У нових Mercedes-Benz GLC може вилітати скло

19:48 15.11.2023
У нових Mercedes-Benz GLC може вилітати скло

Німецька компанія повідомила Національне управління безпеки дорожнього руху США (NHTSA), що на семи GLC 300 неправильно вклеєно лобове, заднє та бічні стекла. Проблему виявили на етапі контролю якості: у результаті розслідування виявилося, що вся справа у неякісному клеї. Вперше про дефект стало відомо у вересні, а власники несправних Mercedes-Benz повідомлять 2 січня.

Mercedes-Benz підкреслив, що неправильне вклеювання впливає на пасивну безпеку нових GLC: при аварії ейрбеги можуть спрацювати некоректно, оскільки не будуть зафіксовані вікнами.

У компанії визнали, що на складальний конвеєр потрапив клей з неправильним маркуванням, а тому будь-яке скло на кросоверах зі списку може випасти під час руху.

У виробничий процес постачальника (EFTEC AG) внесено зміни, щоб подібна помилка не повторилася. Ймовірно, на всі сім Mercedes-Benz GLC 300 буде вклеєно скло з тим же маркуванням. Кампанія по відкликанню розпочнеться на початку січня, всі роботи американські дилери проведуть безкоштовно для власників. Для GLC другого покоління це перше відкликання.


Источник: Мотор
Фото: Carscoops
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015