Wuling Hongguang Mini EV третього покоління офіційно дебютував у Китаї

16:46 15.11.2023
Wuling Hongguang Mini EV третього покоління офіційно дебютував у Китаї

У Китаї надійшов у продаж доступний електромобіль Wuling Hongguang Mini EV Macaron. Новинка відрізняється оновленим дизайном і поліпшеним інтер'єром. Про це розповіли на сайті CarNewsChina.

Новий Wuling Hongguang Mini EV Macaron отримав яскравий дизайн з компактними передніми фарами та білими акцентами на кузові. Порт для зарядки розташований спереду.

Ззаду встановлено невеликі горизонтальні ліхтарі. Моделі доступна в п'яти кольорах: світло-жовтий манго, молочно-абрикосова кава, зелений авокадо, білий персиковий рожевий і синій ірис.

Габарити Wuling Hongguang Mini EV Macaron:

В інтер'єрі розміщено чотири посадочні місця. Також всередині можна знайти 8-дюймовий дисплей інформаційно-розважальної системи, аудіосистему з двома динаміками та три порти USB. Об'єм багажника становить до 734 літрів.

Wuling Hongguang Mini EV Macaron оснащений електромотором потужністю 41 к.с. і 92 Нм крутного моменту. Максимальна швидкість становить 100 км/год.

Електромобіль оснащений акумуляторною батареєю місткістю 17,3 кВт.год. Запас ходу становить до 215 км на одному заряді.

Wuling Hongguang Mini EV Macaron підтримує швидку зарядку постійним струмом. Вона дає змогу поповнити запас батареї з 30% до 80% за 35 хвилин.

Електрокар уже можна замовити на сайті виробника. Початкова вартість моделі становить 46 800 юанів (6 400 доларів).


Источник: Фокус
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015