Новости за 13.06.2023

Chevrolet знімає із виробництва модель CruzeChevrolet знімає із виробництва модель Cruze
Chevrolet Cruze виробляють з 2008 року і вже зібрали понад 2,5 мільйона цих авто. У різні часи модель випускали в 11 країнах світу.
Skoda почала тестувати універсал Superb нового поколінняSkoda почала тестувати універсал Superb нового покоління
Компанія Skoda почала тестувати на дорогах загального користування універсал Skoda Superb нового покоління. Фотошпигуни вперше побачили цю новинку під час тестів.
Toyota готує електромобіль на твердотільних акумуляторахToyota готує електромобіль на твердотільних акумуляторах
Нові автомобілі Toyota заряджатимуться за 10 хвилин і проїжджатимуть до 1500 км.
Продажі вантажівок у травні зросли на третинуПродажі вантажівок у травні зросли на третину
Експерти проаналізували статистику реєстрацій транспортних засобів в Україні у травні та визначили топ моделей в трьох сегментах вантажівок масою понад 3,5 тонни (окрім сідлових тягачів).
Mazda 3 перетворили на 1400-сильний трековий болідMazda 3 перетворили на 1400-сильний трековий болід
Заряджений хетчбек підготували для підйому на Пік Пайкс у США. Автомобіль отримав безліч доробок і тепер оснащений заднім приводом, а не переднім.
Новий завод MAN у Кракові зможе випускати втричі більше вантажівокНовий завод MAN у Кракові зможе випускати втричі більше вантажівок
Через 16 місяців після закладки у Кракові було запущено новий завод MAN. Наймолодше підприємство компанії, відкрите 15 років тому, наразі значно розширилося.
Mercedes-Benz відкликає тисячі електромобілів EQS та EQEMercedes-Benz відкликає тисячі електромобілів EQS та EQE
Mercedes-Benz відкликає 8281 електромобіль EQS та EQE у США через проблему з програмним забезпеченням, що призводить до проблем із силовою установкою.
Старий американський фургон перетворили на затишний будинок на колесахСтарий американський фургон перетворили на затишний будинок на колесах
В автобудинку є все необхідне для життя під час довгих подорожей. Будинок на колесах оснащений телевізором, аудіосистемою Sony та підсилювачем стільникового сигналу.
KIA назвала гібриди безперспективнимиKIA назвала гібриди безперспективними
Топ-менеджери австралійського офісу KIA зійшлися на думці, що планін-гібриди - тупикова технологія. PHEV не має перспектив розвитку, оскільки цю концепцію складно продати.
В Україні співробітників автошкіл будуть карати за погану підготовку водіївВ Україні співробітників автошкіл будуть карати за погану підготовку водіїв
В Україні планують штрафувати та усувати від роботи співробітників автошкіл за погану підготовку майбутніх водіїв. Народні депутати Верховної Ради вже затвердили у першому читанні відповідний законопроект.
У Мадриді курсуватимуть футуристичні автобуси з панорамними вікнами і скляною стелеюУ Мадриді курсуватимуть футуристичні автобуси з панорамними вікнами і скляною стелею
Автобус Horizonte здобув перемогу у конкурсі від транспортного оператора Мадрида EMT.
Компанія Fiat показала на відео новий електрокросоверКомпанія Fiat показала на відео новий електрокросовер
Новий Fiat 600e зовні схожий на хетчбек 500, але має більші габарити. Новинку оснастять електромотором потужністю 156 к.с. і крутним моментом 260 Нм.
Компанія Lucid виходить на китайський ринокКомпанія Lucid виходить на китайський ринок
Американський стартап Lucid готується вийти на китайський ринок. Більш того, розглядається можливість запуску місцевого виробництва.
BYD і Huaihai планують побудувати завод з виробництва натрій-іонних акумуляторівBYD і Huaihai планують побудувати завод з виробництва натрій-іонних акумуляторів
BYD побудує завод з виробництва натрій-іонних акумуляторів у Китаї. У співпраці з Huaihai Holding Group компанія BYD хоче стати найбільшим у світі постачальником натрієвих акумуляторних систем для «мікроавтомобілів».
General Motors показала яскравого та недорогого конкурента TeslaGeneral Motors показала яскравого та недорогого конкурента Tesla
Новий Buick Electra E4 - електричний купе-кросовер з елегантним дизайном. Модель запропонують у версіях з переднім та повним приводом потужністю до 287 к.с.
Ram представив новий 3,6-літровий двигун eTorque Pentastar V6Ram представив новий 3,6-літровий двигун eTorque Pentastar V6
Пікапи Ram 1500 Big Horn, 1500 Laramie та 1500 Rebel для європейського ринку укомплектували новим 3,6-літровим двигуном Pentastar eTorque.
Шведська компанія Volvo має намір випустити електричний універсалШведська компанія Volvo має намір випустити електричний універсал
Очікується, що основну ставку буде зроблено на кросовери різних класів та седан, але від традиційних для бренду універсалів Volvo відмовлятися не має наміру.
Презентовано інноваційні подушки безпеки для мотоциклівПрезентовано інноваційні подушки безпеки для мотоциклів
Подушки безпеки від Autoliv складаються з кількох компонентів та сумісні з багатьма мотоциклами. Наразі компанія продовжує тестувати свою технологію.
Україна збільшила закупівлі турецького пальногоУкраїна збільшила закупівлі турецького пального
Сезонне зростання попиту на внутрішньому ринку зумовило скорочення обсягів експорту дизельного пального з турецьких НПЗ.
Саудівська Аравія підписала угоду на 5,6 млрд доларів з китайською Human HorizonsСаудівська Аравія підписала угоду на 5,6 млрд доларів з китайською Human Horizons
В угоді йдеться про співпрацю у сфері розробки, виробництва та продажу транспортних засобів.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015