Новости за 14.10.2023

На європейський ринок вийшли індійські електричні автобуси JBMНа європейський ринок вийшли індійські електричні автобуси JBM
На виставці Busworld Europe 2023 у Брюсселі відбувся європейський дебют передових індійських електробусів марки JBM - низькопідлогового міського Eco-Life та туристичного лайнера Galaxy.
Китайський GAC показав електрокросовер у стилі Tesla Model XКитайський GAC показав електрокросовер у стилі Tesla Model X
GAC Aion Hyper HT стане дешевшою альтернативою Tesla Model X. Електрокросовер оснащений 335-сильною установкою і здатний розганятися до сотні за 5,8 секунди.
Cинтетичне паливо в ЄС отримає серйозні пільгиCинтетичне паливо в ЄС отримає серйозні пільги
Синтетичне паливо вважається екологічною альтернативою звичайному бензину та дизельному паливу, яке повинно дозволити автомобілям із ДВЗ залишатися на дорогах ще довгі роки.
Старий Chevrolet перетворили на затишний будинок на колесахСтарий Chevrolet перетворили на затишний будинок на колесах
Саморобний автобудинок побудований на базі старого вантажного Chevrolet. Проєкт втілили в життя всього за 4 дні і витратили на нього 700 доларів.
Україна відкрила пункт пропуску з невизнаною ПМРУкраїна відкрила пункт пропуску з невизнаною ПМР
На кордоні України та невизнаної республіки ПМР знову відкрили пункт пропуску «Кучурган», але тільки для поїздів.
Alfa Romeo готуює стильного конкурента BMW iXAlfa Romeo готуює стильного конкурента BMW iX
Новий електрокросовер стане наступником моделі Stelvio. Очікується, що новинка отримає потужну електричну силову установку і надшвидку зарядку.
Представлено оновлений Toyota Crown 2024-го модельного рокуПредставлено оновлений Toyota Crown 2024-го модельного року
У 2024 році на ринок вийде оновлений Toyota Crown зі стартовим цінником 40 500 доларів, тобто на 100 доларів дорожчий за актуальну модель.
Чому бензин в Україні дорожчий, ніж у Польщі?Чому бензин в Україні дорожчий, ніж у Польщі?
Пальне в Україні дорожче, ніж у Польщі з однієї простої причини. Про те, що придумала польська влада для того, щоб утримати паливний ринок, розповів експерт з енергетичних питань Сергій Куюн.
Infiniti показала офіційне фото першого електромобіля компаніїInfiniti показала офіційне фото першого електромобіля компанії
Компанія опублікувала тизерне зображення Vision QE - концептуальної версії машини, що стане її першим електромобілем.
Toyota показала компактний позашляховий мінівен X-Van GearToyota показала компактний позашляховий мінівен X-Van Gear
Toyota X-Van Gear пропонує просторий салон із трансформованими сидіннями. Також виробник продемонстрував свій найрозкішніший мінівен Vellfire Spacious Lounge.
Suzuki анонсує випуск літаючих автомобілівSuzuki анонсує випуск літаючих автомобілів
Suzuki займеться виробництвом літаючих автомобілів. Аеромобілі японської марки піднімуться у повітря навесні наступного року.
Subaru представила нову лімітовану версію BRZ TougeSubaru представила нову лімітовану версію BRZ Touge
Subaru BRZ Touge буде випущено обмеженим тиражем у 60 екземплярів. Спорткар здатний розганятися до сотні за 6,3 секунди та розвивати швидкість до 230 км/год.
Електричний кросовер KIA EV5 отримає «гарячу» версію GTЕлектричний кросовер KIA EV5 отримає «гарячу» версію GT
Нові подробиці стосовно компактного електричного кросовера KIA EV5 було розкрито під час першого щорічного Дня електромобілів.
Оптовий ринок: забуте відчуття дефіциту паливаОптовий ринок: забуте відчуття дефіциту палива
Минулий тиждень був дуже напружений для учасників оптового ринку. Вперше з грудня 2022 року трейдери відчули ознаки ситуативної нестачі пропозицій дизпального.
Toyota відродить одразу два культових спорткариToyota відродить одразу два культових спорткари
Культові Toyota Celica і MR2 можуть повернутися на ринок уже найближчими роками. Щонайменше одна зі спортивних моделей буде електричною.
Штучний інтелект від Google скоротив очікування водіїв, керуючи світлофорамиШтучний інтелект від Google скоротив очікування водіїв, керуючи світлофорами
Проєкт під назвою Green Light використовує інформацію про рух транспорту з застосунку «Google Карти», а також штучний інтелект, щоб аналізувати ці дані й оптимізувати роботу світлофорів у містах.
Продажі електромобілів BMW і Mercedes-Benz зросли майже на 80 відсотківПродажі електромобілів BMW і Mercedes-Benz зросли майже на 80 відсотків
У третьому кварталі 2023 року BMW і Mercedes-Benz повідомили про значне зростання продажів своїх електромобілів.
Volvo показали інноваційну гібридну вантажівку з рекордним запасом ходуVolvo показали інноваційну гібридну вантажівку з рекордним запасом ходу
Volvo SuperTruck 2 отримав передові технології та оригінальну конструкцію. Гібридна вантажівка є прототипом, який ляже в основу майбутніх моделей бренду.
Затримки на кордоні розігнали на аукціонах ціни на LPGЗатримки на кордоні розігнали на аукціонах ціни на LPG
Ціни на скраплений газ на торгах Української енергетичної біржі продемонстрували відчутне збільшення 11 жовтня.
Yutong презентував у Брюсселі новітні автобусиYutong презентував у Брюсселі новітні автобуси
На виставці Yutong Bus показав чотири свої новітні автобуси, а також перспективне електричне шасі YEA, яке демонструє надійні та масштабовані рішення для транспорту з нульовим шкідливим викидом.
Названо електромобілі з найбільшим запасом ходуНазвано електромобілі з найбільшим запасом ходу
До рейтингу увійшли 37 електромобілів, які мають величезний запас ходу. Цим моделям не страшні далекі поїздки без підзарядок.
Нова модель Lancia отримає назву GammaНова модель Lancia отримає назву Gamma
Про другу серійну модель Lancia, що у 2026 році матиме назву Gamma, повідомив під час презентації концепту Pu+Ra HPE генеральний директор заводу-виробника Лука Наполітано.
На автошоу в Катарі показали афганський суперкар Entop SimurghНа автошоу в Катарі показали афганський суперкар Entop Simurgh
Entop Simurgh оснащений скромним 1,8-літровим двигуном від Toyota Corolla 2004 року. Афганський суперкар планують випробувати в перегонах.
ZF випустив мільйонний екземпляр системи трансмісії TraXon для важких комерційних автомобілівZF випустив мільйонний екземпляр системи трансмісії TraXon для важких комерційних автомобілів
Підрозділ ZF Commercial Vehicle Solutions (CVS) досяг важливого виробничого рубежу для своєї трансмісії TraXon: з конвеєра у Фрідріхсгафені зійшов мільйонний екземпляр.
Rolls-Royce представив нову розкішну версію моделі GhostRolls-Royce представив нову розкішну версію моделі Ghost
Rolls-Royce Ghost Black Badge Ekleipsis Private Collection отримав ексклюзивний салон. На розробку унікального оформлення стелі з імітацією сонячного затемнення пішов цілий рік.
Suzuki Jimny перетворили на мініатюрний G-ClassSuzuki Jimny перетворили на мініатюрний G-Class
Тюнінг-ательє DAMD доопрацювало популярний позашляховик Suzuki Jimny, перетворивши його на мініатюрний Mercedes-Benz G-Class. Проект отримав назву Little G. Aventura.
Acura Integra від HART візьме участь у раліAcura Integra від HART візьме участь у ралі
Ліфтбек Acura Integra отримав версію для ралі. Болід створила команда HART (Honda of America Racing Team).
У Porsche придумали, як електромобіль може економити енергію при буксируванні причепаУ Porsche придумали, як електромобіль може економити енергію при буксируванні причепа
Компанія Porsche знайшла нові способи значного підвищення ефективності роботи електромобілів під час буксирування причепа.
Представлено новий заряджений кросовер Mercedes-AMG GLA45Представлено новий заряджений кросовер Mercedes-AMG GLA45
Спортивний кросовер Mercedes-AMG GLA45 оснащений 2,0-літровою 421-сильною турбочетвіркою. Він здатний розігнатися до 100 км/год за 4,3 с і розвинути 270 км/год.
На європейський ринок вийшли автобуси турецької марки HabasНа європейський ринок вийшли автобуси турецької марки Habas
На виставці Busworld Europe 2023 у Брюсселі відбувся показ автобусів нового турецького бренду Habas.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015