в експлуатацію новий завод у Гуйчжоу. Загальна площа виробничої бази - близько 0,95 км2, річна потужність - 60 ГВт.год.
Культове авто з фільму «Назад у майбутнє» перетворили на швидкісний електромобільКультове авто з фільму «Назад у майбутнє» перетворили на швидкісний електромобіль
Електромобіль DeLorean DMC-12 оснащений 300-сильним мотором і здатний розігнатися до 100 км/год за 5,4 с. У салоні встановлено два дисплеї.
Ексдизайнер Audi створив китайського конкурента Tesla Model YЕксдизайнер Audi створив китайського конкурента Tesla Model Y
Компанія BYD анонсувала новий електрокросовер Sea Lion 07, створений для конкуренції з Tesla Model Y. Розробкою автомобіля керував колишній головний дизайнер Audi і Lamborghini Вольфганг Еггер.
Українські військові отримають новітні десантно-штурмові машини CaracalУкраїнські військові отримають новітні десантно-штурмові машини Caracal
Німеччина продовжує передавати Україні військову допомогу, тим самим підтримуючи нашу країну у протистоянні російським окупантам.
Wuling Hongguang Mini EV третього покоління офіційно дебютував у КитаїWuling Hongguang Mini EV третього покоління офіційно дебютував у Китаї
У Китаї надійшов у продаж доступний електромобіль Wuling Hongguang Mini EV Macaron. Новинка відрізняється оновленим дизайном і поліпшеним салоном.
В Україні рекордна реєстрація авто з VIP-номерамиВ Україні рекордна реєстрація авто з VIP-номерами
В Україні фіксується рекордний попит на автомобільні VIP-номери. Серед хітів воєнного часу - «бондівські» 0007.
Нова ікона світу люксових SUV: автомобіль Jeep Grand Cherokee в Україні - від 2 615 400 грн.Нова ікона світу люксових SUV: автомобіль Jeep Grand Cherokee в Україні - від 2 615 400 грн.
Зустрічаємо нову й, водночас, таку відому ікону світу люксових SUV - Новий Jeep Grand Cherokee, що вже знаходиться в Україні.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015